Honda ya mail at durumu,yakıt pompası garanti kapsamında değiştiriliyor.Benimkinin siparişi verildi,gelince takılacak.Bu arada hangi bayi dedi bunuselam arkadaşlar bugun 4000 bakımını yaptırdım deponun altındaki enjeksyon sesi bende de var ve servisteki elemanlara söyledim normal olduğunu ve tüm cbr 125 r larda o ses var çalışma sistemi böyle dediler hiçbir sorun teşkil etmiyceğini rahat ol dediler
Bende verdiğim kaporayı geri aldım anahtar teslim 7.300 deddiler artık 2. ellere bakcazben zamdan once kapora verdıgım ıcın 6600 verceklerı zamdan sonra + plaka vs kı o halde degmez dedım ıns cogunluk benım gıbı dusunurde ellerınde kalır anlarlar neyın ne oldugunu...

Haklısın kardes keske fiyatı düşede alsak bizde su motoruBen şunu anlayamadım,koskoca honda yeterli sayıda motor üretemiyormu,bu kadar talep olan bir yere bu kadar az motor gönderilmezki.İnsanlar kaporalarını verip aylarca bekliyorlar.Madem yeteerli sayıda getiremiyorsun,kapora veren adama kapora verdiği zamanki fiyattan sat.Bu kadar büyük bir şirket kaporasını aldığı insanın motorunu getirene kadar 3-4 defa zam yaparmı.Gerçeketn çok ilginç ve sebebini çok merak ediyorum...
ekrem sen lastik olayında herkesten önce birşeyler yapıcaksın heralde
150lik lastik sanki kıvrılır gibi duruyor 130lukla yanyana koyup bakmak lazım ninja forumundaki arkadaşın lastik gibi olmasa bende alacağım ama emin olamıyorum
zippos bu lastiği kalınlaştırma konusunda herkes, daha fazla benzin yakıp daha düşük sürat elde ediliyor diyor.ama benim düşüncem öyle aman aman bir fark olmaz,ayrıca viraj tutuşunda güçlenir.
haberlerini bekliyoruz o zaman ekrem
bende sadece arkayı değiştirecektim parasını da hazırlıyordum fakat forumda denene göre virajda arka rahat tutunurken virajda ön kızaklayabilir demişlerdi
bende ondan hareketle ha ikisi de değişir ya da değiştirmem demiştim
bakalım 3700 km oldu bu yaz böyle gidicek gibi duruyor
zippos bu lastiği kalınlaştırma konusunda herkes, daha fazla benzin yakıp daha düşük sürat elde ediliyor diyor.ama benim düşüncem öyle aman aman bir fark olmaz,ayrıca viraj tutuşunda güçlenir.