arkadaşlar bugün 400 km lik bir yol yaptım heryerim ağrıyor.eve geçtin direkt uyumuşum yeni kalkabildim.ilk uzun yolumdu sırf otobandan gittiğim için fotoğraf filan çekmedim güzel yerde yoktu zaten.adana-maraş arası gidip geri geldim.yaklaşık 60 liralık benzin harcadım gayet iyi geldi.giderken tek gittim ortalama süratim 120 civarıydı.gelirken artçılıydım ve felaket rüzgar vardı,rüzgarla boğuştum bildiğiniz,hızımda 90 civarıydı gerçi yer yer 60 ı geçemedim minibüsler bile rüzgardan savrularak gidiyordu.bunun dışında son sürat olarak sonunda 145 leri gördüm,mutlu da oldum.bunun dışında prohel marka uyduruk montum rüzgara karşı fena değildi.ama en büyük hatam yazlık eldivenlerdi ellerimi hissedemiyorum.ayrıca ls2 mono kask şehir içinde hafifliği sayesinde çok hoşuma gidiyordu ama uzun yolda rüzgar sesi aşırı rahatsız ediciydi.dönüşte havalandırmaları kapalı olmasına rağmen hava almaya başladı.dizliklerin ve botumun çok faydasını gördüm bacaklarımda üşüme olmadı.
avuçlarım ağrıyor,belim ağrıyor,boynum ağrıyor,bacaklarım ağrıyor.yine de motor sürmek zevkli yahu.