Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aa güzel gözüküyor..

Bu arada bizim forum çok cansız,havalar da güzelleşiyor,motorla gezebileceğim arkadaşım yok.Diğer forumlarda millet grupça organizasyon filan yapıyor,kıskandım.Şöyle bu yakada gruplaşsak biraz, hem maltepe sahil,bağdat caddesi gibi güzel yerler var yani pendikten kadıköye bir sahil yolu var daha ne olsun,arada bir toplansak şöyle biz düşük cc ler:D
biraz yukarda Felon bi davet atmış o na katıl sende ozaman bi markaya özgü değilki o cbf150 den s1000rr kadar herkez gidebiliyor :D

aa güzel gözüküyor..

Bu arada bizim forum çok cansız,havalar da güzelleşiyor,motorla gezebileceğim arkadaşım yok.Diğer forumlarda millet grupça organizasyon filan yapıyor,kıskandım.Şöyle bu yakada gruplaşsak biraz, hem maltepe sahil,bağdat caddesi gibi güzel yerler var yani pendikten kadıköye bir sahil yolu var daha ne olsun,arada bir toplansak şöyle biz düşük cc ler:D

Ben her zaman açığım yeterki gelen olsun.Motorla en sık dolaştığım yerler bostancı,bağdat caddesi.Yağmur çamur gitti,2 haftaya da havalar tam bi ısınsa toplanırız

@Zippo's aga bende motoru alalı beri maltepe kızılıtoprak turluyorum,çıkmadan önce yazsana

aga çıkmadan birbirimize mesaj atalım,ikimizde müsait denk getirdiğimizde takılırız,ben bu haftasonu bigün çıkarım ama henüz karar vermedim,havaya ve havama göre değişir:D
sen tekmi geliyosun?

aga çıkmadan birbirimize mesaj atalım,ikimizde müsait denk getirdiğimizde takılırız,ben bu haftasonu bigün çıkarım ama henüz karar vermedim,havaya ve havama göre değişir:D
sen tekmi geliyosun?

Ben mutlaka çıkmadan önce mesaj atarım sana burdan.hatta özelden numaramı atarım sana istediğin zaman mesaj atarsın.tek çıkıyorum genellikle.Ama bu haftada çıkarmam motoru.Yarın yağmur var.pazar yok ama yine soğuk.Şöyle haftaya bi bakalım nasıl olcak

valla bende ilk heyecan olayı var,termal içliğimide aldım yerler kuruysa ben dışardayım:D

bende istanbulda olsam kesin gelirdim arkadaşlar ne güzel aynı yerlerde buluşabileceğiniz insanlar bu forumda mevcut. ama ben napayım çevremdeki hiç kimse motorcu değil hatta bulunduğum ilçede cbr125 2 tane var biriside bizimki zaten. siz düşünün :)

İlle aynı model olacak diye birşey yokya illaki bulursun arkadaş,sezon açılıyor nede olsa,hem tek ilçede 2 tane cbr125 var diyorsun,tek olmak ayrıcalıktır:thumleft:

cbri olmayanla da bulus, farklilik cesitlilik zevk verir, tecrube edinirsin.hic ummadigin bir motor seni kendine asik eder.

anlatımımdan dolayı yanlış anlaşılmışım arkadaşlar. aslında 2 tane cbr var demekle anlatmak istediğim şuydu; yani motorculuk diye birşey yok bizim buralarda pek. motosikleti olanlarda kask dahi takmıyor, direkt kız olan yerlerde egzostları açıp aragaz verip piyasa yapıyorlar. bir örnek daha vereyim; ben 1000 bakımı için balıkesire gittim bulunduğum yere 100 km uzaklıkta olmasına rağmen çevremdekiler ne dese beğenirsiniz: hiç balıkesire motorlar gidilirmi akıl yokmu sende gibi tepkiler aldım :) umarım şimdi daha iyi anlatabilmişimdir beyler :)
yazın izmirden çanakkaleyede 3 kez gittim benim mondiyle ama bunu duysalar kimbilir nederler :) adamların zihniyetine bakarmısın direkt para olsa araba alacak tipler bunlar :)

ben olumsuz anlamda kastetmedim, keske olsaydi, mesela scooter sevmem derdim, arkadasinkine bindim sevdim, chopper tarzim degil dedim, severek te bindim, motosiklet olsun yeterki, tabi surucusu de kurallara uyacak, uymazsa onlar uyana kadar bizden degiller :cat:

benimde öyle belirli bir tarz tutkum yoktur hocam ama öne eğik oturmak, ön tekerleğin yere sağlam basmasını sağladığı için virajlarda kendimi daha güvende hissetmemi sağlıyor.
mesela benimde eskiden o km aldığım yamaha nouvo scooterim vardı. bir arada arkadaşın mct 250 sinide kullandım ve motosiklet olduğu için hepsinide sevdim :)
işte kurallara uymak falan bizim buralardaki apaçi tayfasına çok uzak. ulan arkamda nişanlım var adam 10 cm dibimden tek teker yaparak solluyor yanlışlıkla üzerime bir yatsa gittik ya.

Arkadaşlar Maltepe yada Bostancı da(Bostancı sanayi de olur)motorun yağıyla suyula ilgilenecek tanıdığınız bir yer varmı,bugün götüreceğimde.

selamun aleyküm arkadaşlar kolay gelsin uzun zamandır forumu takip ediyorum da kafama birşey takıldı da 2008 model cbr125'e 2012 model cbr125 teki dijital hız göstergesi takabilmemiz mümkün mü ? ya da 2008 model'e uyumlu dijital gösterge var mı ?

selamun aleyküm arkadaşlar kolay gelsin uzun zamandır forumu takip ediyorum da kafama birşey takıldı da 2008 model cbr125'e 2012 model cbr125 teki dijital hız göstergesi takabilmemiz mümkün mü ? ya da 2008 model'e uyumlu dijital gösterge var mı ?

Bir kaç aydır forumu takip ediyorum,öyle birşey hiç duymadım.İmkansız değildir tabi ama,onu yapan olduğunu sanmıyorum,yapıldığını düşünüyorum çok zor gbi canlanıyor aklımda,sonuçta analog olan gösterge bağlantılarını,dijitale uyarlamak çok zor olacaktır herhalde,ben yapılamayacağını düşünüyorum,tabi yapılamayacağına yönelik somut bir bilgide yok elimde.

Arkadaşlar Bugün konuştuğum bi bayinin bana verdiği bilgi cbr 125 r lerin mayıs ayına kadar gelmeyeceği oldu bunun doğruluk payı nedir bilen varmı yada 2012 cbr ların stoğunda olan bayi varmıdır bilgi verebilirseniz çok makbule geçer.

hmm... pain kardeşim ilgilendiğin için teşekkür ederim dijital gösterge çok hoş geliyor bana yaptırabilirsem foto çeker foruma koyarım 2012 cbr larda gördüm hoşuma gitti
kursat bey tamda düşündüğüm tasarım yapılabiliyormus demekki çok teşekkür ederim bu videoyu yanıma alıp bir motorsiklet tamircisinin yolunu tutmak :) çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı

Gaziosmanpaşa Çiftkurtlar MCM bana en geç Mart sonunda geleceğini söylemişti yeni partinin. Ben 3 hafta önce oradan aldım, beyaz renk 2012 modeli. Arayıp görüşebilirsin.

Arkadaşlar Bugün konuştuğum bi bayinin bana verdiği bilgi cbr 125 r lerin mayıs ayına kadar gelmeyeceği oldu bunun doğruluk payı nedir bilen varmı yada 2012 cbr ların stoğunda olan bayi varmıdır bilgi verebilirseniz çok makbule geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar