hoşbulduk kardeşim![]()
uzunca bi süredir giremiyordum siteye..
motoru alalı 9 gün oldu , 1300 km yi geçtim.
sürekli olarak binemiyorum ama cumartesi günleri geziyorum özellikle..
fakat bu motorda biraz aksilikler çıktı . fabrikadan gelirken kondanstör fişlerini takmadan yollamışlar , görünürde takılı ama takılı değilmiş.
antalya da gecenin bi yarısı yolda kaldım. akü şarj olmuyor. arkadaşın küba motorunda şarj ediyoruz benimkine takıyoruz öyle bi süre gidiyoruz benim motor bitiriyor şarjı , tekrar değiştiryoruz.
neyse bayiye güç bela geldim düzelttiler. bu arada motoru çarşamba gecesi aldım cumartesi gecesi 1000 km yi tamamlamış oldumeski motordan da tecrübe olunca , motoru aldım - dükkana geldim km 3.7 oldu . o gece fethiye'den marmaris e gittik diğer CBR 'cı arkadaşlarımla , eve döndüğümde 300 km^deydi. yolda düzde ilk etapta 90 km iken 120 ye kadar çıktı , eğimli yolda 142 gördüm. rodaj olayını bu sefet böyle yaptım. gidiş olarak şimdi eski motoruma nazaran daha seri. yakıt tüketimi ise aynı ...
şu anda ise biraz değişiklik düşünüyorum. öncelikle ilk etapta ön amartisörleri düşüreceğim biraz. sonrasında jantlara şerit ve alt sakal ı renklendirmek var aklımda...
bakalım zaman ne gösterecek![]()
arkadaşlar bu gün motorla ön kaldırayım dedim çat diye bi ses geldi kaldırınca ama motorda bi sorun yok nedendir sizce ?
arkadaşlar bu gün motorla ön kaldırayım dedim çat diye bi ses geldi kaldırınca ama motorda bi sorun yok nedendir sizce ?
nedenini bilmiyorum ama neden ön kaldırıyorsun arkadaşım? nekadar zarar veriyosun motora farkındamısın, millet aylardır bu motoru bekliyo, siz kıymetini bilmeyip hırpalıyorsunuz, ön kaldırmaya çok meraklıysan al bi husaberg metrelerce tek teker git.
9 Günde 1300 km yapmışsın abi,Allah'tan binemiyosun sürekli benim 1 ay oldu tam 1140 kmdeKesinlikle kırmızı jant şeridi öneriyorum.Ve bir sayfa filan öncede aldığım elcikler var,düşün derim abi çok yakıştı ve çok kullanışlı.Ben şimdi ixil'in l2x egzosunu bulsam hemen alıcam.onu bulana kadar michelin 140 lastik takıcam
---------- Post added 01-08-2011 at 00:56 ---------- Previous post was 31-07-2011 at 23:56 ----------
Aman kardeşim ne gerek var ya
kardesim diğer siyah cbr'da 12 günde 2983 km yol yapmıştımartı 12 günün 4 günü full yağmurdu.. binemedim diyorum
bugün ön amasörleri indiricem . elcikleri gördüm ama bana biraz pahalı geldi , daha ekonomik bi şeyler bakıyorum şimdilik ...
kırmızı kalın jant şeridi yada beyaz şerit ikisi arasında kaldım ...
Birebir ucuza aynı elciklerde var.Amasörleri indirmeyi bende düşünüyorum nasıl bi işlem acaba fotografları atarsan güzel olur abi
---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 10:56 ----------
Egzosu buldum galiba.Parayı toparladığım zaman lastiklerden önce egzosu değiştirmeye karar verdim.
http://www.motosuperstore.net/IXIL-YAMAHA-YZF-R6-06-07-ekzoz,PR-1287.html
Aklımdaki soru işareti motorum yeni açıldı daha 1140 kmde bu egzosu takarsam alacağım yer performansa olumlu etkisi olur dedi.Sizce zararı olur mu zaten şimdi hemen taktırmayacağım ama şöyle 2.000 km'de taktırmayı düşünüyorum.ve motor garantiden çıkar mı
performansa pek bi etkisi olmaz,bende zamanında cbr 125 ime tiger egsoz takmıştım hiçbişey değişmedi
Tek zararı motorun biraz daha fazla benzin tüketir
garanti işini bilemem ama mantıken garantiden çıkması gerekir
şimdiden hayırlı olsun,tabiki egsozlu makine herzaman daha güzel olur
Motorla 110'u geçemeyen bir tek benim heraldeBenim motor geçmiyo 110'u.Şaka bi yana rodajın sonlarında bi abim 130 gördü,daha giderdi dedi,şimdi aynı kişi rodajdan sonrada denedi motorumla 110 diyo
Çözemedim bu işi.Bi ben deneyemedim son hız gerçeği görcem bi denesem
Dikkat !!! Dikkat !!!
Arkadaşlar yazdıkalrınızı dikkatlice takip ediyorum ve çok faydası oluyor, ama henüz bir CBR em yok, ankara honda efe şubatta gelir dediler, bende motoru almadan ehliyete yazıldım ve ekipmanları almaya çalışıyorum iki kere yazdım ilgilenen arkadaş olmadı, sizden ricam lütfen bana ankarada artık onuda geçtim istanbul da motorsiklet ekipmanları alabileceğim bir yer söyleyebilirmisinz, fiyat konusunda uygun olabilecek. ( Kask, ellik, dizlik, mont vs. ) cevap verirseniz çok sevineceğim.
adanada oturuyorum ama ankaraya gittiğimde veya net ten ankaradan alışveriş yapıyorum, kazançlısepet.com adres sitede yazıyo
Berik markalı ürünleri şiddetle tavsiye ederim,italyan malı,Bakınız moto gp pilotu Loris capirossi de yarışlarda kullanıyor
fiyatlar sizi yanıltmasın,normal fiyatlarının çok çok altında
Motor ideal performansını 3000 km den sonra gösterir. Ama sen sehir içinde kalabalık otobanda kısa sürede 125 e çıkamassın zaten. Uygun yol ve mesafe lazım. Motoru aldığın istoç hizasında mahmutbey gişelerine doğru eğimde bi pazar günü kaptır 6. vitesde 140 garanti benden söylemesi![]()
Motor ideal performansını 3000 km den sonra gösterir. Ama sen sehir içinde kalabalık otobanda kısa sürede 125 e çıkamassın zaten. Uygun yol ve mesafe lazım. Motoru aldığın istoç hizasında mahmutbey gişelerine doğru eğimde bi pazar günü kaptır 6. vitesde 140 garanti benden söylemesi![]()