Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sabırda tam 51 gün oldu ben bekliyorum.250ler geldi 125ler neden yok ? ve dahada bekliyecek gibiyim.Benden fazlada bekleyenler var.Forumda bir arkadaşımız vardı Martta vermişti kapora.hala alamamış.Sabredilecek gibi değil

o benim :salut:
bugün itibari ile tam 110 gün oldu bekliyorum ve hala cbr den umut yok gibi :pr:
bendede ne sabır varmış yahu,nasıl bir sevdadır bu:queen:

arkadşlar birsey sorcam 2011 modellerin yakıt tüketimi ne bnm bildiğim 100kmde 2.8lt kullanan arkadaşlar yazabilirlermi:silent:

Son zamanlarda pek ölçmedim ama ben pek basmıyorum 3 litreden az yakıyor.. Rodajda hep düşük devirlerde 2.66lt/100 km hesaplamıştım

o benim :salut:
bugün itibari ile tam 110 gün oldu bekliyorum ve hala cbr den umut yok gibi :pr:
bendede ne sabır varmış yahu,nasıl bir sevdadır bu:queen:

Ben tekrar bir mail attım hondaya dün.2 gün içinde geri arıyorlar.Fakat hafta sonu nedeniyle pazartesi ararlar.sizde atın bence ben hep tatlı dille konuştum fakat bu sefer çok net bir yazı yazdım ve bu sefer sert konuşacağım.en azından net bir tarih vermeleri gerek

Ben tekrar bir mail attım hondaya dün.2 gün içinde geri arıyorlar.Fakat hafta sonu nedeniyle pazartesi ararlar.sizde atın bence ben hep tatlı dille konuştum fakat bu sefer çok net bir yazı yazdım ve bu sefer sert konuşacağım.en azından net bir tarih vermeleri gerek

haklısın kardeşim.bende atıyorum mail.artık tam cevap versinler yaaa:wiinkk:

haklısın kardeşim.bende atıyorum mail.artık tam cevap versinler yaaa:wiinkk:

Yarin kesin olarak ararlar :) umarim net bir tarih gelir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 ----------

Selam Arkadaşlar.

Geçen Otosevere gittim. benim motor için 1 Temmuz diyorlar. İslam senin motor geliyor mu. Birde mail adresim [email protected] irtibat kuralım.

Gungor motor hala bilgimiz yok diyor:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------

Yaklaşık 15 dk önünce tuzlada yanımdan geçen 2011 siyah cbr burda mı :mrgreen:

arkadaşlar türkiye de tricolor cbr 125 var mı ? yeni gelecekler içinde tricolor var mı ?

şimdi ben yeni kasa cbr ımı sattım ama tekrar alma niyetim var. hiçbir motor kesmiyor beni şimdi . bi yzf r125 test edemedim. diğer eski kasa cbr dahil hiçbirisi tatmin etmiyor. üst model e maddiyat el vermiyr.

hyosung tatmin etmeyecek diyorlar aslında 6bin e ikinciel bulunuyor ama hor kullanan birisiyim her hafta sanayiye gideceksin diyorlar ...

sizler ne dersiniz yaklaşık 4 gündr motorsuzum ve çok özledm ..

arkadaşlar türkiye de tricolor cbr 125 var mı ? yeni gelecekler içinde tricolor var mı ?

şimdi ben yeni kasa cbr ımı sattım ama tekrar alma niyetim var. hiçbir motor kesmiyor beni şimdi . bi yzf r125 test edemedim. diğer eski kasa cbr dahil hiçbirisi tatmin etmiyor. üst model e maddiyat el vermiyr.

hyosung tatmin etmeyecek diyorlar aslında 6bin e ikinciel bulunuyor ama hor kullanan birisiyim her hafta sanayiye gideceksin diyorlar ...

Evet Turkiye de bir adet var.Sahsen canli gordum tuzlada bir arkadas kullaniyordu.Ama ben bayiye gelecek motor icin tri color rengi istedim gelmez dedi

Tri color rengi izmirdede var gördüm.. motoru sattın daha çok pişman olucaksın çok o motoru alamak için millet 2 aydır bekliyor yeni kasa cbr125i 2.elini bile alamassın 6.7 ay :)

aynen öyle kardesim , hayat keşkelerle dolu oluyor ya...

Cidden sen nasıl sattın o motoru be abi.Ben tam 2 ay oldu bekliyorum almak için,sen aldın sattın :) Tabi kimse kimsenin ne zorluklarla alıp neden sattığını bilemez ama,kıyılcak gibi bi motor değil :salut: Umarım kavuşursun tekrar bari biz kavuşamıyoruz :salut:

motorunu iyi bir kar yaparak sattın, biraz daha şartları zorla yzf al, performans olarak cbr'dan daha fazla tatmin olacaksın ;) çizgileri zaten tam bir supersport.

Cidden sen nasıl sattın o motoru be abi.Ben tam 2 ay oldu bekliyorum almak için,sen aldın sattın :) Tabi kimse kimsenin ne zorluklarla alıp neden sattığını bilemez ama,kıyılcak gibi bi motor değil :salut: Umarım kavuşursun tekrar bari biz kavuşamıyoruz :salut:

walla nasıl oldu bi an gaza geldim , ilan verdim , sayısız kişi aradı , aralarından bi kişi tam adres aldı 4 gün sonra görüşürz dedi ve tekrar arayıp yarın yola çıkıyorum dedi , halen inanamıyodum ama ertesi gün biz fethiyedeyiz dedi , adam kütahyadan çıkmış 600km den fazla yol yapmış gelmiş , anlaştık aldı gitti ...

motorunu iyi bir kar yaparak sattın, biraz daha şartları zorla yzf al, performans olarak cbr'dan daha fazla tatmin olacaksın ;) çizgileri zaten tam bir supersport.

walla yzf için param yetecek olsa cbr 250 alırımda bilemiyorum ki ....

forumdan ilker arkadaşımızdada vardı tri color .s

Hayır o gümüş-truncu.Tricolor ;

2011%252BHonda%252BCBR125R%252BTricolor%252BEdition.jpg

Bakmıyodum resimlerine,baktırdınız kötü oldum :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar