Сbr 250 konusunda da yazmıştım burada da yazayım.
Motorunu bekleyen arkadaşlar umarım motorlarına kavuşurlar.
Fakat biraz sabırlı olmak gerekiyor.
Japonyadaki deprem ve nükleer felaketlerin yarası sarılırken Honda firması da kötü bir durumda. Bahane veya değil bilmiyorum.
Fakat benim görüşüm insanlar kaporalarını geri çekerken Honda da mal satmamayı istemez, onlar da motosiklet satma peşindeler.
Gerekli olan biraz sabır.
En yakın zamanda kavuşursun umarım.
0 km motorun tadı başka... Kavuşunca bütün dertlerin geçer umarım...
herkese merhaba aranızda olmak ne kadar güzel site güzel siz değerli arkadaşlarım ve abilerim hepiniz den allah razı olsun bu internet ne kadar büyük bir nimet sizden bi ricam var honda cbr 125 yeni modelinden almak istiyorum ne tavsiye edersiniz nelere dikkat etmeliyim vede kullanan arkadaşlar şikayeti olan varmı yada memnuniyeti ? sıfır alacagım alırsam teşekkür ederim vereceginiz cevaplara....
sanırım ben baya şanslıyım gördüm ve aldım![]()
Zippo's ben kavuştum motoruma darısı senin başına
bekliyorum 2 saate eve teslim etçekler![]()
bazı arkadaşlar gümrükleme işlemleri demiş. kilisteki arkadaşta temmuz un ilk haftası demiş. yani aldıkları haberler böyle ama ben bugün anes'i, d&b motor u aradım. hatta honda Türkiye yi aradım hepsi de hala belli birşeyin olmadığını söylediler. az biraz ümitlenmiştim ama yine yalan mı oldu acaba?
tşkr ederim kardeşim bi göz atayım :cat:
Kardeş ben geçen sene Muğla Kötekli'de 1 ay(haziran-temmuz ayları) kaldım. Gençlik parkının oralarda bir kaç kez cbr 125 görmüştüm, o sen miydin acaba başka cbr 125 var mıdır bilmiyorum ama?
köteklide başka cbrlar var ama kırmızı siyah rengine hiç rastlamadım, repsol var mavi var bi de 2008 öncesi olan kırmızı renkli kasalar var benm bildiğim, belki de beni görmüşsündür![]()
Benim gördüğüm kırmızı-siyah 2008 de çıkan renkti. Orda şişmanın yeri diye bir işletme vardı bir kez de onun önünde görmüştüm oturan şapkalı dayı heykelinin önündegerçi şimdi yıkılmış galiba orası. Bu yaz motosikletle gelme planımda var ama bakalım maddi manevi açıdan kendimi ayarlamam lazım.