1500 tl
bunlar adam olmaz..:cherry:
O ne depoymuş arkadaş:cyclopsan 1500 lira? Parçaları resmen iki üç katına sokuyolar adamar: ahlaksızlıktan öte bişey. Tamam sigorta şirketine sokuyonda vatandaşa kalsa nasıl ödenicek:farao:
1500 tl
Ne motormus abicim bu ya gelmek bilmiyor hondanin normalde boyle yapmasi garip bu tsunami olayi gercek herhalde ondan aksiyo sanirsam e peki gelen motorlarda radyasyon olmasin eritmesin birde kullananlari biliyosunuz japonyada kacak var telliyor![]()
s.a arkadaşlar dün cbr ile kaza yaptım ön far camı kırıldı yenisini alacam yenisi far tesisatıyla beraber mi verilio yoksa ampul tesisatını ayrı mı alcas acil cevapp
arkadaşlar yükseliş honda bayiye haftaya kaporamı versem nezamana elimde olur acaba ?
Arkadaşlar yeni kasa cbr kullananların ve kullanıcak olanların dikkatine..
Ben dahil tanıdığım 3 arkadaşım 4 kişi patlamış bulunmakta bu motorla..
Var bi keramet diyorum ve Daha dikkatli ve temkinli kullanmanızı önemle rica ediyorum..
Herkese kazasız belasız sürüşler..
Onur Y.'nin de kazası var ama o ucuz yırtmış şöyle bir sürttürüp tadına bakmış :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
Temmuz ayı planım rayına oturdu. 25 Temmuz gibi Tekirdağ'dan Muğla'ya gidiyorum. Tahminen gidiş dönüş+ Muğla'daki gezmeyle 2500 km yol yapacağım. Ama öncesinde motora yüklü bir para harcamam lazım. Ön arka lastik, zincir dişli set, debriyaj balatası istiyor benim cbr.
Size bir soru cbr 125 ile bir günde max kaç km yapılır? Ben bir günde sabahtan yola çıkıp akşama 800 km ile direk Muğla yapılabilir diyorum. Birde Akçay tarafında bir gece konaklayarak gitsem mi diye bir düşüncem var? Siz olsanız hangisini yapardınız?
2 hafta önce bir günde 500 km yaptım. Fazla da bir sıkıntım olmadı dizlerim biraz ağarmıştı sadece, o yüzden direk bir kerede gidesim var hala karar verebilmiş değilim.
500 km yoldan pek şikayet etmediysen 800 km de yapabilirsin kondisyon sorunun yok fiziksel olrak ama son 300 km ciddi dikkat sorunu yaşıyabilirsin. Kaza da olabilir.
Bence cbr 125 le 800km yapılmamalı. Max 400-500 günde iyidir
500 km yoldan pek şikayet etmediysen 800 km de yapabilirsin kondisyon sorunun yok fiziksel olrak ama son 300 km ciddi dikkat sorunu yaşıyabilirsin. Kaza da olabilir.
Bence cbr 125 le 800km yapılmamalı. Max 400-500 günde iyidir
Motor yetişirse..
1 temmuzda 1400 km'lik tura çıkıcam ben ama(İStanbul-Artvin)