Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

eyvallah kardeş.sanada geçmiş olsun...allah bize sabır versiinn..aminnn:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------

Allah sanada bizede sabır versin kardeşim.Fakat bu ay gelmeyeceği kesin

benim cıbır gelir mi sence.geçen aydan sarkan nede olsa:silent:

eyvallah kardeş.sanada geçmiş olsun...allah bize sabır versiinn..aminnn:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------

benim cıbır gelir mi sence.geçen aydan sarkan nede olsa:silent:

Gonul gelir demek ister kardesim fakat bir gemi gelecek ve tum
Bekleyenler ayni tarihte alacakndiye dusunuyorum

beyler 1000 km den sonta yanı roddaj dan sonra soyle bır yakıt performansı oldu 50tl lık 95 oktan benzın ıle yaklasık 520 km yaptım sehır ııcn ıstanbul trafıgı sureklı durk kalk lar oldu sızce yakıt performansı nasıl buarada sarıyer garıpce koyu yolunu bılen varsa kesınlıkle motoru ıle oraya gıtsın dumduz alabıldıgınce duzgun bır asfalt yol var kaymak gıbı herkez son surat kesın gıdın

beyler 1000 km den sonta yanı roddaj dan sonra soyle bır yakıt performansı oldu 50tl lık 95 oktan benzın ıle yaklasık 520 km yaptım sehır ııcn ıstanbul trafıgı sureklı durk kalk lar oldu sızce yakıt performansı nasıl buarada sarıyer garıpce koyu yolunu bılen varsa kesınlıkle motoru ıle oraya gıtsın dumduz alabıldıgınce duzgun bır asfalt yol var kaymak gıbı herkez son surat kesın gıdın

nasılımı var usta motor benzin falan yakmamış resmen hava yakmış

cbr 125 r bekleyen arkadaşlarımın dikkatine

cbr 125 r bekleyen arkadaşlarımın dikkatine ben bugün motorumu aldığım yeri kullanma kılavuzumu istemek için aradım. bana karbon fiber parçaların geldiğini söyledi hatta beyaz 0 bir cbr 125 e takmış çok güzel olmuş elinde 1 adet satılmamış cbr 125 var fakat karbon fiber parçalar takmış onlarla birlikte 7200tl ye satıyormuş almak isteyen varsa şuan motorun taliplisi yokmuş. bu motor mutluhan motorda bilginize.

cbr 125 r bekleyen arkadaşlarımın dikkatine ben bugün motorumu aldığım yeri kullanma kılavuzumu istemek için aradım. bana karbon fiber parçaların geldiğini söyledi hatta beyaz 0 bir cbr 125 e takmış çok güzel olmuş elinde 1 adet satılmamış cbr 125 var fakat karbon fiber parçalar takmış onlarla birlikte 7200tl ye satıyormuş almak isteyen varsa şuan motorun taliplisi yokmuş. bu motor mutluhan motorda bilginize.

Çok para :pale:

nereden gelmiş acaba o motor..

valla arkadaşlar benden bilgilendirmesi ben 2011 cbr ımı onlardan aldım halen kullanıyorum cbr isteyen gitsin üşenmesin baksın. hile yapacaklarını hiç düşünmüyorum.

Bir şey soracam bu 2011 cbr 125r nasıl sürmesi keyiflimi rahatmı belin felan ağrımıyor deilmi.Birde max kaç km hız yaptın?

makine 12,5 gösteriyor
11,5 de kesiciye giriyor bu arada
10,5 de 140 yaptığımıza göre motorun yapacağı 150 falandır.155 zor.ondan da öteye gitmez çünki kesiciye giriyor dediğim gibi 2011 kasalar.
Önceki kasalar hakkında yorum yapamam tabi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 ----------

bu arada efe yi aradım aksesuar namına birşey yok henüz ortada :mrgreen:
sadece fiber takımı getirte biliyoruz 5 parça olarak dediler.o da 360 küsür liraymış..

bugün beni de honda türkiye den aradılar. cbr lar haziran sonu temmuz başı gibi gelecekmiş.
cbr ların tayland da üretildiğini ve geminin yola çıktığını ama motorları dağıtması, limanlarda beklemesi şuydu buydu derken 1 ay daha gelmeyeceğinin haberini aldım.

temmuzun ilk haftası gibi sorun olmazsa türkiye ye giriş yapacakmış. bilginize

bugün beni de honda türkiye den aradılar. cbr lar haziran sonu temmuz başı gibi gelecekmiş.
cbr ların tayland da üretildiğini ve geminin yola çıktığını ama motorları dağıtması, limanlarda beklemesi şuydu buydu derken 1 ay daha gelmeyeceğinin haberini aldım.

buyur burdan yak

Biraz öncede ben görüştüm aynısını söylediler:pr:

ben diye diye dilimde tuy bitti ama inandiramiyorum ki kimseyi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------

1 temmuz yeni zam sonra motorlar gelecek, zam sonrasi bak o gemiler okyanus falan dinliyor mu, nasil geliyor

kardeşim sen haziran için mi kapora vermişin..

Siz yeni motor bekleyin ben olanı servisten çıksın diye bekliyim ne olcak ulan bizim halimiz.

Sinirkat sayım arttı şirkette millete sarıyorum en ufak bişeyde direk patlıyorum durum kötüye gidio işten olcaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar