işşallah başkalarıda çekmez.wallahi 5 martta verdim kaporayı halada bekliyorumale:
Of Of Of
işşallah başkalarıda çekmez.wallahi 5 martta verdim kaporayı halada bekliyorumale:
yaaaa bu hafta versinler cıbırları,yeter artık yaaa...
normaldir,motor 125 lik aga,böyle şeyleri takmayın beyler :cherry:
kardeşim 9 binden sonra kıç baş atmaya başlıyo motor, o vibrasyonu alınca basmaya kıyamıyorum.1-2-3-4-5 de çıkmam o devire ama 6 da gözüne vururumzaten 6 dan sonra bassam da ses falan duymuyorum(rüzgar sesindan başka) dün siftahı yaptım 142 km\h = 10,5 rpm
![]()
honda cbr 125 hakkında yoğun bilgi almak istiyorum başlangıç seviyesindeyim daha duyduklarım kafamı çok karıştırıyor 2011 modelinin güvenliği ne durumda öncelikli olan budur bnm için(!) tekerlekler ince olduğu için kontrol etmen zorlaşabilir diyorlar doğru mudur tekerlekler kalınlaştırılabilir mi yakıt durumu nasıldır teşekkür ederim şimdiden
Arkadaşlar size bir soracağım benim yaşım 17 bende cbr 125 r almak istiyorum 2011 modellerii gerçekten güzel.Fakat benim boyum 184 ve kilom 100 bu motor bende nasıl durur motor bisiklet gibimi durur bşlmiyorum:salut:.Aranızda benim gibi olup cbr 125 r kullanan varmı.2011 modeli için gerçeli söylediklerim.
cevap yazan yokmu
Arkadaşlar internette 2010 model 11.000'de cbr var 3.700 tl fiyat çekmiş satan arkadaş. Fakat olduğu yerde sağa ve sola yatması varmış sizce alınır mı bu motor? Yoksa hiç uraşmamı dersiniz?? Lütfen acil olarak yardımlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar internette 2010 model 11.000'de cbr var 3.700 tl fiyat çekmiş satan arkadaş. Fakat olduğu yerde sağa ve sola yatması varmış sizce alınır mı bu motor? Yoksa hiç uraşmamı dersiniz?? Lütfen acil olarak yardımlarınızı bekliyorum..
Bende sabır kalmadı arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-2011-cbr-125-r-49385358/detay/
bu motorun sahibine mesaj attım cevap bekliyorum satmadıysa alacağım
Arkadaslar honda turkiye bugun tekrar aradi ve motorlarin kesinlikle haziranda gelmeyecegini soyledi.ben yarin kaporami geri almaya gidiyorum.herkese Allah sabir versin
eee yuhhh yaniii..bende kaporayı geri almayı düşünüyorum..
Bence Honda bu ayda bekletme gibi bi mevzu yapmaz..
Çnkü yaparsa salak değil..Müşteri kaybediceği anlamına gelir bu.
Birde benim yönümden bakmak gerekirse hadi siz kaporayı çekip başka motor alabilirsiniz.
Ya benim parçalar gelmez ise ben neyi çekicem geri :cyclopsan