Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler yardım istesem. ?

Şimdi şöyle anlatayım, motor arayışındayım. Bir galeriye gittim CBR varmı dedim, elimde çok temiz var bi tane suanda muğlada bi cocukta satıcak dedi.

Kaç model dedim 2006 veya 2007 dedi, kaç km dedim 20.000 civarlarındaydı sanırım ama gerçekten çok temiz ve orjinal dedi.

Sorum saçma olacak ama alırken neresine bakayım, bu CBRlarda kilit noktaları nereleri motorun zorlandığını hor kullanıldığını bakımlarının geçtiğini kazalı olduğunu nasıl anlarız mutlaka nerelerine bakmam ne yapmam gerek. gidip pert motor almak istemiyorum açıkçası. :)

2011 cbr 125 i olan arkadaşlar , ön far kısmında titreme ve ses olayı yaşıyor musunuz ? sanırım benim ön far ile siperlik arasındaki kısım titreme ve cızzz diye ses yapıyor. yüksek devirde yani 10bin devirden sonra başlıyor.

2011 cbr 125 i olan arkadaşlar , ön far kısmında titreme ve ses olayı yaşıyor musunuz ? sanırım benim ön far ile siperlik arasındaki kısım titreme ve cızzz diye ses yapıyor. yüksek devirde yani 10bin devirden sonra başlıyor.

normaldir,motor 125 lik aga,böyle şeyleri takmayın beyler :cherry:

kardeşim 9 binden sonra kıç baş atmaya başlıyo motor, o vibrasyonu alınca basmaya kıyamıyorum.1-2-3-4-5 de çıkmam o devire ama 6 da gözüne vururum :p zaten 6 dan sonra bassam da ses falan duymuyorum(rüzgar sesindan başka) dün siftahı yaptım 142 km\h = 10,5 rpm :)

O eski kasalardada vardı sinir bozucu bişeydi.
Pek bi çözümü olmuyo ben bütün ön kafa yan grenajlar soktum çift taraflı bant yaptım biraz faydası oldu ama genede o zırıltı oluyo.
10bin devir 125cc motorda butun vidalarının oymasıda ztn doğal :)

Arkadaşlar bugün tekrar bayiyi aradım.Tarihlerde bir değişiklik olmadığını,gecikme gibi bir haberin kendilerine gelmediğini söylüyorlar.Fakat nasıl çelişkidir ki Haziranın 15'i en geç diyorlar,Haziranın 6sındayız ve kesin bir şey de söyleyemiyorlar.Çokta gariptir ki 1 hafta öncesine kadar Honda Türkiye beni arıyor,haziranın sonuna kaldığını ve bayilere haber verileceğini söylüyor.

Kesinlikle tespitim şudur ki,bayiler bizi aptal yerine koyuyor.Tarihin uzadıklarından haberleri var fakat vazgeçmeyelim diye söylemiyorlar.

arkadaş nedir şu sizin çektiğiniz ya, ha geldi ha gelecek derken yaz geldi motor gelmedi

bende ilk partiyi bekleyenler arasındayım. umarım ay sonuna sarkmaz.

sormak istediğim bi soru var. sinyallerde dörtlü var mı?

gayet anlaşılır olmuş kardeşim, mesajı almıştır zannederim :mrgreen:
Güzel haberlerini bekliyoruz :)

yarın 2 bayidende kaparolarımı çekiyorum arkadaşlar.haziranın sonuna'da gelmeyeceğine eminim bu motorların.Anes ve mototal bayilerinden çekicem kaparolarımı.İsteyen yerime açılan yere kendine ayırttırabilir.

Arkadaşlar bugün tekrar bayiyi aradım.Tarihlerde bir değişiklik olmadığını,gecikme gibi bir haberin kendilerine gelmediğini söylüyorlar.Fakat nasıl çelişkidir ki Haziranın 15'i en geç diyorlar,Haziranın 6sındayız ve kesin bir şey de söyleyemiyorlar.Çokta gariptir ki 1 hafta öncesine kadar Honda Türkiye beni arıyor,haziranın sonuna kaldığını ve bayilere haber verileceğini söylüyor.

Kesinlikle tespitim şudur ki,bayiler bizi aptal yerine koyuyor.Tarihin uzadıklarından haberleri var fakat vazgeçmeyelim diye söylemiyorlar.

yaaaa bu hafta versinler cıbırları,yeter artık yaaa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar