ben ona göre kredi çektim 5700 dedi 1000 lira kaparo verdim ne olcak şmdi
6000 7000 e mı çıkcak
kapora niye o kadar fazla.benden 200 istediler
Evet arkadaşınki peşinat olmuş birazama bi zararı yok
Zippo's sen kaporayı hangi tarihte verdin ve hangi renk istiyosun?
Arkadaşlar şayet olurda Honda motorlara zam yaparsa ..haksızlığa uğramış oluruz ve hep birlikte dik duralım..Asla cıbır almayalım..organize olalım..Alçaklığa musade yok..Vallahi zam yaparlarsa ellerinde patlatalım..Akıllı olalım..biz varsak Honda var..Satamadığı motoru ne yapacak..motorda irice zaten işleri çok zor olur..3 ayda motor getiremeyen firma karikatürdür..
2 Mayısta verdim kardeşim.Mavi Beyaz rengini istiyordum kesinlikle tricolor.Fakat onu getiremeyeceklerini ya turuncu gri yada siyahını getirebilceklerini söylediler.Bende öncelikli olarak siyah,daha sonraki seçenek turuncu gri olarak söyledim.Renk konusunda çok kararsızım.Siyah daha güzel diyorum,bir gün sonra turuncu gri daha çok gösteriyor kendini diyorum.Ama siyahı seçtim artık.Hangisi olursa olsun 2 rengide çok güzel.Turuncuyu jantlar dolayısıyla istemiyodum,pişman olmam umarım
Renk olarak Mavi beyaz güzel bi kombinasyon. Turuncu-gri renk olanda ön kafadaki truncuyla jantlardaki boya arasında ton farkı var ve bu kötü duruyor gerçekten. Sanki eline boya alıp sonradan biri boyamış etkisi var. Buna çok şaşırdım ve biraz renk cümbüşü hakim Aşırı genç işi(gerçi yaşını bilmiyorum ama) siyah olan da ise hatlar daha keskin ve motor daha ciddi duruyor. Pisman olmassın. Yani aşırı dikkat cekmesin ama şık dursun rengi..
Arkadaşlar şayet olurda Honda motorlara zam yaparsa ..haksızlığa uğramış oluruz ve hep birlikte dik duralım..Asla cıbır almayalım..organize olalım..Alçaklığa musade yok..Vallahi zam yaparlarsa ellerinde patlatalım..Akıllı olalım..biz varsak Honda var..Satamadığı motoru ne yapacak..motorda irice zaten işleri çok zor olur..3 ayda motor getiremeyen firma karikatürdür..
Haklısınızda arkadaşlar..benim yaşım 46 ve ben cıbır ilk çıktığından beri cıbırcıyım..iki ayrı cıbıra bindim Allah var çok sevdiğim motor..bu güne kadar 125 katagorisinde bindiğim en iyi motor CBR 125..Fakat bu ülkede ülkeyi yöneten A-KE-PE dahil herkes bizleri kek görüp yolunacak kaz tabiriyle soyuyorlar ..artık dur dememiz lazım bence..döviz artarsa amennna..fakat alçakça yapılacak bir zamma ben çok sert tepkimi veririm..En ağır yazıyı yazar Honda ya yollarım..
Arkadaşlar 2006 REPSOLDE SU SOĞUTMASI WARMI BİRDE BU REPSOLLER CBR 125 ARASINDA BİR FARK WARMI VE TİTREME FLN OLUYORMU
ötv ve zamlar kullanıcıya ait bunu almadan önce bilmeniz gerekir. bu şartları kabul etmiyorsanız almayacaksınız. ancak hem bu şartları kabul edip sipariş veriyorsunuz daha sonrada insanları alçaklıkla suçluyorsunuz. Bende Otosever'e sipariş verdim ve bekliyorum, çünkü biliyorum ki beklememe değecek. Honda'ya da bayisine de güvenim tam. Ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına eminim. Siz memnun değilseniz gidin konuşun bayinizle siparişinizi iptal edin, eminimki verdiğiniz kapora iade edilir. Ama böyle karikatür dediğiniz firmayı 3 ay beklemeye değer bularak siz karikatürize oluyorsunuz.