Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

acele etme dostum,zamanla çalışırsın şuan motor sana yatmıyomuş gibi geliyo,ilk zamanlar motor cok fazla yatırma ve motoru gidonla değil totonla yatır mesala sağa donuceksen sola doğru yanaş vucudunla viraja sok motoru hem cok fazla yatırmamış olursun hemde lastiğin kayarsa toplamanda yardımcı oluyo bu pozizyon.

Alfa'nın viraj teknikleri yazısını oku iyi anlatıyo o :)

teşekkürler hocam , okuyacağım yazıyı. şimdilik 500 km oldu motor. umarım güzel olur :D 7 günde 500 km ise full çalışan ve izni olmayan birisi için günde 71 km demek :D ev ile iş arası 7 km git gel 14 :d

Yeni kasaya ilgi alaka yerinde arkadaşlar. Bendeki siyah parıl parıl parlıyoda full koruma eldiven ceket falan kafalar dönüyo habire. Makine önden özellikle eski cbr dan baya kalın olduğu için ve daha iri durduğu için binene daha çok yakısıyor.

Benzin istasyonunda ödeme yapanlar bakıyo bakıyo yanıma geliyo:p Pompacı eleman ne kadar dedi bu. Sen söyle dedim 25 bin varmı diyo. Gece polis cevirdi adam gbt alıcak motor muhabbetinden vazgeçti. Honda bu diyo 20 lira varmı:cherry: Yakıt alırken bi eleman geldi imrene imrene bakıyo dedim bu 125 lik 7-8 bin eder yine bu diyo:bounce:

Bu makine 250 likle dikkatli bakmadan ayrılmadığı için Cbr250 nin imajından da faydalanıcak gibi:p Millet bi Xcting250 veya Xmax 250 yi falan bu kadar kesmiyor. Ne dir bizdeki bu racing manyaklığı yaw:queen:

sen koysana resimleri birader, "burası cbr topiği sen ne ayaksın" diyenleri bana gönder :bounce:

evet benzin istasyonu ve ışıklarda yanımda duran araba ve motorlardan aşırı bir ilgi var :mrgreen: hoşuna da gitmiyor değil insanın hani ..

Dışardaydım 2 saat dolaşıyım geliyim dedim.Burnumdan getirdi 4 tekerliler.Hele 2 tane velet 18 19 yaşlarında ellerinde sigaralar, aynadan beni gördükçe izmariti sallayıp durdular :farao: yanlarından geçerken korna çaldım küfürler falan .. 2 yıldır ankara trafiğindeyim ilk defa başıma böyle 2 olay geldi.
Dana neler görecez bakalım :)

selam arkadaşlar eski cbr satıp yenisini aldım gerçekten süper yeni kasadan kullanan arkadaşlardan ricam deponun altından bir otme sesi var sizlerde de mevcutmu

Son düzenleme:
Motosikleti
Hornet
selam arkadaşlar eski cbr satıp yenisini aldım gerçekten süper yeni kasadan kullanan arkadaşlardan ricam deponun altından bir otme sesi var sizlerde de mevcutmu

Enjeksyon sesi o kardeşim kafana takma..
Benim problemim zincir şakır şakır.Yarın servise gitçez yağ değiştirmeye bakalım.
Aksesuarları gelmiş mi soran varmı?
Mono kapak alıcamda:bounce:

Enjeksyon sesi o kardeşim kafana takma..
Benim problemim zincir şakır şakır.Yarın servise gitçez yağ değiştirmeye bakalım.
Aksesuarları gelmiş mi soran varmı?
Mono kapak alıcamda:bounce:

bendede vardı o ses yağlayınca sorun kalmadı castrol zincir yag ile
bendeki ses enjeksyon gibi değil sanırım daha once duymamıştım 1000 bakımdan sonra oldu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 ----------

daha çok elektriksel sorun gibi mesela ses otuyorken frene basim yada elektrikle ilgili sinyal olsun bişi yapim etikiliyor

Motosikleti
Hornet
Bahsettiğin sesi anladım ince elektronik bi ses..Aynı ses benim motordada var sinyal verince daha çok artıyo..
walwoline diye bi yağ kullanıyorum ben beyaz..Castrol deniyim bide:)
Yarın servise gidicem hem şu ses olayını hemde zinciri çözerim herahlde.
Gelişmeleri söylerim:wiinkk:
2800'üde devirdik yarın 3bin olur km:cherry:

Bahsettiğin sesi anladım ince elektronik bi ses..Aynı ses benim motordada var sinyal verince daha çok artıyo..
walwoline diye bi yağ kullanıyorum ben beyaz..Castrol deniyim bide:)
Yarın servise gidicem hem şu ses olayını hemde zinciri çözerim herahlde.
Gelişmeleri söylerim:wiinkk:
2800'üde devirdik yarın 3bin olur km:cherry:

dediğim sesi eğer deponun seleye yakın yere motor çalışırken kulağını dayarsan duyarsın tabi sadece bende olan bişeyse duymassın eğer sende de mevcut ise herşey normal demektir castrol kendini kanıtlamış bir marka ben onu kullanıyorum memnunum

Allah kaza bela vermesin kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:38 ----------

Herkesin 19 mayıs Atatürk'ü anma ve spor bayramını kutluyorum

zincirden gelen ses bakımsızlıktan ötürü bendede mevcut.1350 km oldu daha 1 kere yağlandı :p
bahsettiğiniz enjeksiyon sesinin dışında gaza biraz abanınca vuv vuv vuv şeklinde ses alan varmı ? :)

Emrah kardeşim, servisin söyleyeceklerini sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Dün de ilk defa 1 saat boyunca sabit 100km de gittim.ls2 kask mükemmel bir ses yapıyor.akşam kulak çınlamaları ile uyudum.Nasıl çözülecek bu sorunda bilmiyorum.

Son düzenleme:
ls2 ben de kullanıyorum dehşet bir rüzgar gürültüsü oluyo, motordan iniyoruz bağıra bağıra konuşuyoruz, birbirimizi duymuyoruz...

pamuk falan da tıkamıştım banamısın demedi.9bin devirde motorun sesini duymuyodum rüzgar hışırtısını duyuyordum ya :p hala da devam ediyor çınlamam.tıkaç alıcam bu gün yarın çare olur umarım.

kulaklık bende de var ama... trafiği de duymayı engelleyeceği için hiç kullanmadım, kullanmayı düşünmüyorum

Kaskınızda ses sıkıntısı varsa (ki hemen hemen bütün kasklarda vardır) 4-5 yıllık bir süreçte işitme duyunuzda %20 ve hatta daha fazla kayıp olması kuvvetle muhtemel. Ben üst seviye bir kask kullanmama rağmen sadece 1(bir) ay kullandıktan sonra kalıcı kulak çınlaması oluştu. Eğer böyle bir belayla baş başa kalmak istemiyorsanız tek çareniz var:

3m-1100.jpg

Ben bunu kullanıyorum ve gayet memnunum. Kullandığım sürece çınlamada bir ilerleme veya işitmemde hissedilir bir gerileme olmadı. Kullan at tipi. Yıkayıp tekrar kullanabileceğiniz modeller de var ancak kesinlikle 'kullan at'lar kadar iyi kesmiyorlar sesi, pamuktan biraz hallice. Benim kullandığım 3m 1100'lerin çifti 35-40 kuruş. Karaköy egebantta bulabilirsiniz.

Trafiği duyma konusuna gelince. Korna seslerini falan kesinlikle duyuyorsunuz. Bu konuda asla endişem olmadı.

Kulak tıkacı olmadan idare edebileceğiniz tek kask markası Schubert'tir. Aklınızda olsun. Ben bizzat kullanmadım ancak Schubert ses kontrolü açısından meşhur bir kasktır. Kullananlar öyle diyor.

Son düzenleme:
zincirden gelen ses bakımsızlıktan ötürü bendede mevcut.1350 km oldu daha 1 kere yağlandı :p
bahsettiğiniz enjeksiyon sesinin dışında gaza biraz abanınca vuv vuv vuv şeklinde ses alan varmı ? :)

Emrah kardeşim, servisin söyleyeceklerini sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Dün de ilk defa 1 saat boyunca sabit 100km de gittim.ls2 kask mükemmel bir ses yapıyor.akşam kulak çınlamaları ile uyudum.Nasıl çözülecek bu sorunda bilmiyorum.

Bendeki ses ince otme sesi deponun altindan geliyor anlam veremedim

Bu arada, 2007-2008-2009 model, maxx 15.000kmye kadar kullanılmış we bakımları zamanında yapılmış temiz CBR125, Repsol weya kırmızı renk kazasız sorunsuz motor arıyorum. Fiyatı uygun olursa kesin alıcam. bu aralar ACİLL motor alıcam yani. Çewresinde felan denk gelen warsa haber werirse sewinirim. Bu konuyu pek takip edemiyorum, özel mesaj atarsanız sewinirim. Çok Acilldir. Şimididen çok teşekkürler. Kazasız belasız. Allaha emanet...

2008 model ; 4ooo km de; üzerinde cizik bile olmayan bir motor var Trabzon'da arkadasımızda :) gezi topiclerimizden bakabilirsin; fakat 4ooo den aşaya vermez :)

Öneri için çok tşk. İsmi neydi acaba o arkadaşın? Motor iyiymiş. Fiyat konusunda daha uygun olsa..

Bendede ls2 var 90 km den sonra kaskn içi resmen orkestra gibi. Çok tiz ıslıklar ve rüzgar ugultuları var. Limitör görevi görüyo 100 den yukarı çıkma diye:p 1.5 saat sürdüğüm bi gün akşam gayipten sesler duymaya başladım allahtan sonra geçti..

uzun yolda sart ama şehir içinde otoban sürüşünde bile kulaklar gidiyo. kulakları korumak lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar