Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yarın yeni bi far alıp elektrik sistemini kontrol ettircem bakalım derdi neymiş :)

bugün arkaya irc 100/80/17 öne de unilli 80/90/17 aldım.

arka lastikte max load 200 kg yazıyor. bu kafamı karıştırdı. ön lastikde max load 355 yazıyor.

bu kg sınırlaması motor+sürücü için mi yoksa sadece sürücü için mi?:silent:

motor + sürücü + artçı + çanta + vs. vs. :) diye biliyorum dostum...

cbr'ı önce bu ay içinde gelecek demişlerdi ama gelmedi .. mayıs 15 olsun diye bekliyorum. bi gelse şu zaman gelse cbr 125 çıksak yollara...

güneşşşş dünya varmış ya :mrgreen: hakkatan bu gün bende iyi dolaştım.
umarım böyle devam eder artık :cherry:

@kujumax
bu akşam makinayı tekere aldım gidiorum öndekine patlıyodum az daha... :)Arka fren aklıma geldi o an :)

Not:Bugünde Yaşıyorum :p

Arkadaşlar cbr 125'in elektrik sigortalarını alırken nasıl almalıyız.diğer motorlardan değişik sanırım. Gerçi başka bir motorun sigortasını henüz görmedim ama...

şu bmw nin farı düzgün bi motoru yok mu Allah aşkına ya :mrgreen: gücüne kasına laf yok da o nedir allahımm :queen:

Selam arkadaşlar benim cbr ım yok fakat 2011 model apache 150cc sahibiyim biraz forumu araştırdım O enjeksiyonlu motorlarınız ne kadar az yaktığını söylüyorsunuz fakat benim motorumda enjeksiyon olmamasına rağmen 100 liraya tam tamına 1300 km yaptım Ayrıca o kadar para veriyorsunuz 1 jant için dünyaların parasını ödüyorsunuz ....

farı bile en son 200tl diye duymuştum.

Bence her zaman marka taraftarı olmak iyi değil buda benim görüşümdür. Ha benim motoruma dandik diyenler bir araştırıp öyle konussunlar 14 beygir ve torku 2 cbr kadar ;)

Selam arkadaşlar benim cbr ım yok fakat 2011 model apache 150cc sahibiyim biraz forumu araştırdım O enjeksiyonlu motorlarınız ne kadar az yaktığını söylüyorsunuz fakat benim motorumda enjeksiyon olmamasına rağmen 100 liraya tam tamına 1300 km yaptım Ayrıca o kadar para veriyorsunuz 1 jant için dünyaların parasını ödüyorsunuz ....

farı bile en son 200tl diye duymuştum.

Bence her zaman marka taraftarı olmak iyi değil buda benim görüşümdür. Ha benim motoruma dandik diyenler bir araştırıp öyle konussunlar 14 beygir ve torku 2 cbr kadar ;)

100-0 yapalım bakalım hangisi daha önce duruyo.

Honda kardeşim o geçiçeksin bu işleri.

cbrdan 14beygir.ve Apachıde 12,7Nm tork var cbrdan 10.5nm tork var nasıl 2katı oluyor o arada farkı sen ben anlayamayız bile.

Pek teknige girmeyede gerek yok 2 motoru yan yana koy konuşuyo kendi zaten.

Yedek parça pahalısı pahalıdır yok istemem dersen Çinçan yada tvs takılırsın :cat:

100-0 yapalım bakalım hangisi daha önce duruyo.

Honda kardeşim o geçiçeksin bu işleri.

cbrdan 14beygir.ve Apachıde 12,7Nm tork var cbrdan 10.5nm tork var nasıl 2katı oluyor o arada farkı sen ben anlayamayız bile.

Pek teknige girmeyede gerek yok 2 motoru yan yana koy konuşuyo kendi zaten.

Yedek parça pahalısı pahalıdır yok istemem dersen Çinçan yada tvs takılırsın :cat:

ağzına sağlık söylenecek bişey kalmamış kalite farkını düşünen yok ki hiç.:cat:

Sercan Allaha Emanet Kardeşim Yoklamaya Devam :) Bu Ara pek Giremiyorum AMa toPlu Bakarim :D

arkadaşlar merhaba hayırlı geceler bu sitede daha yeniyim adım kamil bursadan çok güzel bi site severek giriyorum okuyorum herkese teşkrler bu konuda,
cbr 125 2011 modeli kullanan arkadaşlar hala almadılar mı motorlarını bizlere anlatsalar resimlerine doya doya baksak rica etsem ?
herkese sevigiler...

Motosikleti
Hornet
Selam Cbr alemi.:)
Bayadır giremiyorum.Girsemde çok bakınamıyorum siteye..
Malum motoruma çarptı lavugun teki hala onu arıyorum,iş güç..Gezmeye bile vakit bulamıyorum..
Bugun güneşi görüp biraz turlıyım bu aradada fotoğraf çekiliyim dedim..
Umarım beğenirsiniz.Herkese kazasız belasız sürüşler..:rendeer:

cimg0172r.jpg

cimg0183y.jpg

cimg0190c.jpg

cimg0194d.jpg

cimg0199t.jpg

emrah teşekkürler resimler güzel eline saglık harika olmuş devamını isteriz,
geçmiş olsun umarım fazla bi zarar yoktur motorda hadi hoşçakall

Motosikleti
Hornet
emrah teşekkürler resimler güzel eline saglık harika olmuş devamını isteriz,
geçmiş olsun umarım fazla bi zarar yoktur motorda hadi hoşçakall

Eyw saolasın..Çok bişey yok aslında..
Sadece neden olsun diyorum.
Motorun sağ tarafında ilk resimde azda olsa görünüyo depoda ufak bi ezik.
Bide egzoz korumasındaki ufak çizik var..
Şahısı bulamazsam bi işlem yaptırıcam ezilen yere:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar