Buda ben cbr üstünde fuardayım bana tam heralde bu motor :mrgreen:
http://img200.imageshack.us/img200/3053/dsc01597xn.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/3873/dsc01596zb.jpg
ah ayna vah ayna yaktın bızı
Buda ben cbr üstünde fuardayım bana tam heralde bu motor :mrgreen:
http://img200.imageshack.us/img200/3053/dsc01597xn.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/3873/dsc01596zb.jpg
ilker naptın rodajı. Kaç kmdesin. Buluşmalara gel yav bi tanışalım seninle.
Hocam buluşma konuları nerden ilerliyor bi yakalayabilsem, gelmeye çalışırım inan :cat: varsa bu hafta sonu akşam gelebilirim.cumartesi açık öğretim sınavım var ardından full boşum :cherry: gerçi hafta sonu yağmurlu gözüküyor ama
440 dayım kardeşim brandasını çektim yatıyor şuan.Dmi önümüzdeki 5 günü yağmurlu gösteriyor valla :mrgreen:
boy olarak küçük motor.tekerler kalınlaştı diye de aldanmamak gerekiyor =) üstüne örtü falan örtüldüğü zaman ne bu külüstür denecek kadar ufak :mrgreen:
@ sercan bu gidişle cbr250 den dönüş yapacak buralara :cherry:
kesinlikle çok kötü değil.. insanlar bu motoru kullanıp bukadar mennun olduğunu söylüyosa sahip olamayanların kasasının biraz küçük oluşunu abartıp mok atmaktan başka çaresi kalmıyor..
ayrıca ben 1.81 im yeni kasanın üstünde pek sırıtmıyorum. tamam hayabusa gibi de durmuyor ama 1.83 adam binmiş göya herkez bitarafıyla gülmüşr: insanları okadar yanlış yönlendiriyolarki.. of of..
ah ayna vah ayna yaktın bızı:cherry:
fazla sırıtmıyo ama genede kötü sayılır, zayıfsın ondan kurtarıyosun biraz motor altında zayıf bisiklet gibi kalmamış bu yüzden, sadece boydan biraz kısa kalmış bence..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------
ya yalanmı söylicem bende cok beğendim, almayı düşündüm diyorum honda kalitesi süper bi motor düşük cc racing te en kaliteli motor biz bilmiyomuyuz...
Etraftakilerin tepkisini yorum katmadan aktardım ona .ok atmak mı diyosun, Sahip olamayanlar falan demişsin bide 1000 rr mı bu zenginin malı züürtün dilini yorsun, 2. ellerini gectim 0 ı 5.400 tl kadar uygun bi fiyatken... gözünde baya büyütmüşsün aleti (sahip olma - olamama konusunda)
Katılıyorum Gt250'ye ilk bindiğimde racing makina gibi demiştim.
Ama Bu görüşüm R6'ya 1 km kullananan kadar geçerliydi.
1 kere okuz gibi depo yok.
2 o selesi öyle alcak değil daha dik ve motor bacaklarının altında hıssedıyorsun.
+ olarak önümde giden Gsx-r600'un geçtiği yerden ben geçemiyorum trafikte o aralardan vink vink giriyo çıkıyo benim hyo kamyon bi daldım arkasından girerim diye adam yağ gibi geçti ben kapa küte ayna show yapıoz.
Bence Racing makina tipi o değil uzakta öyle gözükebilir ama herşey oturana kadar.
ve Satmadan 3 gun önce Rivaya gittim sözde viraj yapıcaz.
Ben mi beceriksizim cbrla daha cok yatırdıgım yerlerde hyoyu yatırmak ölüm.
önde 110 lastik arka 150 orantısız olmuş ve ön lastigimi sonuna kadar yatırıyorum artık bıraktı bırakcak
arka lastikte 2 parmak daha yatma mesefesi var bu ne lahana turşusu.
Sattın mı sen motoru ?:queen: Çok para istiyodun kim verdi o kadar para merak ettim.![]()
Katılıyorum Gt250'ye ilk bindiğimde racing makina gibi demiştim.
Ama Bu görüşüm R6'ya 1 km kullananan kadar geçerliydi.
1 kere okuz gibi depo yok.
2 o selesi öyle alcak değil daha dik ve motor bacaklarının altında hıssedıyorsun.
+ olarak önümde giden Gsx-r600'un geçtiği yerden ben geçemiyorum trafikte o aralardan vink vink giriyo çıkıyo benim hyo kamyon bi daldım arkasından girerim diye adam yağ gibi geçti ben kapa küte ayna show yapıoz.
Bence Racing makina tipi o değil uzakta öyle gözükebilir ama herşey oturana kadar.
ve Satmadan 3 gun önce Rivaya gittim sözde viraj yapıcaz.
Ben mi beceriksizim cbrla daha cok yatırdıgım yerlerde hyoyu yatırmak ölüm.
önde 110 lastik arka 150 orantısız olmuş ve ön lastigimi sonuna kadar yatırıyorum artık bıraktı bırakcak
arka lastikte 2 parmak daha yatma mesefesi var bu ne lahana turşusu.
Cbrını satan Sercan'ın haykırışları:queen:
Yenisini ne zaman alıyosun 660x son karar mı?
Buda bnm 1:83 boyla yolda duruşu çok mu kötü ?
![]()
kusura bakma ama evet:queen:
insanlar bazı şeyleri kabullenmiyolar gözlerinde iyileştiriyolar..
mesela benim motorun üstündede ben bu şekilde duruyorum hatta hudson robocop ceketimle daha çok sırıtıyorum ama değiştiricem inş:rendeer:
kesinlikle çok kötü değil.. insanlar bu motoru kullanıp bukadar mennun olduğunu söylüyosa sahip olamayanların kasasının biraz küçük oluşunu abartıp mok atmaktan başka çaresi kalmıyor..
ayrıca ben 1.81 im yeni kasanın üstünde pek sırıtmıyorum. tamam hayabusa gibi de durmuyor ama 1.83 adam binmiş göya herkez bitarafıyla gülmüşr: insanları okadar yanlış yönlendiriyolarki.. of of..