Gokhana Ne Oldu Yaw banlanmıs![]()
Kuşadası Minlet Denize Gİrdi Gündüz![]()
nihahahah Gökhanı banladılar :queen::queen::queen:
benle uğraşmanın sonu budur sıra Ahmet'de :bounce:
::whip::
Gokhana Ne Oldu Yaw banlanmıs![]()
Kuşadası Minlet Denize Gİrdi Gündüz![]()
HAyırlı olsun dostum![]()
ekıpmanlarını almaya başlamak la ( aldım derken basladın yanı hepsını bı anda almadın saırım ) ıyı yapmışsın. Ls2 de bizim için gayet başarılı bır kask.
Sonuç ıtıbarı ıle 290 km hızlara çıkmıyoruz ve 140 km de ıçerıye bıraz ruzgar alması normal.
Ama guvenlık konusunda gerçekten basarılıdır![]()
Cehaletle ilgili bir söz vardı ama hatırlayamadım şımdı :cherry: önemli olan cahil kalmamak :cat::rendeer:
ohee XL mıSağol dostum cevabın için:cat:
Şimdilik ekipmanları alarak kendimi avutuyorum, havaya bakılırsa pazartesiye sallanıyor benim işr:
Yok yok baya takımı yaptım 2 kask, termal mont, branda,balaklava, 2x disk kilidi eldivenler vs.Bi altıma güzel bi pantolon la diz koruması kaldı.onlar da diğer maaş dememeyi çok isterim ama görünen durum bu :mrgreen:
Birde aklıma takılan birşey, diğer dandik kask dan alışmışım çok gevşek durmasına.
Mükemmel derecede kafamı kavradı bu kask, balaklavayı da takınca sıkıyor diyebilirim.Satan arkadaş kafanı kavraması önemli, zamanla açılır dedi..
Satış politikası mı bu ? yoksa hakkaten gerçeklik payı varmı :silent:
kask xl, o kadar büyük kafam olacağını tahmin etmezdim :queen:
nihahahah Gökhanı banladılar :queen::queen::queen:
benle uğraşmanın sonu budur sıra Ahmet'de :bounce:
::whip::
Mrb arkadaşlar 2. El Motor almayı düşünüyorum Fakat bir motorun Km'sinin düşürülüp düşürülmediğini nasil anlarız? (Lastikler dışında)
Yeni kasa cbr 125 fotoları bekliyorum; özellikle üzerindeyken cekiniz yandan görüntü :wiinkk:
ceza puanı almana gerek yok senı direk banlatıcamBirazdan Gökhan'ı arıycam senin yokluğunda Sercan'la ben dalga geçerim diye.
3 yıldır ceza puanı bile almadım olm ne banlanması
Benim cbr muayeneden geçti hemde kusursuz. Yalnız benim yarın(13.03.2011) trafik sigortam bitiyor. Pazar günü polis durdurusa ceza yatma yetkisi var mı? Ruhsattaki sigorta bitiş tarihi 13.03.2011
Yap artık kafana göre bişeyler ama kışın pantolon şart helede sizin ordaumarım küçülürler yoksa her 1-2 saat takışımda kafam küçülmüş gibi hissetmek istemiyorum baskıyla :mrgreen:
Doğru aslında dediğin gibi sercan monttaki gibi, montun da sırtında, dirsek bölümünde korumaları var extradan.Zannederim pantolonlardada olur dediğin gibi+1 yaz olayına dikkat edicem alırken
altı üstü 2-3 ay yaz yaşıyoruz ankarada ama o sıcakta burnumuzdan getirsin istemem tabi üstümdekiler :queen:
abi bu kadar ugraşma hepi topu aku al bi çin çin takgıtsın yaBeyler hiçbir sitede ne VLM ne de CNB nin Z7S 12V 6A aküsünü bulamadım.
Var mı nette bilen yada akü satan tanıdığı olan =)) nereyi aradıysam hep stokta yok diyor.Sitede var yazıyor gorunuyor arıyorum kalmadı diyor :/ Bir akü bulup takamadım zavallıma oyle caresizce bekliyor apartmanda =))
Motoliz, Motoek ve Valemotoya baktım orda stoklarda yokmus.Yardım edin su cibircika bi akü bulalım =))
s.a arkadaşlar bugün arkadaşla otobanda hız denemesi yaptık motoru daha yeni aldım hiç hız denemessi yapmamıştım en fazla 100 yaptık zorla neden kaynaklanıyor bu bi sorun mu var acaba motorda zincir ölmüş sadece başka sorun yok ???acil cevappp
2.el mi aldın 0 mı aldın? 2.el aldısyan;
Birçok nedenden kaynaklanıyor olabilir.
Karbüratör temizliği, hava filtresi değişimi, lastik hava basınçları,zincir değişimi... vs vs gider.
0 aldıysan rodaj. Aman ha dikkat.
dayanamadım yağmur çamur honda efe ye motoru almaya gittim bu gün.
5,30 da aradım gel al dediler.yanlarına gittim 2 saat akünün şarj olması gerekiyormuş.Şans :mrgreen: gene elimiz boş döndük..
hiç yoktan plakayı verdim kullanıcı el kitabını aldım.
Artık nasip ise pazartesi öğlen benimdir cıbırım)
Bu arada honda efe den alacak arkadaşlar için ufak birkaç bilgi vereyim.
Mayıs da gelen 2. posta mal şuan tamamen bitmiş 250 ve 125.
+ olarak plakayı kendileri yapıyorlar dışardan kesinlikle kabul etmiyorlar, bilginize :rendeer:
Yeni kasa cbr 125 fotoları bekliyorum; özellikle üzerindeyken cekiniz yandan görüntü :wiinkk: