Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Cbr 125r aranıza katıldım

arkadaşlar 4 saat öncesi itibariyle 2007 model 22000 km de bi cbr almış bulunmaktayım... ama şöyle bir sorunum var motorda antifriz yokmuş soğukta çalışmıyo..jikle çalışıyo benzin de var :D nedendir ve antifiriz nereden konuyor servise gitmelimiyim yada biz yapabilirmiyiz..elim tornavida pense falan tutar ama race de yeniyim..

Uploaded with ImageShack.us
Ducati ve bisiklet çekilişle sahibini bulucak inş biz oluruz:p

Uploaded with ImageShack.us
Buda yeni cbr 125 r

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------

arkadaşlar 4 saat öncesi itibariyle 2007 model 22000 km de bi cbr almış bulunmaktayım... ama şöyle bir sorunum var motorda antifriz yokmuş soğukta çalışmıyo..jikle çalışıyo benzin de var :D nedendir ve antifiriz nereden konuyor servise gitmelimiyim yada biz yapabilirmiyiz..elim tornavida pense falan tutar ama race de yeniyim..

Arkadaşım motorun altına eğil. Arka lastiğin üstüne doğru bak. Beyaz bir hazne görüceksin antifiriz oraya koyulur. Antifiriz koymak içinde arka koltuğu(hafıza gitti onun ismi neydi hatırlayamıyorum) anhtarınla çıkar. Sonrada sürücü koltuğunu çıkar görürsün zaten çok basit bir şey servise filan gerek yok.

:)

hemen deniyorum çok iyi olacak peki soğukta çalışmayışı ondnmıdır??birde cahilliğime geldi 95 oktan aldım benzini..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

deneyemiyorum çünkü L anahtarım yok:D

hemen deniyorum çok iyi olacak peki soğukta çalışmayışı ondnmıdır??birde cahilliğime geldi 95 oktan aldım benzini..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

deneyemiyorum çünkü L anahtarım yok:D

ben de hep 95 oktan alıyorum. 95 oktan iyidir. devam et sen 95 almaya:cat:

slm arkadaşlar,
dün fuara gittimde cbr 125 ile cbr 250 yi çok inceledimde,sanki cbr 125 in kasası daha büyük gibi geldi...sizin fikriniz nedir..

dostum merhaba. beni burudan tanıyorsundur. galeride calışıyorum. aynı aracın beyaz rengi angel far jant vs. lisi geçen hafta 11.500 lira idi. bir kaç parça değişen vardı. hadi orjinalı 13-13.500 etsin. üstü fazla. km konusunda km orjinal olabilir nedeni ise bu aracın o yakıtı yakması imkansız. 1.4 peugeot 106 sıralı sisstem lpg ile 23 krş yakıyor. ayrıca motor aksamı sorun yaratır.
ve son olarak renk focus un en iğrenç renklerinden biri :) bana kalırsa yanlış secim. tabiki karar senin.
ama bende istiyorum bir tane. üni yi kazanınca alacağım.

bu arada cbr lar ne ka düşmüş bea :queen: iyiki satmışım :queen:

slm arkadaşlar,
dün fuara gittimde cbr 125 ile cbr 250 yi çok inceledimde,sanki cbr 125 in kasası daha büyük gibi geldi...sizin fikriniz nedir..

Arkadaşım bugün fuarda 2011 125 ve 250 ye de oturup nasıl durduğuna baktım kesinlikle 250r :) cüsse çok büyük değil ama güzel şekil yapmışlar :) resimleri yarın atmaya çalışırım...

bana ikiside aynı buyuklukte gibi geldi. cbr125'in lastikleri aha ince, çok bariz şekilde anlaşılıyor. bunun dışında cbr125'in buyuklugu ninja ile aynı gibi geldi bana.. gerçi bilemiyorum, 8 gundur motorun brandasını açmadım belki o yuzdendir :p

125'lik motor alacak olsaydım ve elimde para olsa hiç düşünmeden cbr125 alırdım. mükemmel bir tasarımı var.

Yeni Kasa Cbr Geliyor Arkadaslar Ehliyet Bugun Acıklanacak Sonra Direksiyon Sınavından Sonra 6.500TL yerine 5000TL :D Yeni Kasa Alicam umarım ÖTV Tekrar Arttirmazlar :) Ve Aydın Ve Kuşadasına Yeni Kasalar Daha GElmemiş.

CBR125 hayatının evrimini geçirdi, hem de satılan modelle aynı fiyatla piyasaya çıktı, üstüne bir de ÖTV indirimi geldi, 5400'e indi. Ayrıca enjeksiyonlu oldu bildiğim kadarıyla.
Cıbır almayı düşünen varsa bu paraya bu motoru kaçırmasın derim.

Arkadaslar Adım Adım İlerledigim Motora Bugun Bİ adım Daha Yaklastım A2 Ehliyet Sonucu 90 :) :)

dostlar yarın Allahın izni ile peşinatımı yatırıyorum.motor ankaraya çarşamba perşembe gelecek dedi efe honda.Gelir gelmez ilk sahiplerinden biri benim.Yanınıza katılacağım hayırlısıyla =) selamlar..

@kujumax
hayırlı uğurlu olsun kardeşim.kısa zamanda alırsın işallah..

CBR125 hayatının evrimini geçirdi, hem de satılan modelle aynı fiyatla piyasaya çıktı, üstüne bir de ÖTV indirimi geldi, 5400'e indi. Ayrıca enjeksiyonlu oldu bildiğim kadarıyla.
Cıbır almayı düşünen varsa bu paraya bu motoru kaçırmasın derim.

Kaçırmadım:cat: Bugün 2011 balina kasa:queen:siyah CBR almış bulunuyorum:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar