Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

O Tiplere Kuşadasında KOÇ deniliyor K-O-Ç Olarak Anlatmak İsterim geçmiş Olsun Oguzhan..

Yarın Motosiklet sınavına giricem hiç çalısmadım ne soruyorlar 1-2 test olan link atabilirmi Arabayı aldık motorda kalırsak ayıp olur :)

Bende hiç çalışmadan girmiştim endişelenecek bişey yok çok kolay sorular :) sedici batu kardeşimle sana başarılar dilerim şimdiden. Bu arada ben yarın istanbul turuna çıkacağım hyo gr250r lı bir arkadaşla ist. İkamet eden arkadaşlarım ararlarsa sevinirim tanışmış oluruz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

memlekette kötü ev çocuğu çok

anladınız siz onu

Aynen kardeşim dediğin gibi :) koşulsuz katılıyorum benimde geçenlerde geldi buna benzer birşey motoru yol kenarına park ettim yarım saat sonra geldim kiin neresine battıysa motoru yarım metre sürükleyip duvara yaslamışlar ayna fln çizilmiş yamulmuş. Tabi ana avrat kaynadım akşama kadar...

mt75 in 130/70-17 var.arkaya fazla mı gelir? var mı kullanan 130 luk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------

Benim arkada 110-80 var. Gayet güzel lastik. Anes motorun kampanyası vardı, mt üyelerine %10 indirimli linki arıyorum ama bulamadım.

şuan 120 kullanıyorum arkada.110 istemiyorum.120 alıcam yine.biliyorum o kampanyayı ama ellerinde yok lastik bakmıstım sitelerine =)

Arkadaşlar birşey sormak isterim motosikletimde arka çantanın eksikliğini çok hissediyorum fakat arka çanta taşıma demiri alıcam. Eskiden Anesmotor`da varmış fakat artık satılmıyormuş. Zaten motosiklette oturuş tarzımız pek supersport değilde sporttouring tarzı var arka çantanın yakışacağını düşünüyorum toplanıpta bu demirden toplu siparişle indirimli alma şansımızda olabilir sizler neler düşünüyorsunuz?

mt75 in 130/70-17 var.arkaya fazla mı gelir? var mı kullanan 130 luk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------

şuan 120 kullanıyorum arkada.110 istemiyorum.120 alıcam yine.biliyorum o kampanyayı ama ellerinde yok lastik bakmıstım sitelerine =)

ön 80-90 ise arkaya 130 luğun bi anlamı olmayacak tahminim.
bence orjinali iyidir.
bu siteden alabilirsin link 120 lik 130 da var 110 da 100 de .

http://www.motoliz.com/index.php?p=show&pid=13601&k_id=205&kn=MT+75

Ehliyet Sınavı Tam 5'dk Sürdü Ve 1 Saat Oturmak Zorunda Kaldim :) 1 Mart'ta Acıklancakmıs Bakalim Ne Olcak Sonucumuz.

Ehliyeti alalı 4 ay olmuş. 4 ayda 3500 km gezmişim iyi yine çok az değil. Bugün Tekirdağ mt Edirne'ye gidicekti 500 km gezerdim ama dershaneden kaçamadım. İlk 2 derse girdim sonra tam kaçarken güvenlik tuttu kolumdan bırakmadı, abi bırak ben öğlenciyim daha dersler başlamadı dedim. Gitti müdürü aradı sabah sabah azar işittik.

Ehliyeti alalı 4 ay olmuş. 4 ayda 3500 km gezmişim iyi yine çok az değil. Bugün Tekirdağ mt Edirne'ye gidicekti 500 km gezerdim ama dershaneden kaçamadım. İlk 2 derse girdim sonra tam kaçarken güvenlik tuttu kolumdan bırakmadı, abi bırak ben öğlenciyim daha dersler başlamadı dedim. Gitti müdürü aradı sabah sabah azar işittik.

Ahmet senin bütün işlerin bu olay :queen::queen:

kaskın eldivenın yanında deıldı herhalde yoksa o guıvenlıgı ındırır kaçardın sen :)

Ahmet senin bütün işlerin bu olay :queen::queen:

kaskın eldivenın yanında deıldı herhalde yoksa o guıvenlıgı ındırır kaçardın sen :)

Kaskla eldiven motordaydı, üstümde sadece mont vardı çantada götürmemiştim. Güvenlik tuttu kolumdan iki adım geri çekti, bende ne oluyo dedim iki adım onu çektim:cherry::cherry: Zaten ailemin haberi yok o yüzden kaçamadım. Müdürün odasına gittik aileni arayalım izin verirlerse git dedi. Bende yok hocam vazgeçtim aramayın tamam giriyorum derslere diyerek çıktım.:cherry::cherry:
Yalnız gezide zaten 3 kişiydik ben gitmeyince ne oldu bilmiyorum.:pale:

arkadaslar bugun bı tane arkadasla tanıstım cbr 125r ı var satıyor 2006 model 30binde çok temiz motor çizik bile yok kışın kullanmamış eleman yazları binmiş ilk sahibi bakımlarını falan zamanında yaptırmıs adam gibi kullanmış belli 3000-3300 arası bi rakama anlaşabilicem ama benı kılometresı korkutuyo sizce sorun olurmu bide ben kullanıcam 40bin olsa satabılırmıyım bu motoru ne dersınız?

arkadaslar bugun bı tane arkadasla tanıstım cbr 125r ı var satıyor 2006 model 30binde çok temiz motor çizik bile yok kışın kullanmamış eleman yazları binmiş ilk sahibi bakımlarını falan zamanında yaptırmıs adam gibi kullanmış belli 3000-3300 arası bi rakama anlaşabilicem ama benı kılometresı korkutuyo sizce sorun olurmu bide ben kullanıcam 40bin olsa satabılırmıyım bu motoru ne dersınız?

aslında su var 40 bın km de bakımları yapılmış bır motosıklete hıç bırşey olmaz ama ben ve tum turk mılletı parayı 40 bınde cbr a vermez. 1 daha koyar 8 bınde alır. Bence sende 500 tl daha ver 15bınde al. Ben 3750 ye 2008 12 bın km de olan cbr ı sattım. Gerısı sana kalmış

ya beyler ben hafta sonu istanbuldaydım bir arkadaşla gezdik tozduk güzeldi fakat 2 ogs den geçtik günahımız ne olur istanbullu arkadaşlardan yardım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar