bi haftadır herkes motor aldım alcam dedi durdu, herkes aldı motoru şimdi foruma uğramıyorlar.24 saat geziolar mı ne :mrgreen:
bugün grenajları filan tamamen söktüm geri taktım. niye yaptım bilmiyorum.:mrgreen: iki tane vida arttıyarın birdaha denicem
![]()
Kalkarsın kalkarsın; zaten tek zorlanılan yerler rampa kalkısları
Onlarında en gec 1 haftalık işi var![]()
Öğreniriz ya ilkde frenlere pat pat asılıyordum.Şimdi alıştım nizamı çekilde duruyorum.Bide vites düşürürken hızla düşürünce arka teker kitleniyormuş.2 kere oldu alıştım.Şimdi ona dikkat ediyorum.bu motor çok hafif yokuşta kalkarken filan zorlanmazsınız pek,gözünüzde büyütmeyin:wiinkk:
insan alışınca yolda dansöz gibi oynattırıyor cıbırı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 ----------
ya:mrgreen:
bugün grenajları filan tamamen söktüm geri taktım. niye yaptım bilmiyorum.:mrgreen: iki tane vida arttıyarın birdaha denicem
![]()
Abi biraz öyle oldu sonunda aldım motoru 2 gündür pc başına gelmedim.Boş arazide çalışmalara başladım.Tek sorunum yokuşlarda kalkma kaldı onuda çözücemResimleri akşama atarım
![]()
Arkadaslar bu motor nasıl sizce ? Fiyat km falan alınır mı ?
http://www.sahibinden.com/tertemiz_honda_cbr_125_full_full-24WQQaXQQ23643191WQQpXQQdisplayitem
Yüksek devirde vites düşürürsen arka tekeri kilitlersin![]()
Abi biraz öyle oldu sonunda aldım motoru 2 gündür pc başına gelmedim.Boş arazide çalışmalara başladım.Tek sorunum yokuşlarda kalkma kaldı onuda çözücemResimleri akşama atarım
![]()
kardeşim o ilandaki motor benim motorum,zaten motorun nekadar temiz olduğunu forumdaki mertka ve osmaniyeli nickli arkadaşlardanda sorup bilgi alabilirsin,servis bakımlıdır ama istediğin motosiklet tamircisi ustaya motoru götürüp gösterebilirsin,yalana dolanada gerek yok sonuçta ikinci el olduğu için tabikide ufak tefek çizikler mevcuttur ama motor fotolardaki gibidir ve o küçük çizikleri dikkat edersen fotolarda bile göremiyosun çünkü çok küçük ve önemsenmeyecek çiziklerdir...
bende de bi anda 2 3 vites birden düşürünce içerden sesler geliyor neden anlamadım.dedim vardır bir sebeb, düşürülmez o kadar vites diye daha dikkatli düşürüyorumöğrenme aşamasında edinilen değişik bir tecrübe bu da:mrgreen:
çok kısa bir sürede öğreneceğine eminim bende motor sürmeyi ilk cbrda öğrendim pek zorlanmadım
yokuşlarda kalkıştada durduğunda ön freni değilde arka freni kullan debriyaj kavrama noktasına geldiğinde ayağını frenden çek az gaz ver ilerle
aynen o çizikleri bekir göstermezse belki farkedemezdim bile
aman kardeş 2 3 vites birden düşürme naptın şanzımanı dağıtırsın valla emre18 nickli bir arkadaş vardı motor freni yüzünden şanzımanı dağıtmıştı vitesi tek tek düşür bana kalırsa. birde motorun durmasına yakın bire çek vitesi acı bir tecrübem varda paylaşmakta fayda görüyorum![]()
hiç öğreten olmadığından çevremde kendim öğreniyorum ve forumdan okuduklarımı uygulamaya çalışıyorum mümkün mertebe.
Bende farkettim 2 3 vites düşürünce öyle bişi olabileceğini.
Dururken de vites düşürmeye alışamadım daha.durunca bianda 1 e alana kadar basıyorum vitese.
Bir zararaı var mı 3. , 4. ,5. viteste falan durup durduğumuz yerde vitesi 1 e getirmenin?
sağol sarsılmaz.soralım ki kafamız rahat olsun.sürerken acaba demiyelim dimiahh ahhh daha 2 hafta adapazarındayım motorum istanbulda öyle bekliyor
bitse okul da gitsem sürsem.Kask siparişini de verdim.lazer tornado onyx aldım 205 tl ye.piyasada 450 lira.
Kask alacak arkadaş varsa özelden tıklatsın bana sitenin adresi vereyim.yada isterseniz buraya da verebilirm adresi.yüzde 50 indirimli satıyorlar.ellerindekileri bitirmek için.Her model ve her beden yok ama.az kask kalmıştı.Lazer vertigo vardı mavi L beden.125 tl idi.bana M beden lazımdı o yüzden tornadoyu aldım.kask alacak olan varsa 125 tl lik olanı kaçırmasın piyasada 250-280 tl
sağol sarsılmaz.soralım ki kafamız rahat olsun.sürerken acaba demiyelim dimiahh ahhh daha 2 hafta adapazarındayım motorum istanbulda öyle bekliyor
bitse okul da gitsem sürsem.Kask siparişini de verdim.lazer tornado onyx aldım 205 tl ye.piyasada 450 lira.
Kask alacak arkadaş varsa özelden tıklatsın bana sitenin adresi vereyim.yada isterseniz buraya da verebilirm adresi.yüzde 50 indirimli satıyorlar.ellerindekileri bitirmek için.Her model ve her beden yok ama.az kask kalmıştı.Lazer vertigo vardı mavi L beden.125 tl idi.bana M beden lazımdı o yüzden tornadoyu aldım.kask alacak olan varsa 125 tl lik olanı kaçırmasın piyasada 250-280 tl
bana adresi yollayabilirmisin beykurt motordan önce ekipmanları tamamlamayı düşünüyorum hatta bi tane buff aldım:queen:
ama ben kask bedenimi bilmiyorum(kafa biraz büyüktür ama) onun için internetten alamam sanırım ama sen yolla yinede ceketde varmı uygun dediğin sitede :wiinkk:
tabiki sor inşallah bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız,sanki zamanında bizde sormadıkmı :cherry: lazer iyi kaskdır ben yaklaşık 2 senedir lazer stroke kullanıyorum 4 yıldız korumalı çokda memnunum...