Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

5/6 yıl rahat dayanır hatırlarsak honda kinetikler en basit örneği yıllardır piyasada ve hala sorunsuz kullanan çok kişiyi görüyorum km 70.bini devirenler filan var:cyclopsanmotor sana dayanır ama sen ona onca yıl bence dayanırmısın bilemem:silent:honda vb. kaliteli motorlar kullanım hatasını affedicek kalitede...tabi bir yere kadar sonuçta oda insan yapımı...sıfır alıcaksan ve biraz motor bilgin varsa sadece periyodik bakımlarla yıllarca sorunsuz bineceğin bir motor:cat:
herkes böyle der ama 1 yıl sonra yeteri tecrübe olunca kesmez kimseyi sen merak etme.ikinci el temiz al.sonra gelir dersin sağolun diye:p
arkadaşlar bendeki cıbır aşkı asla bitmez.

Aynen bende CBR 125'e karar verdım uzun suredır. Maddi iş ve ehliyeti hallettikten sonra alacagım tek motor.Sende dogru bır secım yapmıssın ama fazla yatırmamaya dıkkat et parçaları cok pahalı :D
içimizde sport yatıo başka motor keser mi :) motoru tanıdıkça hayranı oluyorum yhaa..:p

Tabi noterler şu dandirik altyapılarını ayarlarsa bir motorumuz olabilcek:salut:

:mrgreen: :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------

arkadaşlar bendeki cıbır aşkı asla bitmez.

içimizde sport yatıo başka motor keser mi :) motoru tanıdıkça hayranı oluyorum yhaa..:p

helal valla ne diyeyim :) cıbırın abileri de var biliyon dimi :mrgreen: zaman gelir abilerine aşık olursun bak buraya yazıyorum:queen:

ben alayına aşığım uleynnnn :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 ----------

beyler bi sorum olcak.
Bizim cbr ların yağ göstergesi şu koltuğun altındaki ufak beyaz kare şeklinde hazne mi?
üzerinde max min yazıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------

2. Resimde arka kırmızı amortisörün üstünde olan şeydi galiba.gözüküyor orda.o mu yağ göstergesi arkadaşlar?

beyler bi sorum olcak.
Bizim cbr ların yağ göstergesi şu koltuğun altındaki ufak beyaz kare şeklinde hazne mi?
üzerinde max min yazıyor

yok o değil, o yanlış hatırlamıyorsam radyatör suyunun göstergesi. yoksa arka fren hidroliğimiydi ya:silent::silent::silent::silent: neyse sonuç olarak yağ göstergesi değil:cherry: yağını kontrol etmek için sürekli yağ çubuğuna bakmak gerek.

soğutma suyuydu o hatırladım.

beykurt bu arada arka lastik in markası nedir? yakışıklı duruyor

Son düzenleme:
yok o değil, o yanlış hatırlamıyorsam radyatör suyunun göstergesi. yoksa arka fren hidroliğimiydi ya:silent::silent::silent::silent: neyse sonuç olarak yağ göstergesi değil:cherry: yağını kontrol etmek için sürekli yağ çubuğuna bakmak gerek.

soğutma suyuydu o hatırladım.

beykurt bu arada arka lastik in markası nedir? yakışıklı duruyor

teşekkürler abi anladım

Motosikleti
Honda Crf250L
slm arkadaşlar bende aldım en sonunda bir motor..her işte bir hayır vardır derlerya aynen öyleymiş..kaçırdıklarımdan sonra bu iyi geldi:))
motor ankarada arkadaşımın..yarın gideceğim almaya, birkaç gün arkadaştan eğitim alıp pazar gibi dönerim heralde..döneceğimde nasıl döneceğim:) otobüsle getirmeyi düşünüyorum motoru..travegolara sığdığını duymuştum ama aynalı mı aynasız mı sığıyor onu sormak istiyorum..aynaları sökmek mi lazım..illaki otobüsle motor taşıyan vardır aramızda:)..birde aynaların vidaları nasıl..yıldız mı düz mü yoksa baska birşey mi ona göre hazırlıklı gideyim buradan..arkadaşın yoktur şimdi oralarda alet edavatı ugraşmıyım..

slm arkadaşlar bende aldım en sonunda bir motor..her işte bir hayır vardır derlerya aynen öyleymiş..kaçırdıklarımdan sonra bu iyi geldi:))
motor ankarada arkadaşımın..yarın gideceğim almaya, birkaç gün arkadaştan eğitim alıp pazar gibi dönerim heralde..döneceğimde nasıl döneceğim:) otobüsle getirmeyi düşünüyorum motoru..travegolara sığdığını duymuştum ama aynalı mı aynasız mı sığıyor onu sormak istiyorum..aynaları sökmek mi lazım..illaki otobüsle motor taşıyan vardır aramızda:)..birde aynaların vidaları nasıl..yıldız mı düz mü yoksa baska birşey mi ona göre hazırlıklı gideyim buradan..arkadaşın yoktur şimdi oralarda alet edavatı ugraşmıyım..

Ben eski aynasızlarrdan biri olarak :D sana cvp vereyim kardeşim bu arada Herkeze selamlar işlerin yoğunluğundan giremiyorum arkadaşlar kusura bakmayın/ dostum aynaları çıkar ve otobüs şirketine 1 hafta önceden gidip muavinle ordaki müşteri danışmanlarıyla konuş kamil koça varana gidiyim deme onlarda asla böyle birşey olmaz. pamukkale metro gibi firmalarla kontakt kurmaya çalış bu arada benim canavarın son hali mutlaka dudak ısırtacaktır en yakın zamanda yüklemeyi öğrenip koyucam inş..:):cat:

Ben ER6F imi Bursa'dan Rize'ye otobüs ile getirttim :)
Yalnız önceden şoför ile görüşmeniz gerekiyor; tlfn ile.
Şirket herhangi bir yardımda bulunmuyor.TRavego ve 403 lere sığıyor tüm motorlar :)
Aynaları sökmene de gerek yok...

Fiyat olarak 200 TL istediler bilginize :)

Ben ER6F imi Bursa'dan Rize'ye otobüs ile getirttim :)
Yalnız önceden şoför ile görüşmeniz gerekiyor; tlfn ile.
Şirket herhangi bir yardımda bulunmuyor.TRavego ve 403 lere sığıyor tüm motorlar :)
Aynaları sökmene de gerek yok...

Fiyat olarak 200 TL istediler bilginize :)

şehiriçi otobüs işletmeciliği yapan birisi olarak 200tl bana çok geldi:queen:tabi uzun yolda başka türlü ikna olmazlar parayı koklatmak tek çare olduğunu onlarda biliyor!
bu arada otobüs personeli voleyi vurmuş hani bizede gelse şöyle bir iki motor seve seve taşırım:cherry:

şehiriçi otobüs işletmeciliği yapan birisi olarak 200tl bana çok geldi:queen:tabi uzun yolda başka türlü ikna olmazlar parayı koklatmak tek çare olduğunu onlarda biliyor!
bu arada otobüs personeli voleyi vurmuş hani bizede gelse şöyle bir iki motor seve seve taşırım:cherry:

evet ya çok istemişler,ben iki defa getirdim motor birinde muavine para vermeme rağmen almadı ısrar ettim abi önemli değil dedi çok içime oturdu hala:)çünkü yardım etti bana indirip yüklerken bağlarken vs...bir kerede 20 tl verdim yani 1 bilet parası daha...

otobuslerın altında çok rahat geliyor tek sorun motorun demirle motorun arasına birşeyler sıkıştırın ve iple sağlam bağlayın milim hareket etmiyor:cat:

evet ya çok istemişler,ben iki defa getirdim motor birinde muavine para vermeme rağmen almadı ısrar ettim abi önemli değil dedi çok içime oturdu hala:)çünkü yardım etti bana indirip yüklerken bağlarken vs...bir kerede 20 tl verdim yani 1 bilet parası daha...

otobuslerın altında çok rahat geliyor tek sorun motorun demirle motorun arasına birşeyler sıkıştırın ve iple sağlam bağlayın milim hareket etmiyor:cat:

yani bizde büyük ebattaki koli çuval vb eşyalara extra bir bilet alıyoruz(11tl) bazen oluyor adam evini taşıyor sanki,tüm bagajı kapladığı için en fazla bir bilet parası alıyoruz ama motor için 100tl dese amenna dicemde 200 çok gibi:silent:

hadi gözün aydın hayırlı olsun dostum.güle güle kazasız belasız kullan

beykurt o dediğin gösterge fren hidroliği...yağına bakmak için arka fren pedalının ordakı siyah kapağı açacan...
ve bu arada cakalazın motorunu otobuse ben koydum 200 değil 100 lira istediler :)

Hayırlı olsun motorun. Motoruna kavusmussun gerisi kolay elbet gelir bir şekilde :) kazasız belasız surusler

Motosikleti
Honda Crf250L
herkese teşekkür ederim arkadaşlar..kargoya sordum 200-250 den aşağı olmaz dediler..otobüsle getireyim bende..
ama ben yinede merak ettim, aynaların vidaları ne tür?

arkadaşlar yazın yurt dışında olacağım ve dönüşte daha yüksek cc bir motor almak için cbr ımı satıyorum. motor 2006 model ama trafiğe çıkışı 2009 mart.kırmızı renkte. şu an motor 8.000 km de. 1000 km önce pirelli mt75 takım lastik takıldı arka lastik 130 luk.ayrıca önceki lastikleri de iş görür durumda ve onlar da pirelli mt75 onları da isteyene yanında vereceğim.bakımları düzenli olarak göçmen motor da yapıldı. sahibinden e ilanı henüz koymadım ama birkaç güne koyarım. fiyat olarak ta 3500e vereceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar