Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Hornet
arkadaslar bugun dallamanın birisi sola dönüş kuralına uymayıp bana carptı. benim sadece elimde bir sıyrık var onundısında birsey yok allaha şükür .
ama motorumda biraz hasar olustu....

sagdan aracın ilk carptıgı yer grenajlarımın kırılmasına neden oldu.
sol granajlar kompe
daha sonra ben agagım araya sıkışmasın diye saga kırdım ve yolun kenarındakı mantarlara değip saga yattım.
komple sag granajların her birinin bir kısmı catladı hepsini degistiricem
sag ön sınyal kompe kırıldı
kafa granajının sag tarafında cizikler var onuda degiştiricem.
sürücü ayaklıkları pertt
sag yolcu ayaklıgı darbe emici görevi yaptı ve kendini feda etti o demir komple degişecek.
sag ayna cizildi ve yamuldu
ön fren maneti yamuldu
denge topuzlarım cizildi gidonun her iki ucundaki topuzlar degişecek

kaza tespit tutanagı tuttuk adamın belgelerinın fotokopi lerini aldım. honda servisinde bu parcaları degiştiricem
motorum hnüz 3000km de ama lavugun biri yüzüünden butun dıs aksamı cizildi bende bunu ona ödettiricemmm:pl::pl::pl::pl:::asker:::bounce::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------

adama 1500tl ver sen yoluna ben yoluma dedim dinletemidim plastik parcalara 1500tl veririmiyim dedi. bakalım şimdi ne verecek :D
tahmini ne kdr alırım bu adamdan?

Geçmiş olsun tekrardan:)

Ben adama kıl oldum..
Rapor tutalım diyorum olmaz diyo..
Motoru yaptiralim diyorum olmaz diyo..
Polis çağıralım diyorum..Arabayı kullanan çocuğu ehliyeti yok..
Dayi dedim napalım..Asın beni diyo :mrgreen:
Allahtan Yardımcı olan bi abi olduda o sakinleştirdi ortaliği..

Tekrarı olmaz inş:rendeer:

Arkadaşlar cbr 125 ile çekilmiş fotolarınızı koyarmısınız yani üzerindeyken :) Birde boyunuzu posunuzu yazın lütfen :) ona göre fikir ediniriz hemde güzel olur...

Geçmiş olsun tekrardan:)

Ben adama kıl oldum..
Rapor tutalım diyorum olmaz diyo..
Motoru yaptiralim diyorum olmaz diyo..
Polis çağıralım diyorum..Arabayı kullanan çocuğu ehliyeti yok..
Dayi dedim napalım..Asın beni diyo :mrgreen:
Allahtan Yardımcı olan bi abi olduda o sakinleştirdi ortaliği..

Tekrarı olmaz inş:rendeer:

saol tekrardan
inş olmaz dostum :D

arkadaslar bugun dallamanın birisi sola dönüş kuralına uymayıp bana carptı. benim sadece elimde bir sıyrık var onundısında birsey yok allaha şükür .

sol granajlar kompe
daha sonra ben agagım araya sıkışmasın diye saga kırdım ve yolun kenarındakı mantarlara değip saga yattım.
sürücü ayaklıkları pertt
sag yolcu ayaklıgı darbe emici görevi yaptı ve kendini feda etti o demir komple degişecek.
ön fren maneti yamuldu

kaza tespit tutanagı tuttuk adamın belgelerinın fotokopi lerini aldım. honda servisinde bu parcaları degiştiricem
motorum hnüz 3000km de ama lavugun biri yüzüünden butun dıs aksamı cizildi bende bunu ona ödettiricemmm:pl::pl::pl::pl:::asker:::bounce::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------

adama 1500tl ver sen yoluna ben yoluma dedim dinletemidim plastik parcalara 1500tl veririmiyim dedi. bakalım şimdi ne verecek :D
çok geçmiş olsun kardeşim
iyi ki kaçmamış tutanak tutulmuş :) hakkaten ben de merak ettim kaç lira tutcak herşey tahmini olarak yazabilcek varmı?

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum
2.el cbr-125 aldım 2006 model 23000 km de (3000 tl). sizce nasıl
şu an motor konusunda acemiyim ama motorun görünüşü fena deildi.
umarım hata yapmamışımdır.

çok geçmiş olsun kardeşim
iyi ki kaçmamış tutanak tutulmuş :) hakkaten ben de merak ettim kaç lira tutcak herşey tahmini olarak yazabilcek varmı?

tşk ederim saolasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------

@Funkyboys
geçmiş olsun

saol tşk ederim
inş bi daha kimsenin basına gelmez böyle bir olay

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 ----------

görünüş her zaman dogruyu göstermez motorun cigeri saaglam değilse o para boş keske almadan bi bilene gösterseydin.
didimde bnm bi arkadasımda satıyor 3000tl ye ilgilenen olursa bn irtibata geciririm sizi :D

Birşey sorcam cbr'de vites geçişlerinde insanı bi ileri geri atar gibi yapıyor Artcıyken.Bu doğal mı ?

funkyboys msnını özelden atarsan veya benımki gözüküyor eklersen arkadaşının motoru konuşalım teşekkür ederım :)

funkyboys msnını özelden atarsan veya benımki gözüküyor eklersen arkadaşının motoru konuşalım teşekkür ederım :)

bence şimdilik konuşmayın:cherry: adam bir kendine gelsin

adamın biri palio ile istanbulda takla atmış. adamın kafası kanlar içinde, yoldan geçenler durup bakıyor. elemanın teki yanına gelmiş abi araba satılık mı bu haline 6bin veririm diyormuş:p

aaa pardon ben şimdi okudum gecmıs olsun kardeşim ben okudum kimin kaza yaptığına bakmadım ismine o yüzden balıklama girdim konuya şimdi okudum pardon cok gecmiş olsun

walla ben ilgileniyorum kardeşim kacmodel rengine degişeni varsa neler degişti ama yalovada oturuyorum onu nasıl yapcaz ve borcu harcı yoktur inşallah

Motosikleti
Hornet
bence şimdilik konuşmayın:cherry: adam bir kendine gelsin

adamın biri palio ile istanbulda takla atmış. adamın kafası kanlar içinde, yoldan geçenler durup bakıyor. elemanın teki yanına gelmiş abi araba satılık mı bu haline 6bin veririm diyormuş:p

:D:queen::queen:
bnm durum o kdr kötü değil yav sorun değil

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------

aaa pardon ben şimdi okudum gecmıs olsun kardeşim ben okudum kimin kaza yaptığına bakmadım ismine o yüzden balıklama girdim konuya şimdi okudum pardon cok gecmiş olsun

önmli değil dostum düşünmen yeter :D
galiba 2007 model 27bin km hafif çizikleri var

bnm msn [email protected]
bn sizi sahibiyle konustururum isterseniz bnm motorda satılık
5.000tl :D
tabi plastikleri saglam haalii

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 ----------

walla ben ilgileniyorum kardeşim kacmodel rengine degişeni varsa neler degişti ama yalovada oturuyorum onu nasıl yapcaz ve borcu harcı yoktur inşallah

ayrıntıları onunla konusursunuz tam olarak bilmiorum ama periodik bakım haricinde değişen yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------

Furkan Sen götürsün dicem ama bu aralar pek emin değilim:)
Özel şöförlük yapılır:mrgreen:

yavruu sn önce bnle servise gel elimizdeki işi halledelim sonra şöförr yaparım bn seni tır bile sürersin :D:queen:

sol granajlar kompe
sürücü ayaklıkları pertt
ön fren maneti yamuldu

geçmiş olsun sana bişi olmaması sevindirici.
1500 ü de geçer o sen merak etme :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 ----------

hayırlı olsun.almadan önce ustaya falan göstermeden görünüşe baktıysan herşey çıkabilir.kazasız belasız sürüşler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------

Birşey sorcam cbr'de vites geçişlerinde insanı bi ileri geri atar gibi yapıyor Artcıyken.Bu doğal mı ?

sen yine mi halısahadan dönerken bi tespit yaptın :queen::queen::queen:

sen yine mi halısahadan dönerken bi tespit yaptın :queen::queen::queen:
Yok abi bugun dediğim motora bakmaya gittik dibim düştü.Adam dedi bilmiyorsan gezdiriyim seni biraz motoru gör dedi atladık Üsküdarda 10 dk dolaştık.Bakalım alıp almıycagımız yarın belli olur.Babamla parayı denkleştırmeye calısıyoruz.Sağ tarafa düşmesi var o kadar.

Arkadaşlar bugun cıbıırmla bursaya gttim geldim (istanbul-iznik(bursa) 350 km yol yaptıkk...

funkboys geçmiş olsun sende birşey yok ya motor hallolur ki öyle görünüyor zaten :)

Yok abi bugun dediğim motora bakmaya gittik dibim düştü.Adam dedi bilmiyorsan gezdiriyim seni biraz motoru gör dedi atladık Üsküdarda 10 dk dolaştık.Bakalım alıp almıycagımız yarın belli olur.Babamla parayı denkleştırmeye calısıyoruz.Sağ tarafa düşmesi var o kadar.

amannnn boşver sağa düşmüşü sola düşmüşü :mrgreen: benimki sağa düşmüş sola düşmüş öne düşüm arkaya düşmüş :queen: ne farkeder:) kırığı yarığı olmasın dikkat et.çizikler nazar boncuğu zaten.motoru inşallah iyidir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

Arkadaşlar bugun cıbıırmla bursaya gttim geldim (istanbul-iznik(bursa) 350 km yol yaptıkk...

hoşgeldin:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar