:wiinkk::wiinkk:
[COLOR="Red"]Motorsuz Motorcu oLarak bugun Feyizoğlu'ndan kaskımı aldım.
LAzer Vertigo Dragon benim kafa küçükmüş M beden iyi oldu :P
250 TLdi Peşin alıcam + Ögrenci formamla gidince direk öğrenciyiz abi Muhabbeti oldu ve 220TL'ye aldım.
Saolsunlar.
Burak abi Sende aynısından aL abi kardeş takılrız :mrgreen::mrgreen[/COLOR]
Kod:[COLOR="Red"]Motorsuz Motorcu oLarak bugun Feyizoğlu'ndan kaskımı aldım. LAzer Vertigo Dragon benim kafa küçükmüş M beden iyi oldu :P 250 TLdi Peşin alıcam + Ögrenci formamla gidince direk öğrenciyiz abi Muhabbeti oldu ve 220TL'ye aldım. Saolsunlar. Burak abi Sende aynısından aL abi kardeş takılrız :mrgreen::mrgreen[/COLOR]
beykurt slm. bende başakşehirdenim.. bu foruma da ara ara göz gezdiririm. bu aralar fiyatları sanal olarak arttırıyor millet sen nekadara bitirdin fiyat işini özel olmazsa sorabilirmiyim?
Bi de ben kymco agility city ile cbr arasında gidip geliyorum. Vitessiz alsam çok hata yaparmıyım acaba 2 ayda sıkılırmıyım? cıbırcı arkadaşlarda fikrini söylerse sevinirim bu konuda..
Agility City alırsan aklın Cbr 125'de kalır tersi durumda kafan rahat olur.
ben 4 teyim, sende 5 tesin fotolardan anladığım kadarıyla. Şimdi vitesle ugraşmak istemiyorum 125 cc de bi yandanda gaz fren nereye kadardiyorum scooterda.
Burda otobana çıkmadan ulaşım olmadığından 2-3 beygir bir miktar serilik bile daha güvenli hissettirebilir ana yollarda.
Fiyat olarak milletin nazıyla oynıyamam 2. elde. Yüksek uçanın elinde patlasın.. 3800 e kadar bende çıkarım 2008 bulabilirsem.
ok..alınca haber veririm takılırız:cat:
ben 4 teyim, sende 5 tesin fotolardan anladığım kadarıyla. Şimdi vitesle ugraşmak istemiyorum 125 cc de bi yandanda gaz fren nereye kadardiyorum scooterda.
Burda otobana çıkmadan ulaşım olmadığından 2-3 beygir bir miktar serilik bile daha güvenli hissettirebilir ana yollarda.
Fiyat olarak milletin nazıyla oynıyamam 2. elde. Yüksek uçanın elinde patlasın.. 3800 e kadar bende çıkarım 2008 bulabilirsem.
ok..alınca haber veririm takılırız:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------
İşte ondan korkuyorum.. arkadaşın joyride ına biraz takılıyım son kararı vericem scootermı viteslimi diye
motor işini uzun zamandır ertelediğimden bide yanlış motor alıp yaz ortası terkar alım satımla uğraşmak istemiyorum