Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beykurt ne yaptın alıştınmı motora ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------

kafayı komple söktür düşmeden dolayı grenaj bağlantılarında kırılma olmuştur kırık yerleri güzelce yapıştırıp silikonlarsan sesi tamamen kesmiş olursun

alıştım murat alıştım.şu sinyal ampülünü de yolla da sinyal verebileyim ya :mrgreen:

1000. sayfaya az kalmış.

Ben de ön far ampulu bakıyorum. Bizim cıbırlara uygun xenon bilen var mı?

hadi hayırlı olsun kardeşim allah kazasz belasız binmek nasip etsin nasıl motorun nekadara aldın bizde alacağız ALLAH nasip ederse

1000. sayfaya hakkaten ne kalmış yahu ne yapıyorsunuz kutlama olarak 1000. sayfa anısına

1000. sayfanın hatırına size bir karpuz keseyim

water-melon-car-1.jpg

karpuz bulamadım ama yarılacak araba buldum. ben de istiyorum böyle bir araba

beykurt ne yaptın alıştınmı motora ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 ----------

kafayı komple söktür düşmeden dolayı grenaj bağlantılarında kırılma olmuştur kırık yerleri güzelce yapıştırıp silikonlarsan sesi tamamen kesmiş olursun

:cat::cat:Deniyecem teşekkürler..

evet bende de oluyo 9 bin devirde falan ayaklarım karıncalanıyo gibi :)
ya bi de benim bi sorunum var ibre bazen 8-9bin devir arasını göstermiyo 8bin'de 0'a iniyo sonra 9'a çıkıyo ne olabilir?

usta bende öyle olmuyor ama motor 8000 devirden sonra falan devir saati 8000 8500 arası gidip geliyor daha yüksek devirlerdede aynısı oluyor ben motoru genelde devirli kullanıyorum normaldir herhalde diye servise bile gittiğimde söylemedim.

ben de yeni cbr 125 kullanicisi olarak araniza katildim

hoşgeldin usta kazasız belasız sürüşler allah nazardan saklasın. full korumasız binmeyide unutma :wiinkk:

usta bende öyle olmuyor ama motor 8000 devirden sonra falan devir saati 8000 8500 arası gidip geliyor daha yüksek devirlerdede aynısı oluyor ben motoru genelde devirli kullanıyorum normaldir herhalde diye servise bile gittiğimde söylemedim.

ya o titreşimden heralde benim dediğim hiç çalışmıyo 9'dan sonra yine 10-11 normal çıkıyo.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı devir saati sorunu 8--9 bin devir arası benim cıbırdada var..devir ibresi sallanıyor..hııı demekki cıbır singirleniyor...ssinirlensede seviyk.

Magelli diye bir makine gelmiş..cıbırın urubu etmez..fiyat 7.300..

Aynı devir saati sorunu 8--9 bin devir arası benim cıbırdada var..devir ibresi sallanıyor..hııı demekki cıbır singirleniyor...ssinirlensede seviyk.

Magelli diye bir makine gelmiş..cıbırın urubu etmez..fiyat 7.300..

merhaba abi
senin kazalı cbr ın mı vardı. duruyor mu. motoru duruyorsa satılık mı acaba

arkadaşlar bende cbr arıyorum ne zmdır 2. el temizinden eğer satan varsa veya kımler satıyorsa haberım olsunnn teşekkürlerrr

arkadaşlar bende cbr arıyorum ne zmdır 2. el temizinden eğer satan varsa veya kımler satıyorsa haberım olsunnn teşekkürlerrr

beyler yokmu şu arkadaşımıza bi yardım edecek olan?bursa yakınlarında satacak varsa bi görüşün niyeti ciddi hevesli bir arkadaşımız:wiinkk:

beykurt bu 3. Soruşum artık cvp ver yeni kasasını mı aldın !

2. soruşunda zaten cevap vermiştim celallenme sakin ol:cherry: bak aşağıya
km fazla biraz.yatması yoksa motor sağlamsa al.ama pazarlık yap daha

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:30 ----------

bunu yapan arkadaşın eline sağlık çok güzel olmuş kaşlar.aynı fireblade gibi olmuş.bende istiyorum böle kaş:)

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------

yok dostum 2008 siyah aldım 2.el

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------

benim geçen yıl ki halimin aynısısın valla:mrgreen: sıkma canını alırsın motorunu elbet.sen hayatın tadına bak:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

Yok 08 model aldı 2.el forumundan birinin motoru.Geri sayfalarda resimleri vardı.Burak abinin yerine cevapladım :p
saol sercan kardeşim sözcüm benim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar