Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.sahibinden.com/26_000_de...zik_yok_-29WQQaXQQ24460698WQQpXQQdisplayitem?
arkadaşlarr bu motor tam aradığım bir motor fiyatı yılı km side cok iyi sizcede öyle değilmi aradım konuştum kefilim diyor birtane çizik yok kesınlıkle kaza felan bakımı yapılmıs kacırmıyım diyorum ???

ortadaki foto sanırım ilk alındığında çekilmiş jant şeritleri felan yok

birde ilk fotoda depo da boya var sanırım nedenini sor dizlikten olabilir

onun haricinde motor öle göze çarpan bişey göremedim

Son düzenleme:
tamam kardeş yrn sorarım onları bunlar yeni fotosu dedi ama gene detaylı isteyim fotolarını ben

evet ilk fotoda depoda bir iz var ama ışıktanda parlamış olabilir canlı görmek lazım...il dışından da bakıyorsan gel sana benim kırmızıyı verelim:p7800km de şubat 2009 çıkışlı sbk leovince egzoz,pirelli lastikler,slikon honda elcik,beyaz farlar ve beyaz gösterge paneli var yanında birde kask veririm 3750 ye anlaşırız::blusssh:forumda fotoları bolca var:wiinkk:harbiden cıbırı satıp ya hyo gt250 alıcam yada er5 arasında kaldım izmirde satılık şöyle okkalı bir gs 500 göremedim ki :pr:

http://www.sahibinden.com/26_000_de...zik_yok_-29WQQaXQQ24460698WQQpXQQdisplayitem?
arkadaşlar yenı geldı ve tam istediğim renk 2008 ve km 26.000 siz ne diyorsunuz acil bi yardım edin kardeşinize :)

km fazla biraz.yatması yoksa motor sağlamsa al.ama pazarlık yap daha

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:30 ----------

bunu yapan arkadaşın eline sağlık çok güzel olmuş kaşlar.aynı fireblade gibi olmuş.bende istiyorum böle kaş:)

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------

BEYkurt sen yeni model olan cbr ımı aldın??

yok dostum 2008 siyah aldım 2.el

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------

CBR 125 Hayalimdeki tek motor .İnşallah allah bana da almak nasip olur. Yazdıklarınızı okudum okumaya devam ediyorum, benim gibi genç arkadaslara cok yardımcı oluyorsunuz gercekten sayenızde cok sey ogrendım . Hepınıze tesekkur ederım. Kazasız belasız surusler dilerim. Allah'a emanet olun

benim geçen yıl ki halimin aynısısın valla:mrgreen: sıkma canını alırsın motorunu elbet.sen hayatın tadına bak:mrgreen:

onur35 msn adresini ver ordan konuşalım istediğim renk ten değil senın harelde ama olsun bı bakayım fotolarını felan bi at konusalım izmirdensin daha ii olurr beğenirsem motoru teşekkürler veya sen ekle [email protected]

yok uğrarım işim görüldü die uğramamazlık yapmam kımlerın sayesinde fikriyle bilgileriyle yardımıyla alıyorum sonucta herkese tekrar teşekkürlerrr..

Bende çok fena şekilde bağımlılık yaptı.PC'yi açtıgım an MTye direk msn bile açmıyorum :mrgreen:
Neden üye olurken "DİKKAT BAĞIMLILIK YAPAR" diye,uyarılmadım ben :pr:

::tutkuy::​

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Yeni cıbırımız..Diğerini halletmiştik ...Hepinize kazasız sürüşler..Cıbıra bişe olması insanı çok üzüyor..

Son düzenleme:
:) canın saolsun bi cbr 125 alayımda snr hackle bı msn feda olsun kardeşm :cherry:

:mrgreen: inşallah alırsın temiz bi cbr kardeşim.bende şimdi merdivenlerden çıkarıp dışarı aldım bi turladım benimkiyle.ehliyet yok die caddeye çıkamadım ama ara sokaklarda antreman yapıyorum tecrübe edinmek için:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

Yeni cıbırımız..Diğerini halletmiştik ...Hepinize kazasız sürüşler..Cıbıra bişe olması insanı çok üzüyor..

hayırlı olsn abi kazasız belasız kullan:rendeer:

saol kardeşim bende aldım sayılır ehliyeti sınava girdim gectım mayıs 10 15 ine alırım motoru alayımda bi diyorum sezon iyice açılmadan inşallah o aydındakine bakacağım istediğim renk en azından güven verdı motorun sahibide kazasının boyasının çiziğinin olmadığına dahil bakalım bu 1. 1.5 hafta içinde almak istiyorum peki bu şehir dışından kargo v.b neyle getirebilirim bi fikri olan varmı? :s

Beykurt, djsalih sizde gelince ehliyetsiz kullananların sayısı arttı.Kendimi burda yalnız hissediyodum.:p Şaka tabiki, son 1.5 ayım kaldı ehliyete. Haziranın 8'inde yaş doluyo. İnşallah temmuz sınavına yetişirim.

Bu arada benim cbr'ın da sağ ampul gitti. Bu sefer ön kafa grenajını söktüğümde, vidaların hepsine plastik conta takıcam. Bakalım titreşim ne kadar azalıcak?

Ozaktasi abi garaıındaki tüm motorları değiştirdin cbr 125(marka-model olarak) hala duruyo.:)

Son düzenleme:
saol kardeşim bende aldım sayılır ehliyeti sınava girdim gectım mayıs 10 15 ine alırım motoru alayımda bi diyorum sezon iyice açılmadan inşallah o aydındakine bakacağım istediğim renk en azından güven verdı motorun sahibide kazasının boyasının çiziğinin olmadığına dahil bakalım bu 1. 1.5 hafta içinde almak istiyorum peki bu şehir dışından kargo v.b neyle getirebilirim bi fikri olan varmı? :s

kamyonet kiralayacan :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------

Beykurt, djsalih sizde gelince ehliyetsiz kullananların sayısı arttı.Kendimi burda yalnız hissediyodum.:p Şaka tabiki, son 1.5 ayım kaldı ehliyete. Haziranın 8'inde yaş doluyo. İnşallah temmuz sınavına yetişirim.

Bu arada benim cbr'ın da sağ ampul gitti. Bu sefer ön kafa grenajını söktüğümde, vidaların hepsine plastik conta takıcam. Bakalım titreşim ne kadar azalıcak?

Ozaktasi abi garaıındaki tüm motorları değiştirdin cbr 125(marka-model olarak) hala duruyo.:)

öyle ehliyetsiz diye deşifre etmesene alla alla:mrgreen:
Şaka bir yana trafiğe çıkmıyorum ve çıkmamanızı öneriyorum.
Ben aarabaların girmediği bir yolda viraj, motor freni,denge, frenleme ve diğer şeylere hakim olabilmek ve ehliyeti aldığımda trafiğe çıktığımda tam tecrübeyle çıkmak için kullanıyorum.amaç gezmek değil yani.
Şöyle düşünmek lazım.kim ehliyeti alınca kapalı yerde çalışır? trafğie çıkmadan bekler? kazalar da o yüzden oluyor zaten.ehliyeti alan tecrübe edinmeden atıyor kendini caddelere.o yüzden ehliyet almadan araç olmayan boş alanlarda bol bol tur atmak motor hakimiyetini arttırmak gerekiyor arkadaşlar:cat:

bu motorda mümkünü yok titreşim azalmaz...duyanda çok titriyor sanacak motor bloğunda bir titreme var yoksa koltuğu rahat,çinkolar gibi değil yani eski motorumla titremekten ön teker çıkacak sanıyordum seke seke gidiyordum çünki:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 ----------

onur35 msn adresini ver ordan konuşalım istediğim renk ten değil senın harelde ama olsun bı bakayım fotolarını felan bi at konusalım izmirdensin daha ii olurr beğenirsem motoru teşekkürler veya sen ekle [email protected]

ok ekliyorum cbr hakkında bilmek istediklerini konuşuruz...ben pek satmaktan yana değilim henüz çünkü cc büyütmek için elimde yeterince nakit yok biraz daha beklemem gerek motorsuz kalmayıda pek düşünemiyorum ama konuşuruz maksat sana fikir vermek:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar