bilgiler ve kitapçığı için teşekkürler.. kitabını çok aramıştım...
dostum hyo sung da bitti türkiyede
dahada yok
hem şey diyolar son gaz gitmeye sadece honda suzukı yamaha dayanabılıyomus kymco mus hyo mus sym miş bunlar dagılıyo dıyolar.
bıde aklıma geldi hız için yamaha rx 135 kıng 150 filan görür
kitap derken aklıma geldi de biri cbr 125 in kullanım kitabını elektronik olarak gönderebilir mi? ikinci el aldım ve kitapçığım yok.
merhaba arkadaşlar cbr'ımı bugün teslim aldım ama başıma gelmeyen kalmadı.. iyi ki motor çizikli falan da dert etmiyorum hiç bişeyi. motoru aldım giderken kavşakta yağ birikintisi varmış yan yatırdım.s neyse ki full koruma vardı sadece kolumda ufak bi sıyrılma oldu. daha sonra eve giderken benzini bitti kaldım en yakın petrol 5 km ilerde.s neyse babamı aradım arabayla getirdi de en sonunda eve ulaştım ve artık cbr 125 sahibiyim![]()
hayırlı olsun güle güle kullan.nazardır o da daha kötülerinden saklasın.
Ben de bugun en büyük hatamı yaptım.Ehliyet sınavı tarihine bakmadım.pazardır dedim geçtim.bugunmuş.ve giremedim.şimdi 3 temmuzu bekleyecem.içim yanıyor.motor garajda ama ehliyet yok.7 ağustosta da direksiyon sınavı var.yani kısaca benim ehliyet sırf aptallaığım yüzünden ağustos sonu gelecek.Ben böyle bir hata yapmazdım.demek ki bir hayır var bu işte.ehliyeti alsam bişi gelecekmiö başıma ki Allah engel oldu sınava girmemi.Ne diyeyim artık aklıma başka düşünce gelmiyor:salut:
üzüldüm dostum ama her işte bir hayır vardır derler..demekki böylesi daha iyi olacakmış..neyse motoru aldınya ona bak..ben hala gidemedim motoru bakmaya iş güç yüzünden..motor satılacak kalacam ortada))
kitap derken aklıma geldi de biri cbr 125 in kullanım kitabını elektronik olarak gönderebilir mi? ikinci el aldım ve kitapçığım yok.
arkadaşlar benim bi problemim var boş viteste yanan N ışığı debriyaja her bastığımda yanıyo boşa geçip geçm ediğini anlamıyorum sanırım bi problem var. yoksa hep mi öyle? problem varsa yaptırana kadar boşa kolayca nasıl alabilirim motor durunca boş vitesi bulmak için 15 sn uğraşıyorum da1e alınca hemen 2ye çıkıyo ya da 1e iniyo.