Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende arkaya kalın lastik takmak istiyordum ama araba aldım masraflarım arttı nereye yetişeceğimi şaşırdım bir anda,cebimdeki parayı harcayamamak olmamasından farksız deil:pr:yaza kadar satmadan bi kalın lastik atıcam ama ikinci el denk getirirsem fena olmaz:wiinkk:dynner kaça aldınız bende merak ettim...

yanlız dostum ben motor almadan önce bu motorla ilgilenmiştim pazarlik bile yapmştık bi ara bu motorun ilanında satıldı dıyodu...dikkat et ters bi durum olmasın

1 saatte biter demesi beni biraz şüphelendirdi.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/69006-noter-satisi-ile-ilgili-yardim.html buradaki kouda arkadaşın yazdıkları 1 saatte bitecek iş gibi durmuyor.

Buda olmadı galiba hangi motoru almaya niyetlensem bir şey çıkıyor.:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/69006-noter-satisi-ile-ilgili-yardim.html buradaki kouda arkadaşın yazdıkları 1 saatte bitecek iş gibi durmuyor.

Mesaj attım daha önce ilanda aynı motor satıldı yazıyormuş diye. evet satılmıştı alan kişi ödemde problem çıkarttığı için iptal edildi diyor.

Satılmış motoru bana tekrar satamaz herhalde? noter de belli olmaz mı bu durum?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------

Mesaj attım daha önce ilanda aynı motor satıldı yazıyormuş diye. evet satılmıştı alan kişi ödemde problem çıkarttığı için iptal edildi diyor.

Satılmış motoru bana tekrar satamaz herhalde? noter de belli olmaz mı bu durum?

kardeş adamın ismini ve plakasını ver,trafikten kaydını çıkartayım hemen

İlanda ismi mehmet bilen olarak geçiyor fotoğraflarda plaka kapanmış sordum şimdi plakayı, söylerse yazacam.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
javascript:void window.open('images/pirelli/yaris_nhs.html', '','width=515,height=400,left=0,top=0,scrollbars=yes')
bi bakarmısınız arkadaşlar.pirellinin sitesi,var mı tavsiye edebileceğiniz arka lastik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------

http://www.gencmoto.com/pirelli.html

Son düzenleme:
34 AZ 0139 plaka. ben sorgulattım bir şey çıkmadı sadec renk siyah diyor ama motor kırmızı.:silent:

Görüyorum ki aramızda kullanım kitapçığını hiç okumayan veya okuyupta riayet etmeyen arkadaş sayısı bir hayli fazla.

Bu motor 6. viteste 135-140 km/s arası bir yerde devir saatinin kırmızı kısmına giriyor. Bakalım kullanım kitapçığı bunun için ne diyor: "ASLA devir göstergesi ibresinin,motor açıldıktan sonra bile kırmızı bölgeyi göstermesine izin vermeyin"

NOT: "Tavsiye edilen azami devrinin üzerinde motorun çalıştırılması (devir saati kırmızı bölgenin başlangıcı) motora zarar verebilir."

Şimdi yukarda kullanım kitapçığında yazanları göz önünde bulundurunca, bu "son hız" tartışmasını nereye koysam bilemedim. Cehalete mi, bilinçsizliğe mi ? Sonra motoru elinize alınca üzülmeyin.

Ha beni niye ırgaladı bu tartışma. Toplumsal olarak aşağılık kompleksimiz var. Evet doğru okudunuz. Aşağılık kompleksi. Bunu da sahip olduğumuz herşeyle ilk fırsatta "benim şeyim seninkinden uzun" iddiasına çevirmekte hiç zaman kaybetmeyerek ıspatlıyoruz.

Bu başlıkta defalarca şahit oldum böyle tartışmalara. Ve artık illallah geldi.

dostum neden aşağılık kompleksimiz olsunki şimdi motor 140 yapıyosa kitapçığa bakıp yapmıyo mu diyelim. sana bu sözü söyleyen olmadı sanırım bugüne kadar teorik farklı uygulama farklı teoride her zaman 2+2 4 eder ama uygulamada bu her zaman doğru değildir...ben honda titan aldığımda kitapçığında max. hız 112 diodu ve okuyanlarda görmüştür...ama titanla çok rahat 120 130 yaparsın ve yaptımda....allah yapısı değilki bu alet muhakkak çevre şartlarınada bağlı değişmeler olacaktır...lastik rüzgar sürücü ağırlık vs vs

bende arkaya kalın lastik takmak istiyordum ama araba aldım masraflarım arttı nereye yetişeceğimi şaşırdım bir anda,cebimdeki parayı harcayamamak olmamasından farksız deil:pr:yaza kadar satmadan bi kalın lastik atıcam ama ikinci el denk getirirsem fena olmaz:wiinkk:dynner kaça aldınız bende merak ettim...

dyner la beraber aldık gerçi daha taktırmadık yarın taktırcaz inş. tanıdık biyerden satın adlık 310 liraya geliyor takımı

Görüyorum ki aramızda kullanım kitapçığını hiç okumayan veya okuyupta riayet etmeyen arkadaş sayısı bir hayli fazla.

Bu motor 6. viteste 135-140 km/s arası bir yerde devir saatinin kırmızı kısmına giriyor. Bakalım kullanım kitapçığı bunun için ne diyor: "ASLA devir göstergesi ibresinin,motor açıldıktan sonra bile kırmızı bölgeyi göstermesine izin vermeyin"

NOT: "Tavsiye edilen azami devrinin üzerinde motorun çalıştırılması (devir saati kırmızı bölgenin başlangıcı) motora zarar verebilir."

Şimdi yukarda kullanım kitapçığında yazanları göz önünde bulundurunca, bu "son hız" tartışmasını nereye koysam bilemedim. Cehalete mi, bilinçsizliğe mi ? Sonra motoru elinize alınca üzülmeyin.

Ha beni niye ırgaladı bu tartışma. Toplumsal olarak aşağılık kompleksimiz var. Evet doğru okudunuz. Aşağılık kompleksi. Bunu da sahip olduğumuz herşeyle ilk fırsatta "benim şeyim seninkinden uzun" iddiasına çevirmekte hiç zaman kaybetmeyerek ıspatlıyoruz.

Bu başlıkta defalarca şahit oldum böyle tartışmalara. Ve artık illallah geldi.
. . . . .
:cat:

acaba 2010'da honda cbr125'e enjeksiyon düşünüyor mu? belki 2-3 beygirde gücü yükselirse süper olur

arkadaşlar şimdi caddeden geldim eve girdim yağmurlu havada cbr sürülmüyor ya olduğu gibi suyu ayaklarınıza yiğiyorsunuz:D ayaklarımın içi su doldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar