Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar hepimiz Neyin ne olduğunu bilen insanlarız çoğumuzun ilk motoru değil bu. ve kim olduğumuzu herşeyden önce popomuzun yerini bilen insanlarız. hani eskiden derdik ya benim babam senin babanı döver. benim bisikletim seninkini geçer 18 vites benimki 24 vites vs.vs Hayat hep bir yarıştır. ufakken ufak hedeflerle yaşantımızı doldurur büyüyüncede seninki 145 bastı benimki 110 dan ileri gitmiyor. vs.vs bunlar böyle hep sürüp gidicek emin olun gün gelicek hayabusanın muhabbetini yapıcaz. yok ben 350 yaptım vs.vs bazı şeylere inanalım lütfen Rodaj dönemi gerçekten çok hassas bir evre. + kiloda çok önemli ve aerodinamic yani motorun üstüne kapanma. ben motorumu tekirdağ yolunda açtım ve geçen pazarda boluya gittim Burdan bazı arkadşlar bilir benim motorumun nasıl gittiğini Bende bolu tünelinde hafif bi eğimli yolu bitirdikten sonra. 157 yi gördüm kilom 57 ve nisanda izmir yarış pistinde 125 cc cup turnuvam var. hı şimdi banadamı inanmıyorsunuz ozaman gezideki yorumlara bakın benim motorla ilgili ve sorun ozaman cihan bu süratla gittimi diye. hani bunlar gereksiz konular. hiçbirimizin birbirimizden üstünlüğü yok. sadece deneyim farkı vardır oda olabilir. kiminin özel yeteneği var kiminin yok. burda bunları tartışıcağımıza neden hepberaber buluşup bir gezi düzenlemiyoruz. yada önemli bilgileri konuşmuyoruz.?:cherry::rendeer:
tekirdağ yolunda beraberdik ben şahidim 150 yi geçtiğine,ama arkadaş adamın kilosu az ben 70 kiloyum,bi de ağırlığım var,ne kadar yatarsam yatayım 142-143 anca sen biliyon yani,birazda kiloyla alakalı,bende motorumun rodajını bursa yolunda tamamladım,demekki 125 cc motordan fazla bişey beklememek lazım,saten 110-120 km adama yeter bence,saatteki hızın 120 km olsa dakikada 2 km yapar,fenada değil bence,senin 6.motorunmuş mesela benim ilk motorum,acemiliğimiz var elbet ama mayıs ayında artık acemilik olmıcak inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 ----------
bu hafta hava müsait olursa geziye varım