Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hmmm baktım fiyatı normal,orijinalden daha kalın olmalı,olmazsa arka tekeri öne alırım,arkaya senin ddiğini takarım

Mantıklı geliomu sana öne büyük lastik :S :mrgreen: orjinalinden tabiqi daha büyük ve geniş olucak sonuçta 120 lik. 110 luk değil. ve ön tekerin orjinal boyutunu sakın ama sakın bozma. ön tekerinin normal ölçülerinden fazla olması direksiyon hakimiyetini zorlaştırır ve ani manevralarda problem yaşarsın. + sürattten düşürür. bilgilerine arz ederim ;) :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mantıklı geliomu sana öne büyük lastik :S :mrgreen: orjinalinden tabiqi daha büyük ve geniş olucak sonuçta 120 lik. 110 luk değil. ve ön tekerin orjinal boyutunu sakın ama sakın bozma. ön tekerinin normal ölçülerinden fazla olması direksiyon hakimiyetini zorlaştırır ve ani manevralarda problem yaşarsın. + sürattten düşürür. bilgilerine arz ederim ;) :wiinkk:

ÖN TEKER KALSIN O ZAMAN,ARKA TEKERİN İCABINA BAKACAZ ARTIK,BENİM ARKA TEKER 100 LÜK ÇIKTI,BAYA FARKEDER ARTIK:cherry:

beyler pazar akşamı arkadasımın başka bi işi çıkması üzerine onun yerine kuryelik yapmamı istedi bende kıramadım şehir içinde 3 kere virajda motorum rakadan kayma yaptı zemın gayet temizde ve ıslaklıkta yok bi seferinde de frene bastım adete fren yokmuş gibi yola devam etti...pirelli mt 75 ( 100 ) var bana ne tavsiye edersiniz bu lastıklerle kışın işişm baya zor anlaşılan

beyler pazar akşamı arkadasımın başka bi işi çıkması üzerine onun yerine kuryelik yapmamı istedi bende kıramadım şehir içinde 3 kere virajda motorum rakadan kayma yaptı zemın gayet temizde ve ıslaklıkta yok bi seferinde de frene bastım adete fren yokmuş gibi yola devam etti...pirelli mt 75 ( 100 ) var bana ne tavsiye edersiniz bu lastıklerle kışın işişm baya zor anlaşılan

Yukarda yazılanları hiç okumuyormusun ? :wiinkk:

bende pirelli mt75 kullanıyorum ve gayet memnunum tavsiye de ederim:cat:
ayrıca bugün kendi arabamı almış bulunuyorum babam sağolsun bana hep destek oluyor onu çok seviyorum:rendeer:darısı sizlerin başına arkadaşlar...ama motorumun yeri benim için her zaman ayrıdır:wiinkk:

araban hayırlı olsun bende doblo var fiestam vardı sattım arabayla takılmıom pek ne varsa dört tekerlekte var :D bu arada bu lastıkler 4 tane araba lastiğinden daha pahalı :S

ön tekerin sürat ile alakası yok :silent:

ön tekeri 90/90 takman faydana olur ancak bu ebatı gecmemenı tavsiye ederim.

daha gecen hafta baktım michelin takımı 370e falan geldi söküp takması ile cok geldi şahsen :farao:

yok ya Hala Diablo SUpercorsa takılyıoruz :)

bu ahfta içinde taktırcam da biras daha uyguna bulabilrsem peder bey ve kız arkadaşım nasıl olsa deiştircen motoru diyorda.

Yok yani artık viraja yatıyramıyorum motoru ön teker 23 binde hala ilk lastik :)

yok ya Hala Diablo SUpercorsa takılyıoruz :)

bu ahfta içinde taktırcam da biras daha uyguna bulabilrsem peder bey ve kız arkadaşım nasıl olsa deiştircen motoru diyorda.

Yok yani artık viraja yatıyramıyorum motoru ön teker 23 binde hala ilk lastik :)

değiştirirsen supercorsa yı bana gönder yedeğe alayım. 50 lira nakit gönderirirm aklında olsun kargoyu da ben öderim

arkadaşlar ne yapsam ne etsem 100 ü geçemiyorum yaa?? motorum 2500 km ye geldi hala tık yok 125 130 lar yok

ya abi herşeyi yapıyorum ya yok yok yok 87 kiloyum en son geldiğim hız 110 zor zor bağırttıra bağırtıra eğilmeyle filan sanmıyorum yaa bakıma sokucam ne diyim ustaya karbüratör tem. yaptırsam nasıl olur

ya abi herşeyi yapıyorum ya yok yok yok 87 kiloyum en son geldiğim hız 110 zor zor bağırttıra bağırtıra eğilmeyle filan sanmıyorum yaa bakıma sokucam ne diyim ustaya karbüratör tem. yaptırsam nasıl olur

valla abicim eğilmezsen zaten 87kiloyla yapacağı az çok o 110 bilemedin 120.

eğilip kafanı ön cama koymazsan çok birşey bekleme.

eğilmeden 130 gören çok azdır

lastiklerin havasını biraz daha vurup dene

okk öyle yapıcam biraz daha şişircem şuan fabrikasyon ayarı havaları var motorda 220 psi 230 öle bişidi 200 se 210 vursam nasıl olur 10 değer daha mı attrım 100 se 110 gibi??

bugün kornam geldi taka yım dedim korna bi çıktı kutudan 18 cm yuh dedim. alırken 8 cm yazıyordu uzunluğuna. bakıyorum deniyorum sığmıyor . neyse en son hava filtresinin yerine taktım. küçük hava filtremin yanına güzel sığdı. bu arada kablo almak için yedek parçacıya gittim. bi de baktım benim kornadan varmış adamda. ne kadar dedim sana 45 olur dedi bosch markasına . ben çin malını 26 liraya almıştım. adamın 45 dediği internette 85 lira. düşündüm fazla korna göz çıkarmaz deyip onuda aldım . yedekte duruyor

sesine gelince. biraz ince . dadat korna dedikleri salyangoz segerler kadar çıkıyor fakat onlardan biraz ince. üzerinde kompresörü var. röleyle sesi daha çok çıkıyor. çift salyangoz segerle aynı ses te . bir de çift otomobil kornalarından az daha güçlü.

bosch ta made in italy yazıyor. diğeri çin malı fakat 2sinin ses şiddeti aynı. fakat çin malı her an bozulabilir. internetten aldığım için bozuldukça garantiden değiştirmeyi planlıyorum.

foto makinemin kartı yok şu an ama isteyen olursa 1-2 hafta içinde motoya montajını çekip koyarım buraya

otso40200109001.jpg

http://www.hepsiburada.com/bosch-ma...goryid=26030&productid=otso40200109001#tablnk

http://www.hepsiburada.com/f1-ferra...ils.aspx?categoryid=26030&productid=otm311110

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 ----------

okk öyle yapıcam biraz daha şişircem şuan fabrikasyon ayarı havaları var motorda 220 psi 230 öle bişidi 200 se 210 vursam nasıl olur 10 değer daha mı attrım 100 se 110 gibi??

sadece bi denemelik. lastiklere biraz havayı vur. yani bindiğinde lastik baya dik dursun. yere yapışmasın heryeri. hatta bir kaç kere dene fakat öyle çok havayla viraj alma veya frenlere asılma. hız denemesini yap geri indir eski haline

motoru düzgün açamadın mı neden çıkmıyo ki yatmadan 140 145 görüyorum ben 20000 km de motor amaaaaa ben 60 kiloyum :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------

naaaptım sen yegen yaw... ağlatmış cbr ı http://www.youtube.com/watch?v=QeoOWhHOwCI&NR=1

osmaniyeli supercorsa nın resmni çekip sana yollarım onaylarsan hallederiz aramızda :cat:

osmaniyeli supercorsa nın resmni çekip sana yollarım onaylarsan hallederiz aramızda :cat:

resmini çekmene gerek yok. daha önce görmüştüm senin motoda. aldıktan sonra 3-5 bin km yaptıysan bir de patlamdıysa hiç yarmadıysan lastiği:cherry: sorun yok.

yani yenisinin fiyatını biliyorum o yüzden eğer sana uygunsa 50 tl lastikten çok bi şey beklemiyorum yani.

sen aldıktan sonra lastiğe tecavüz etmediysen sorun yok yani. lastiği yakmadın demi boşta tekeri gazlayıp:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar