Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

çüşş kargoyla 50 doları gecıor ben sana link atarm özelden ondan alırız 10 dolara akrgo dahil

dostum yanlış anlamada o sendeki olan cidden kalitesiz bir yapıştırması var arkadaşlar biliyor farklı rengi elimde mevcuttu. :)

Rica ederim niye yanlış anlayım yahu :)
Kimsenin boğazına sarılmadım satmak için :p:cherry:

bu tank pad. çok kalitesiz ben de aldım . incecik vede yapışkanı kötü.

ama sesnin sattığın zincir dbc çok uygun fiyata veriyorsun. bayilerin aldığı fiyatı gördüm bir tanıdıktan. senin fiyatı kıyasladım. helal olsun dedim. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------

43952Bl.jpg

beyler bu montu kaçırmayın. piyasada 550 tl. 500 tl nin altında satan yok. ama anes moto motsiklet.net üyelerine 270 tl ye satıyor. kaçırmayın.

48 ve 50 bedeni kalmamış ben bugün aradım. ve alamadım.52 beden ve üzeri giyiyorsanız alın

http://www.anesmotor.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=85575

halil bende ceket almayı düşünüyorum buda güzelmiş aslında ama ben dört mevsim birşey arıyorum yazın bu pek rahat ettirmez gibi

halil bende ceket almayı düşünüyorum buda güzelmiş aslında ama ben dört mevsim birşey arıyorum yazın bu pek rahat ettirmez gibi

kanka yazın tişörtle sürüyoruz hatırlatırım:queen:. yazın çukurovada ne giyersen giy yanarız. ama koruma olsun dersen iş değişir.

deri olduğu için ilkbaharda da çok güzel olur. sonbahar ve kış 9 ay giyersin. montu bir araştır googledan fiyatı gerçekten yarı fiyatı. ayrıca kol bölgesinde korumalar var.

52 ve üzeri beden var 48 ve 50 beden yok. sana olur bana büyük gelir biraz

cekette pek koruma yok gibi

dirseklerde ek deri var iç kısımda kevlar vb malzeme var mı bilmiyorum. held marka alman malı. pakistan da üretiliyor.

eğer şekil olarak beğendiyseniz alınacak bi mont. gerçekten indirim yani .

piyasada düzgün dikimli iyi bir deri mont zaten 250 TL den başlıyor. böyle moto montları deri olarak 250 Tl ye yok.

bilmiyorum çok hoşuma gitmişti kalmamış 48 beden

beyler ben bugün nebelin 4 mevsimlik montunu aldım valla çok beğendim korumasıda var tavsiye ederim..

halil zaten deri pek sevmem beni pek sarmadı
arkadaşlar şu sıralar mont eldiven ve para kalırsa pantolon almayı düşünüyorum 300 gibi bir bütçem var azıcık yardımcı olabilirmisiniz :)

Arkadaşlar Dayanamadım bugün sirkeciye inicem reflektif jant şeridi alıcam keita marka ve motorsiklet cilası + tank pad tabi beğenirsem + elcik + xenon far bunlar için önericeğiniz kaliteli markalar varmı ??:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cihan ben şerit taktırdım ama markasını hatırlamıyom,ama reflektörlü kırmızı renkli

http://www.sahibinden.com/kirmizi_honda_cbr_125_r-emsali_az!!!-36WQQaXQQ16552964WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar aranızda yeniyim bu motor u almayı düşünüdüm ve bunun ön kısmı yeni kısım tr de bu model varmıdır saat geç oldugu için ilan sahibi aramayim forumda bilen arkadaşlarvarsa bi danışayım dedim

internetten bulduğu resimleri koymuş işte. alakası yoktur sattığı motorla.

kafayı sonradan monte etti desen çamurluk kısmındaki reflektörleri de mi taktı.

kendi plakalı resmi olsa inanırdım .ama o da yok

internetten bulduğu resimleri koymuş işte. alakası yoktur sattığı motorla.

kafayı sonradan monte etti desen çamurluk kısmındaki reflektörleri de mi taktı.

kendi plakalı resmi olsa inanırdım .ama o da yok
arkadaşında deiği gibi kendı resmi neden yok....neden koymamış... o paraya daha iiyilerini bulabilirsin:cat:

ARkadaşlar bugün sirkeciye inicem demiştim indim 6000 calvin xenon far aldım Diamond White
mtec-xenon-sistemikiti-6000-kelvin-volvo-pi-100130.html

MTEC-Xenon-H4-Uzun-Kisa-AydinlatmaSistemi-011730__17395923_0.jpg

sonra tank pad aldım
70449.jpg

sonra Reflektif jant şeridi
1122121jj0.jpg
[/URL] [/IMG]
aldım Yarın resimlerle beraber koyarım isterseniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar