Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gerek yok sennki benim yanımda bebek gibi :)

ben motoru aldıgımda 17bindeydi 3-4 ayda yaptım bu km yi zaten :)

ben ögrenciyim birde heryere motorla gıdıyorum Bornovada beni tanımayan yoktur zaten sırf viraj almaktan :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------

Bu arada bakımını kendin yaptır derim.

dostum ümidini kırmak istemem kusura bakma ama o fiyata bu motor bulamak imkansız gibi hemde temizini hayatta bulaman

aslında 2 tane buldum birini gördüm muğla fethiyedeyim ben ilk gördüğüm 2.5 tu bide baktım ki abooo çocuk motoru parçalamış baya masraf var direksiyonu bile kaynaklıydı
diğerine 2.200 istiyolar ama onu daha göremedim ama servisten plakayı verip sordum direkman kazası var aman alma dediler kaza hakkında da bilgi vermediler ilginize teşekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ufak bi sorum olacak,cbr 125 te 1. vitesten 2 ye atarken biraz zorlanma oluyor.yani bazen boşa düşüyor,sert çekincede tak diye ses geliyo,bilmem anlatabildimmi,inşallah motorumda bi arıza yoktur,sizde de aynısı oluyomu oluyosa sebebi nedir? bana yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar ufak bi sorum olacak,cbr 125 te 1. vitesten 2 ye atarken biraz zorlanma oluyor.yani bazen boşa düşüyor,sert çekincede tak diye ses geliyo,bilmem anlatabildimmi,inşallah motorumda bi arıza yoktur,sizde de aynısı oluyomu oluyosa sebebi nedir? bana yardımcı olursanız sevinirim

vitesten düşmesi debriyajla alakalı olması lazım debriyaj kaçırıyor derler ama tak diye geçmesinin sebebi devir ilişkisi ben yuksek devirde atarsam 1'den 2'ye bendede geliyor o ses ama düşük devirde 4000 civarı gayet rahat şıkır şıkır geçiyor

bunlar benim düşüncem kesinlikle bilimsel değildir

vitesten düşmesi debriyajla alakalı olması lazım debriyaj kaçırıyor derler ama tak diye geçmesinin sebebi devir ilişkisi ben yuksek devirde atarsam 1'den 2'ye bendede geliyor o ses ama düşük devirde 4000 civarı gayet rahat şıkır şıkır geçiyor

bunlar benim düşüncem kesinlikle bilimsel değildir

4000 de 2 ye atıncada bu sefer devir düşüyo,en iyisi 8000 de atmak galiba

ewet öle de ben şöyle yapıyorum düz yolda yada rampa aşağı düşük devir rampa yukarı yuksek devir ama 9000 civarı daha az ses geldiği kanaatindeyim

ewet öle de ben şöyle yapıyorum düz yolda yada rampa aşağı düşük devir rampa yukarı yuksek devir ama 9000 civarı daha az ses geldiği kanaatindeyim

800-9000 en ideali zaten 10000 i geçince zırıltı yapıyo,hiç hoş bi ses vermiyor

Vitesleri uygun viteste atmak her motorda aynıdır... Ben de Hyo yu cok yüksek devirde 2 ye atınca şak diye bi ses geliyor... 1 ile 2. vites arası orta devirlerde geçilmeli :)

Vitesleri uygun viteste atmak her motorda aynıdır... Ben de Hyo yu cok yüksek devirde 2 ye atınca şak diye bi ses geliyor... 1 ile 2. vites arası orta devirlerde geçilmeli :)

yok hacı ya bu sadece 1'den 2'ye geçerken oluyor onun haricinde diğer viteslerde 11.500 devirde bile ttığım oluyo gayet güzel

Tamam işte hemen hemen her motorda aynıdır. Saece 1 ile 2 arasını hafif atacaksın :) Diğerlerinde yardır :)

yok hacı ya bu sadece 1'den 2'ye geçerken oluyor onun haricinde diğer viteslerde 11.500 devirde bile ttığım oluyo gayet güzel

doğru,2 den sonrası yağ gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 PM ----------

Tamam işte hemen hemen her motorda aynıdır. Saece 1 ile 2 arasını hafif atacaksın :) Diğerlerinde yardır :)

o zaman 1.viteste motoru bas bas bağırtmanın bi anlamı yok,rampa tırmanmadıktan sonra tabi,o da istisnası

Zaten birinci viteste ne diye bağırtacaksın... 6-7ooo devirde at ikiye rahat rahat bağırt ondan sonra :)

Arkadaşlar Repsol alıcaktım ya polisten Beyfendi yan çizdi pazartesi günü aradım aradıma çmadı ertesi gün babamı yolladım yanına ya abi ben babama söyledim o bana bağırdı benden habersiz nasıl satarsın edersin dedi bende bu yaşımda polis halimle size mahcup oldum telefonlara çıkamadım kusura bakmayın vs.vs adamın babası demişki sadece plakası o fiyat sen nasıl bukadar ucuza satıon vs.vs olmadı Repsol Şimdi Allah daha güzelini nasip etti. bunuda çok uyguna aldım :) Buyrun buda ilandaki resimleri kendi çekimlerimide En yakın zamanda koyucam. http://www.sahibinden.com/sifir_cbr...ilirsiniz-95WQQaXQQ16677903WQQpXQQdisplayitem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 PM ----------

Allah Rağzı olsun annem ile Babamada okuttum yorumlarınızı İkiside Güldüler Çok sevindiler. Sağolun arkadaşlar Bu sayfaların değerini ilerki yazılarda anlıcam aranıza katılma tarihi olarak vs.vs :rendeer::cat::bounce::wiinkk: Allah kaza bela Vermesin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------

1- @hmedim - Repsol - Ahmet KAN - [email protected]
2- H@S@N - Hasan Ali DEMİRCİ -motorizelik sona erdi haojin le işe gelip gidiyorum sadece.:(
3- PcKopatGhostRider - Siyah - Kerim - [email protected]
4- bytiger - Yakında İnşallah
5- gurolcbr125 - Siyah Kırmızı
6- 2pac - Siyah - Murat KURT
7- clone - Bu Yaz İnşallah
8- extrasyon - Repsol - İsmail - [email protected]
9- praetorian - Repsol - Özgür DUYGU - [email protected]
10- reonur - Yakında İnşallah - Onur KAYMAKÇI - [email protected]
11- along - Kırmızı - Göksel ÖZKAYA - [email protected]
12- ozaktasi - Repsol - İbrahim BEY - [email protected]
13- peacesea - Repsol - Barış DENİZ - [email protected]
14- murat68 - Repsol
15- yageo - Repsol - Gürkan ÜĞDÜL - [email protected]
16- zeronero - Mavi - Erhan TURAL - [email protected]
17- yuceinsan - Kırmızı - Levent BAYAR - [email protected]
18- blackhawk - Repsol - Savaş BALCI - [email protected]
19- impostor - (?) - (?) - [email protected]
20- Huséyín07 - Kırmızı - Hüseyin - [email protected]
21- SAKAL - Yakında inşallah - Doğuş GÖKTAY - [email protected]
22- printman - Mavi - Eyüp BOZKURT - [email protected]
23- sefir67 - (?) - (?) - [email protected]
24- anakin - Turuncu - Ahmet GÜNEY - [email protected]
25- armagan - Turuncu - Armağan TOLAN - [email protected]
26- TESS - Kırmızı - (?) - [email protected]
27- SuSpect - (?) - Buğra - suspect@ıcqmail.com
28- ishaknergiz - Kırmızı - İshak NERGİZ - [email protected]
29- tronic - Siyah Kırmızı - (?) - (?)
30- CBR125RCI - Şuayip AKERİK - [email protected]
31- daj_mc_really - (?) - Oğuzhan GÖÇERİ - [email protected]
32- Girdap_R1 - (?) - Girdap BEKTAŞ - [email protected]
33- Carlitoturco - (?) - (?) - [email protected]
34- maumserseri17 - (?) - Burak AVCI - [email protected]
35- onur87 - Siyah - Onur AKCA - [email protected]
36- leventsakici - Siyah - Levent Sakıcı - [email protected]
37- Carcharoth - Mavi - Okan - [email protected]
38- CbR_BaTu - Siyah - Batuhan KARA - [email protected]
39- Musti_CBR125R - Kırmızı Siyah - Mustafa - [email protected]
40- ARCHANGEL - Repsol - Fatih - [email protected]
41- ufuk3535 - Repsol - Ufuk YILDIRIM - [email protected]
42- DOĞUKAN 55 - Kırmızı - Hamza - [email protected]
43- starsailor - Siyah - Damla SÜMER - [email protected]
44- hasanv3589 - Siyah - Hasan VATANSEVER - [email protected]
45- sametcakar - Kırmızı - Samet ÇAKAR - [email protected]
46- destinyofrock - Repsol - Kader BİLGİ - [email protected]
47- mithrelios - Kırmızı Mavi - Bilgi Can KÖKSAL - [email protected]
48- tncyilmaz - Kırmızı Siyah - Tuncay YILMAZ - [email protected]
49- fırtına_87 - Kırmızı -Yunus Fatih Keskin - [email protected]
50- Cihan_34_ist - Kırmızı Siyah - Cihan Atıcı-B Rh (+) [email protected]

Tanışmak dileğiyle..

hayırlı olsun motor canavan maşallah,çok güzel bi kırmızı rengi var,ne kadara aldın

ya arkadaşlar şehir içi sizin test ettiğiniz değerlerde kaç yakıyo yada şöyle yapalım 100 kmde kaç L yakıyo öğrenciyiz sonuçta

Arkadaşlar Repsol alıcaktım ya polisten Beyfendi yan çizdi pazartesi günü aradım aradıma çmadı ertesi gün babamı yolladım yanına ya abi ben babama söyledim o bana bağırdı benden habersiz nasıl satarsın edersin dedi bende bu yaşımda polis halimle size mahcup oldum telefonlara çıkamadım kusura bakmayın vs.vs adamın babası demişki sadece plakası o fiyat sen nasıl bukadar ucuza satıon vs.vs olmadı Repsol Şimdi Allah daha güzelini nasip etti. bunuda çok uyguna aldım :) Buyrun buda ilandaki resimleri kendi çekimlerimide En yakın zamanda koyucam. http://www.sahibinden.com/sifir_cbr...ilirsiniz-95WQQaXQQ16677903WQQpXQQdisplayitem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 PM ----------

Tanışmak dileğiyle..

neden bu kadar düşük km de satışa çıkardığını hiç düşündün mü peki bi sakatlık olmasın??:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar