Brs
Senin için Hyosung Gt250 Comet daha iyi bir seçim olacaktır.
evet ilanı göremedik ama motor seni asla üzmez orası garanti...verdiğin paranın karşılığını yola her çıkışında kaskınının içinden tebessüm ederek alırsın :cat:
iLan görünmüyorAma motor iyidir sanırım; Hayırlısı olsun !
S.a Arkadaşlar 6 senedir motorsiklet sürüyorum bu benim 4. motorum olucak inşaallah daha önce 83 mobylettim salcano 100 2 ht yarı otomatik motorum honda titanım ve en son olarakta Çelik motor martian 150 çin scooterim vardı ve artık Kendime çok güvendiğim için az yakan ama yarı yolda bırakmıcak kalitede olan bu Motoru alıcam boyum 1.76 kilom 60 İsmim Cihan Pazartesi resimleri koyucam inşallah Aldığımda Aranıza Girerim Sizin Nacizane fikirleriniz nedir Motor ile ilgili ? kısmet ise Sahibi polis paraya ihtiyacı var telfonda konuştuk güzel bir indirim yapıcam dedi ben dedimki sadece ruhsat işleri 200 tutuyor dedim ben trafikte çalışıyorum biliyorum dedi Valla dedim polis bey o fiyatın haricinde bana güzel bir indirim yaparsanız alırım dedim böyle şeyler telde konuşulmaz tamam yapıcam dedi. motor 2007 model nisan 2009 trafiğe çıkışlı 4850 km 1 kere yan yatmış onuda honda bayiisinde granajlarını yeniletmiş. 4000 fiyat koymuş ama zannedersem 3500 e vericek gibi buda ilanı 6 aylık motor işte http://www.sahibinden.com/haydi_mill...XQQdisplayitem Bence Tam alıncak Motor .. PAzar günü motoru görücem üzerindeki kaskla montu + orj lastiği de dahil..
@ Mertka ;
Dostum Benzin den dolayı motordan ses gelmesi mantıksız geliyor :silent:
Mertka
dediin ses tam olarak nasıl bir ses çoğu cbrlerde hafif egzantrik tarzı bir ses vardır bu normal bişeydir haberin olsun ancak genede bu nasıl bir servis baglantılar bile yanlış baglanmış.
git başında bekle ne yapılıp yapılmıyorkene![]()
dengesizin dediği gibi az km de motor yatmış olsada yürüyeninde bir problem yoksa alınır,motor durduk yerde de düşse kaysada çarpsada yattı deniliyor nasıl olmuş onu bir öğren belki durduğu yerde düşmştür bi grenaj için motordan cayma nasılsa değiştirmiş...6 aylık motor bence kaçmaz,bende alırken subat 2009 trafık cıkıslı 4000kmde motor aldım aynasında ve sınyalde ufak cızıkler vardı grenajda toz bıle yok cokta memnunum bı porblem olacagını sanmam iş makınesınde bıter..bıraz pazarlık yaparak al ıcıne sınecektır emınım:cat:
dengesizin dediği gibi az km de motor yatmış olsada yürüyeninde bir problem yoksa alınır,motor durduk yerde de düşse kaysada çarpsada yattı deniliyor nasıl olmuş onu bir öğren belki durduğu yerde düşmştür bi grenaj için motordan cayma nasılsa değiştirmiş...6 aylık motor bence kaçmaz,bende alırken subat 2009 trafık cıkıslı 4000kmde motor aldım aynasında ve sınyalde ufak cızıkler vardı grenajda toz bıle yok cokta memnunum bı porblem olacagını sanmam iş makınesınde bıter..bıraz pazarlık yaparak al ıcıne sınecektır emınım:cat: