Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2600 lük motor alınmaz zaten bence ver 3250 lira al bi temiz cbr ama ıspartadayım diyosun,,sahibinden com a baktığım zaman antalya//muratpaşa dan da çok ilan var bak istersen ben de bakıyom şimdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 AM ----------

bak antalya muratpaşa da bi ilan var sahibinden.com cbr 125 in 3.sayfasında göz atmakta fayda var

Rmzn kardeş de Antalyada sanırım Ispartadan motor baktıgına gore acaba gozden mi kacırdı Antalyada ki motorları yoksa baska sebepler mi var ki

harput motorda 3000 lira diyo gayet uygun ilana baktın mı

sana en yakın olan yer antalya ben de ordan bakıverdim ayrıca ciddi alıcıya indirim de yapcam diyo bilgin olsun sen o motoru 3200 e alırsın,,insallah temiz motordur,,görünüş itibariyle temiz duruyor ama,,,şansını dene bence

haklısın şansımı denemek lazım yarın bi arayıyayım ben ona gore bişeyler yaparım senide yoruyorum gece gece zahmet oluo saol kardeşim.

ayrıca egm.gov.tr araç sorgulamadan baktım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 AM ----------

çalıntısı ya da mahrumiyeti yok bilgin olsun

ahh ahh benim motor çok ucuza gitmişti 2008 model yeni kırmızı 7800km idi 3400e vermiştim (= ama adamın şansına bi kamyon gelip pert etmiş eski cıbırımı

estağfirullah yardımcı oluruz her halukarda motoru alırsan ya da almazsan haberdar olmak isterim,,gerçi mt den bakarım ama olsun merak ederim şimdi,,şimdiden hayırlı olsun

hmm teşekkürler gerçekten 2. el birşey almak zor bakalım gayet hoş görünüyor gideride görünüşü gibi temizdir umarım.

ilhan kardeş olsun bak gt250 r almışsın ne güzel ama neden o kadar ucuza verdin kırmızı şeytanını???

ilhan kardeş olsun bak gt250 r almışsın ne güzel ama neden o kadar ucuza verdin kırmızı şeytanını???

ne biliyim insan bişi olsun isteyince olmuyor işte, almak istediğim gt250 kaçmasın diye cıbırı satmaya uğraştım satamadım en sonunda 3400e alıcı çıktı :salut:
hiç dert etmedım çünkü 2009 model yeni gösterge panelli 4800 kmde tiger egsozlu gt yi 6500e aldım (=

üzülme olsun 2009 hyo n var hemide direct injection :) :) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:02 AM ----------

kazasız belasız süresin inşallah demeyi unuttum :):):)

tabi,,,gidenle işimiz olmaz gelenle olur

Rmzn kardeş de Antalyada sanırım Ispartadan motor baktıgına gore acaba gozden mi kacırdı Antalyada ki motorları yoksa baska sebepler mi var ki

Ben pek galerici den almayı düşünmüyorum.. sonuçta o motoru ona daha ucuza vermişler. adam kendi karını koyup sana veryor. bahsettiğiniz motorun ilanını gördüm de.. ıspartadaki renk olarak ve fiyat olarak daha çok hoşuma gitmişti. ama bakalım..

renk olarak tercih sıram
1 ) siyah
2 ) kırmızı
3 ) turuncu
4 ) repsol

öncelik fiyat.. tabi.. hayırLısı bakaLım.. araştırmaya devam ediyorum .)

benım ayrıca scooter motorum vardı bugun arkadaslar düştü yan granajlar fren camurluklar iptal bide onun masrafı cıktı.

benım ayrıca scooter motorum vardı bugun arkadaslar düştü yan granajlar fren camurluklar iptal bide onun masrafı cıktı.

Geçmiş oLsun.. ama üzüLme. Canına bişi oLmasın.. boşwer..

bu arada baktırdın mı motora _? cbr a ?

ben yarın bi tane daha buldum 2.700 diyo turuncu. ona bakmaya gidicem :) HayırLısı bakaLım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar