Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motor temiz görünüyor kmside honda için hiçbirşey değil,çıplak gözle dikkatlice incele servise göster al pişman olmazsın!ayrıca böyle güzelim motorların fiyatlarını mobilet parasına indirmiyorlar mı ne gıcık oluyorum ama::ranntign::ranntign::ranntign:madem kullanmıcan ne dıye alırsın aldın anladık ne dıye satarsın be adam::rantinp:

Bakalım gidip bakıcaz motora,normalde izmirde oturuyorum Ispartada öğrenciyim alırsam izmirdeki buluşmalarada elimden geldiği kadar katılmaya çalışıcam :)

YZF 125 ARTsa ne olcak; Daha adamlar 5ooo KM yapmadan satıyorlar...6ooo den verilen ilanlar 5ooo den gidiyor; 7ooo lik ilanlar ise 6 aydır olduğu yerde bekliyor :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha şaşırmış galiba ybr 250 likle aynı para
onur35 doğru söylüyo 10000 liraya çok güzel bi araba alırsın 2000 lira daha verir 2.el cbr 600 alırsın ABARTI Bİ FİYAT YZF İÇİN

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 PM ----------

oha beee beldeyama.com da 10.250 lira fiyat çekmişler 500 lirada ruhsat-plaka falan emniyete bağış da yaparsın 1500 lira oooooh nerdeyse 12250 liraya denk geliyo
SAÇMA ALLAH AKIL FİKİR VERSİN YAMAHANIN TÜRKİYE CEOSUNA

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 PM ----------

YBR 250 DEN bile pahalıymış ayrıca

Grenajlardaki çatlaklar fiyatı düşürmen için iyi bir avantaj :) Motorun mekanik bölümünü iyice baktırır ve oLumcu yanıt alırsan; 2600 Verilerek alınabilecek bir motor gibi gözüküyor :)

Grenajlardaki çatlaklar fiyatı düşürmen için iyi bir avantaj :) Motorun mekanik bölümünü iyice baktırır ve oLumcu yanıt alırsan; 2600 Verilerek alınabilecek bir motor gibi gözüküyor :)

pek pazarlık yapabilen birisi degilim 2500 peşin daha sonra 250 tl verebilirim dedim : ) Acıkcası cok ole umursamıorum catlakları bindik de motora herhangi bi problemi yoktu bi kornası calısmıodu ona baktırırım ben dedi peki dedim :) Birde hız gostergelerının ustundekı sinyal gostergesının ustu tarafı catlaktı biraz orda kırıklık var.

Son düzenleme:
Hayır; öYLe üzerine binmekle bakmakla alınmaz motor. Ustasına götüreceksin; ustası bakacak; dinleyecek motoru; ona göre sana cevabını söyleyecek... Kesinlikle ilk hevesle temiz motor bu alayım gitsin düşüncesine kapılma; sonra cok pişman olabilirsin :)

Tabi ki bi göstericez ustayada işte dışardan gördüğüm kadarıyla kusurları onlardı ama şunu söylemeliyim ki cbr için bisiklet muhabbetleri çok yapıldı ben bu kadar yakından hiç görmemiştim denedim filan bana boyutu gayet makul geldi.

Senin tarzına ve yapına uygunsa zaten sorun kalmıyor :) Temiz bir bakımla CBR 125 Yıllarca kullanabilecek bir motor :) Cok dayanıklı ve Yeterli bir motor !

Senin tarzına ve yapına uygunsa zaten sorun kalmıyor :) Temiz bir bakımla CBR 125 Yıllarca kullanabilecek bir motor :) Cok dayanıklı ve Yeterli bir motor !

Istedigim tarz evet zaten bende alıp uzun zaman kullanmak istiyorum bakalım gosterelim ustaya ne yapılacaksa yapalım sonunda inşallah kazık yemiş olmayız :)

Hytloth dostum aramızda kaLsın da.. bugün sabah antalyadan kalkıp bende o motor için ıspartaya gittim.. ve tanıdık bi tamirciye gösterdim.. ve bana yaramaz.. dedi.. sinyallleri yok.. gördün sen de.. plakalığı yok.. grenajlar çatlak.. göstergede çatlak var.. ve karbüratörde sorun var dedi benim gösterdiğim motorcu.. iyi düşün.. bi kaç yere göster.. yine de almak istersen sen bilriisn.. tesadüfen giridm.. gördüm ben de mesajını.. bayadır girmiyordum. ama nasipine mani olamk istemem.. bilgi payLaşmak istedim. saygılar.

Hytloth dostum aramızda kaLsın da.. bugün sabah antalyadan kalkıp bende o motor için ıspartaya gittim.. ve tanıdık bi tamirciye gösterdim.. ve bana yaramaz.. dedi.. sinyallleri yok.. gördün sen de.. plakalığı yok.. grenajlar çatlak.. göstergede çatlak var.. ve karbüratörde sorun var dedi benim gösterdiğim motorcu.. iyi düşün.. bi kaç yere göster.. yine de almak istersen sen bilriisn.. tesadüfen giridm.. gördüm ben de mesajını.. bayadır girmiyordum. ama nasipine mani olamk istemem.. bilgi payLaşmak istedim. saygılar.

Hmm tesekkur ederım arkadasım gercekten temız motor bulmak zor heralde.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 AM ----------

Hmm tesekkur ederım arkadasım ben pek anlamıyorum motordan işte gosterıcektım bende ustaya hmm oleyse bi kere daha dusunmekte fayda var Teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hytloth kardeş sen ne kadarlık bi motor baktın kii bence mağazalara da bi bak derim ben temiz olsun pahalı olsun,,eğer cbr alacaksan tabi niyetin varsa temiz bulursun inşallah

hytloth kardeş sen ne kadarlık bi motor baktın kii bence mağazalara da bi bak derim ben temiz olsun pahalı olsun,,eğer cbr alacaksan tabi niyetin varsa temiz bulursun inşallah

3250 üstü pek mümkün görünmüyor 3250 için bile baya bir kendimi kasmam gerekecek.Mağazalar derken ben Ispartada öğrenciyim burdan olsun kolay olur diye düşünmüştüm de artık heryeri araştırıcam başka çarem yok gibi zaten internet baktıgımda da çoğu motor İstanbulda nasıl yapıcaz bakalım bir çare bulucam artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar