Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bir arkadaşa 04 cbr 125 almayı planlıyoruz 15bin kusur de motor , çok ayrıntılı bakamadım ama motor diri gözüküyor sadece denge topuzlarında boya atması var öyle uzaktan baktım sadece. nelerine bakın makinanın dersiniz ? yoksa hiç bulaşmasınmı ?yardım bekliyoruz . şimdiden teşekkürler

yok mu bir yardım edecek cbr 125 cı arakdaş :D

boyu hiç düşünmemiştim arkadaşım:DD: 1.85 boyundayım aslında cbr gönlümde yatıyor fakat dışarda denk geldiğimde gözüme çok küçük geliyor sanki altımdan kayıp gidecekmiş gibi ama hala bir karar veremedim ve motor alma tarihim git gide yakınlaşıyor eğer bir karar veremezsem parayı harcıycam o olacak motor sahibide olamamış olcam aslında kocaelide oturan bi cbrci arkadaş yokmu görüşsekte bana bi fikir verse bide gezdirse arkadasındada karar vermeme yardımcı olsa

boyu hiç düşünmemiştim arkadaşım:DD: 1.85 boyundayım aslında cbr gönlümde yatıyor fakat dışarda denk geldiğimde gözüme çok küçük geliyor sanki altımdan kayıp gidecekmiş gibi ama hala bir karar veremedim ve motor alma tarihim git gide yakınlaşıyor eğer bir karar veremezsem parayı harcıycam o olacak motor sahibide olamamış olcam aslında kocaelide oturan bi cbrci arkadaş yokmu görüşsekte bana bi fikir verse bide gezdirse arkadasındada karar vermeme yardımcı olsa

cbf alırsan yavaş yavaş gezersin gazlamazsın. cbr alırsan yarışçı olursun hatta hemen satıp cbr600 alayım dersin.:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------

yurtdışı 1.400 avro istiyorlar ama azbiraz pazarlığa gelirler herhalde aprilia satan tükan . durumu nedir bilemiyorum öyle camdan baktık .

cbr sorun çıkaran bir moto değil . çok uzun kmler sorun çıkartmıyor.

bir tur sürüp performansında ve düüz gidişinde sorun yoksa alınabilir. sorun pek olmaz. ama sürmeden almak doğru değil. belki ön amortisörler yamuldu kaza yapıp. giderken sallar durur. sağa sola çeker kazalıysa

napsam napsam hayatımda önemli kararları verirken bile bu kadar düşünmemiştim bi çözüm yolu bulmalıyım

cbf alırsan yavaş yavaş gezersin gazlamazsın. cbr alırsan yarışçı olursun hatta hemen satıp cbr600 alayım dersin.:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------

cbr sorun çıkaran bir moto değil . çok uzun kmler sorun çıkartmıyor.

bir tur sürüp performansında ve düüz gidişinde sorun yoksa alınabilir. sorun pek olmaz. ama sürmeden almak doğru değil. belki ön amortisörler yamuldu kaza yapıp. giderken sallar durur. sağa sola çeker kazalıysa

Cevap için teşekkür ediyorum .Sürüşe izin verirlermi emin değilim fakat gözle görülebilir örn jant yamulması , vs gibi kronik bir problemi yoktur herhalde sonuçta honda , mesela ilk şuna bakın en çok bu problem çıkarır denebilecek birşeyi varmıdır ? bu hondanın . örneğin ön amortisör yamulması örneği gibi ?

gerçi muhtemelen tura izin verirler ama yinede öğrenmek istiyorum. çünkü km si çok fazla değil modeline göre fiyatıda fena değil 50cc lik sıfır pug scooter fıyatı .

birde şöle bir durum var dynner arkadaşımı sürekli takip ediyorum motoruna çok iyi bakıyor ve sürekli aksesuar sipariş ediyor sanırım motorundan kaynaklanıyor cbfde sadece topcase yan çanta koruma demiri falan yani aslında dediğim gibi hep böle gezi yapanları keyifle takip ediyorum bende yapıyorum sık sık ama ya bisikletle yada araba ile onlar keyif vermiyor hani böle motora çadırdır.campettir vs yükleyip gezme tutkum var ama hızda ayrı bi tutku:D

Birde kısa mesafe git gel , buralarda devamlı yaya geçidi var dur kalk , yokuşu bol böyle bir rotaya gelirmi haliyle racing yatıklığı olan bir motor .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 PM ----------

birde şöle bir durum var dynner arkadaşımı sürekli takip ediyorum motoruna çok iyi bakıyor ve sürekli aksesuar sipariş ediyor sanırım motorundan kaynaklanıyor cbfde sadece topcase yan çanta koruma demiri falan yani aslında dediğim gibi hep böle gezi yapanları keyifle takip ediyorum bende yapıyorum sık sık ama ya bisikletle yada araba ile onlar keyif vermiyor hani böle motora çadırdır.campettir vs yükleyip gezme tutkum var ama hızda ayrı bi tutku:D

O zaman sana enduro lazım ;)

Birde kısa mesafe git gel , buralarda devamlı yaya geçidi var dur kalk , yokuşu bol böyle bir rotaya gelirmi haliyle racing yatıklığı olan bir motor .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 PM ----------

O zaman sana enduro lazım ;)

cbr125 yuksek devir çevirdiginden dolayı racinge benzeteileblir yoksa racing gibi bir makina deildir. Su Soutmalı zaten hararet cok zor anca yangına atın 1-2 tur atın:p

cbr125lerde kronik butun CBR modellerinde olan egzantrik sesi vardır bu normal bişeydir ancak bi hafif tıktrı sesi gelıyorsa sorun deıldır habern olsun :cat:

meraba arkadaşlar 2 haftadan beri takip edemiyorum k.bakmayın motorum :pale:çalındı ondan ilgileniyodum hewesini alamadan motor gitti yaaa:salut: daha 25 günlük motor nasıl çalınır hala aklım almıyo?? arkadaşlar bir an önce motor kiliti alın allah göstermesin sizinkine bişey olmasın

meraba arkadaşlar 2 haftadan beri takip edemiyorum k.bakmayın motorum :pale:çalındı ondan ilgileniyodum hewesini alamadan motor gitti yaaa:salut: daha 25 günlük motor nasıl çalınır hala aklım almıyo?? arkadaşlar bir an önce motor kiliti alın allah göstermesin sizinkine bişey olmasın

geçmiş olsun. cbr 125 ler çok çalınıyor. benim de arkadaşımın motoru çalındı. hırsızlar gözlerine kestiriyor cbr 125leri.

geçmiş olsun baştan kestirip atma arayan mevlasınıda belasınıda bulur

geçmiş olsun hocam şu sıralar çok duyuyorum çalıntı cıbır hırsızların cıbıra karşı bir sempatisi var sanki :pr:

izmirdeki cbr cılar... bi buluşma yapalım dedik ama bi sonuca varamadık.. herkez için uygunsa cumartesi yapalım mı bişeyler? ve kimler kesin gelir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar