Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ozaktasi mersın silifkede kırmızı siyah ve repsol vardı ellerinde adam 5 milyara peşin verecektı bilgin olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağolun arkadaşlar..Görkem teşekkürler..Dediğini yapacağım..Ayrıca bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok iyi olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------

Mersindeki Kırmızı siyah tam istediğim olur..Sade Turuncu olan daha çok tercihim fakat..kırmızı siyahta çok iyi..

Teşekkürler fatihsevim

ben 0 repsolu 4500 e aldım canlı 2007 model repsol ama hiç kullanılmamış 2009 trafik çıkışlı satarkende bşi olmaz 2009 çıkışlı ellerinde var ;) bayyiide istanbulda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 PM ----------

merhaba arkadaşlar
sonunda cıbırıma kavuştum:)
çok yakında fotoğraflarınıda koyucam:)
ilk ankara buluşması ne zamansa dört gözle bekliyorum:)

10 milyonluk benzinle kaç km gidiyorsun? ortalama

aynalar farklı ve hiçbir cbr da olmayıpta sanki olağanüstü bi ayna mı standart ayna. haaa aynalar dreksiyon da deil de önde olsaydı bak o zaman albenisi olurdu:)

şu an üzerindeki aynanın teki 44 euro dan satılıyor çiftini 88 başka cbrde görmedim ben albenisini sen hesabet ;)

Ne zaman aldın ne kadarda aldın kaç model kaç binde ???

Alacak olan arkadaslarımız var, bilgilendirmen gerek :bounce:

2009 model siyah 480kmde aldım ankara honda efeden 4400e aldım.:cherry:
şu anda çok memlunum :queen:
alacak arkadaşlara da honda efeyi tavsiye ederim iki tane cbr125 daha vardı ben alırken biri turuncu diğeri repsol:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 PM ----------

10 milyonluk benzinle kaç km gidiyorsun? ortalama

yarım depodan çok az fazla yakıt ile 200kmye yakın gittim
aldığımda da benzin bitmemişti tam depoyu 27tl ye doldurdum yani yedek tank doluymuş.:wiinkk:

Su resimleri koyayım bare :)

Kırmızı denge topuzları ve arka ayaklıklar

dsc01328iw.jpg

dsc01329a.jpg

fosforlu olduğundan loş ortamda turuncu gibi görünür.tank pad kötü olmuş üzücü bir tablo :queen:

yenisini sipariş verdim bu sefer karbon kaplama takıcam gelir bu hafta

tühh bana sorsaydın ya :mrgreen:bende bir adet karbon kaplama tank pad & depo pad mevcut kask alırken beğenip almıştım ama motorun üstünde ki daha büyük bir pad olduğu için çıkarmayı gerek görmedim yeni motora nasipmiş dedim çekmeceye kaldırdım:)bu arada 250cc ss ye geçmek istiyorum cbr ı satmadan bi hyo alıcam galiba cbrı sindire sindire satarım artık:salut:

ancak benim için şekil önemli oldugundan cok araştrdm öyle aldım olmadı snnknede bakarım ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:57 PM ----------

arkadaşlar su arkaya takılan ahtapotları nasıl takyıorsunzu ben artcı tutacagına baglıordum ıkısını çizmişim orayı sinirimi bozdu varmı alternatifi olan ?

Mrb arkadaşlar 2006 model, 21000 km de cbr 125'e dört mevsim kullanabileceğim hangi marka ve hangi özelliklerdeki yağı tavsiye edersiniz ve
tavsiye ettiğiniz yağ kaç km götürüyor, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

yağ 4binde bir deişir motorun saglıgı içindir 15-50 veya 10-50 veya 10-40 araları yaglar tercihimdir. shell,castrol,repsol,motul bunlardan koyabılırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar