Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her haliyle güzel oluyor :ama orjinali farklı tabi .hemde kırmızı cbr:cat:

topikde pek foto yok fotograf koymak istedım

bu fotograflar kadze için:)

takoz lastık ve egzoz

buda arşivimde buldugum cbr kazası

cok kabiliyetlı olmalı:mrgreen:

mrb arkadaşlar birkaç gündür forumu takip edemiyordum maç için istanbula seyahat etmiştim bugun eve döndüm...bir kaç saat evvel garaja indim motorumla bu kadar uzun ayrılık yaşamamıştık:salut:zira 3-4 gündür çalışmıyordu bir marş yaptım ve jikleyi çektim o rolantide çalışırken bende özlediğim sesini dinliyordum:cat:3-4 dk sonra jikle açık iken az az gaz vermeye başladım o da homurdanmaya başladı ve gazın şiidetini biraz daha arttırınca egzozdan mavi mavi yaklaşık 10cm kadar ateş çıkartmaya başladı bir kaç kez bunu yaptım loş garajımda çok hoş bir görüntüdü...tabi bunun sebebi yada motor için aksi bir durumu varmıdır onu bilmiyorum ve sizlere soruyorum egzozdan çıkan ateşin zararı varmıdır yada birşeyin habercisimidir:silent:ben bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü arkadaşımın ktm nin carbon egzozdan bu renk ateşin 20-25 cm kadar çıktığını hatırlıyorum tabi aradaki güç fakrkından dolayı onun alev biraz abartılıdı:queen:sizinde başınıza böyle birşey geldi mi ben cbrda ilk kez karşılaştım...

YA beyler cbr la şehirler arası yol yapılabilirmi örn 500 km lik antalya-adana yolu. motor şişme filan yapmaz dimi:) rahat yaparmı 500 km yolu ??aydınlatırsanız sevinirm saygılar!

YA beyler cbr la şehirler arası yol yapılabilirmi örn 500 km lik antalya-adana yolu. motor şişme filan yapmaz dimi:) rahat yaparmı 500 km yolu ??aydınlatırsanız sevinirm saygılar!

cbr ım yok ama yani bunu bilmek için cbr olmasına da gerek yok sanırım dostum sıvı soğutmalı bir motor 125 cc hemde şişme yapçağını sanmıyorum yinede saat başı 15 dk mola verirsin rahat olur.

iki kişi toplamda hemen hemen bu kadar km yapmıştık cbrla herhangi bir şişme söz konusu olmamıştı...

arkadaşım rahat yapar ama bir rr olduğu içinn yorucu olur ama motoruda 2saatte bir 15-20 dakika dinlendirirsen hem motoru dinlendirmiş olursun hemde sen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oyuncak gibi duruyor be bu motor
yamaha r125 daha kaslı duruyor

mrb arkadaşlar birkaç gündür forumu takip edemiyordum maç için istanbula seyahat etmiştim bugun eve döndüm...bir kaç saat evvel garaja indim motorumla bu kadar uzun ayrılık yaşamamıştık:salut:zira 3-4 gündür çalışmıyordu bir marş yaptım ve jikleyi çektim o rolantide çalışırken bende özlediğim sesini dinliyordum:cat:3-4 dk sonra jikle açık iken az az gaz vermeye başladım o da homurdanmaya başladı ve gazın şiidetini biraz daha arttırınca egzozdan mavi mavi yaklaşık 10cm kadar ateş çıkartmaya başladı bir kaç kez bunu yaptım loş garajımda çok hoş bir görüntüdü...tabi bunun sebebi yada motor için aksi bir durumu varmıdır onu bilmiyorum ve sizlere soruyorum egzozdan çıkan ateşin zararı varmıdır yada birşeyin habercisimidir:silent:ben bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü arkadaşımın ktm nin carbon egzozdan bu renk ateşin 20-25 cm kadar çıktığını hatırlıyorum tabi aradaki güç fakrkından dolayı onun alev biraz abartılıdı:queen:sizinde başınıza böyle birşey geldi mi ben cbrda ilk kez karşılaştım...

arkadaşlar bu egzozdan çıkan alev konusunda fikri olan yok mu???

ben 2 zamanlı ve hava soğutmalı motorumla 600-700km yol yaptım çok rahat honda cbr hem 4 zamanlı hem sıvı soğutmalı 125cc motor bence çok rahat gider zaten ister istemez mola vericeksin çay sigara wc o esnada motorda dinlenir:cat:

arkadaşlar bu egzozdan çıkan alev konusunda fikri olan yok mu???

alevın zararı olmaz cunku genel olarak buyur racelerın hepsi alev atıyor benım cglde atıyordu ama ben zorluyordum:mrgreen:

birde sende leo var alev atması cok normal cunku sitemızde bi arkadaş devil almıştı orjınal oda alev atıyordu pıt pıt dıye:)

alevın zararı olmaz cunku genel olarak buyur racelerın hepsi alev atıyor benım cglde atıyordu ama ben zorluyordum:mrgreen:

birde sende leo var alev atması cok normal cunku sitemızde bi arkadaş devil almıştı orjınal oda alev atıyordu pıt pıt dıye:)

egzozdan dolayı mı diyorsun...saol dostum
hoşuma da gitmedi değil hani:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar