Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fatihsevim bu motor senin mi? bi ara sahibinden de görüp incelemiştim

yok motor benım değil istanbulda olması lazım

ya fotograf arşivimde vardı o motor o yuzden yardımcı olması için koydum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:52 AM ----------

Grenajlı görüntüsünden dolayı daha kaslı olması bir çok kişinin tercihi tamam ancak abartılacak ya da rahatsızlık vericek kadar da ince değil.

Bir kere de bu motorun frenleri nasıl kuru zemin olsun ıslak zemin olsun frenlemede performansı nedir diyen yok :)

12427153_4tu.jpg

Daha önce şöyle koruma topuzu kullanan görmüştüm bunun için bildiğim kadarıyla grenajın delinmesi gerekiyor.Beyaz ledlerinde resimlerini görürsek yorum yapabiliriz görmeden bişi diyemiyorum. Sanırım leo vinci sesini de sen paylaşıcaktın dimi onur? :)

kadze cok aradım bunu bulamadım bugun bi baktım karşımda

al kardeşim istersenadamı ara gorus fikrini al inş yardımcı olur

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_2008_model_siyah_cbr125r-56WQQaXQQ16785273WQQpXQQdisplayitem

S.a arkadaşlar ben bir motor almak istiyorum bütçemin yettigi motorda honda cbr 125 r bu motoru çok begendim ama hakkında bazı arkadaşlarım iyi konuşmadılar sizden ricam motorla ilgili bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız? Tşkler..

dostum sana söliim ben bu motoru daha almadım ama araştırmalarıma göre ki burda daha bilgili arklar tabiki vardır, eğer bu motoru sevdiysen gerisi teferruat :)

motor zaten kanuni yada mondial deil.HONDA kaliteden şaşma derim ben sana kim nederse desin bu tarzda alabileceğin başka bi motor yok derim ben sana.Alırsan memnun kalırsın die düşünüorum dostum.Ne yamaha Ybr nede başka bişi honda nın yerini tutamaz !

S.a arkadaşlar ben bir motor almak istiyorum bütçemin yettigi motorda honda cbr 125 r bu motoru çok begendim ama hakkında bazı arkadaşlarım iyi konuşmadılar sizden ricam motorla ilgili bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız? Tşkler..

aklına takılan soruları sorarsan bilgimizin yettiğince paylaşırız tabi :cat:

az eski sayfaları karıştırıp armut piş agzmıa düş yapmassan cok güzel bilgilere sahip olursun :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir ben gün veremiyorum. alabilmem için daha çooook çalışmam lazım:salut: tabi inanıyorum bir gün olucak

arkadaşım burdaki 800 küsür sayfa da hep motorla ilgili bilgiler paylaşılmış zaten bence biraz onları okumaya çalış ama onun dışında soruların olursa onları sor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 PM ----------

benim memleketteki cbr da bi sorun var şöyle bi anlatayım; motora yazdan yaza biniyorum normalde de babam arada bi biniyo ama tabiki akü bitiyo. neyse 2 ay önce doldurttum aküyü binmeye başladım akü sorun çıkardı yeni akü aldım yeni aküyle bi hafta kullanamadan yine sorun çıktı akü çatlamış oksitlenmiş fln.. neyse aküyü değiştirdik yeni aküyle bu sefer bi ay rahatça bindim ama dün yine akü bitti neyse iterek çalıştırdık ama şu an sorunun tam olarak ne olduğunu çözemedik akü şarj tutmuyo. şu 1 aydır motora hergün biniyorum akünün bitmesi pek mantıklı değil ama acaba motorla ilgili bi sorun mudur* daha önce böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu? ve izmirdeki cbr ıma da 2 aydır binmiyorum izmire gidince aynı sorun ordaki motorda da olur mu:S ?

Honda cbr 125 kendi modifiyem :)))

beyler bu benim tasarımım beyencekmisiniz bakın :D:)

nasıll?

s.a arkadaşlar bende cbr 125 r almak istiyorum boyum 1.80 kilo 70 bana nasıl gider bazı arkadaşlarım motor küçük diyo cbr si olan arkadaşlar bişeyler yazarsa sevinirim

yok arkadaşım 1.80 de bi sorun olmaz evet motor çok yapılı değil ama sana öyle çok küçük fln gelmez.. önce bi dene sonra kendin karar ver..

yok motor benım değil istanbulda olması lazım

ya fotograf arşivimde vardı o motor o yuzden yardımcı olması için koydum

istanbulda evet ilk gördüğümde bu nasıl bir zevktir dedim renk karmaşasına baksana :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:55 PM ----------

s.a arkadaşlar bende cbr 125 r almak istiyorum boyum 1.80 kilo 70 bana nasıl gider bazı arkadaşlarım motor küçük diyo cbr si olan arkadaşlar bişeyler yazarsa sevinirim

senden biraz daha uzun bi arkadaşımız kullanıyo bu motoru ismi lazım degil (jubaa) elektirik diregi gibi duruyo motorun üstünde :p

bu motor için ideal ölçüler 75 cm ye 65 kilo... fazlada kurcalamayın...:bounce:

Son düzenleme:
evet pazartesi 2.nci el motor alıcam cbr 125 2008 2009 model olması itibariyle en fazla 4 bin km ye kadar temiz hiç oynanmamış 4 milyara kadar verebilirim??
http://www.sahibinden.com/cooooook_...1900_km_d-91WQQaXQQ16023669WQQpXQQdisplayitem
bu mootrun sahibi kim burdan arkadaşmı?

bu motor burdan değil gibi hiç gormedım ama iyi bi pazarlıkla iyi bi fiyata alınabilir diye dusunuyorum

yenı gordum ayrıca ilanın 11 agustosda verilmiş eger gercekten acil ise satılmış olabilir diye dusunuyorum

Son düzenleme:
CBR 125 benim elimden geçti!:)

EWT MOTOR BENİM ELİMDEN GEÇTİ VE BU HALİ ALDI NASIL? :XD

birazcık saçma bi sanal modifiye olmamış mı sanki?

biraz daha kalıptı gözüksün die böle bişi yaptım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------

YA cbr la şehirler arası yapılabilirmi? mesela 500 km lik bir yola gitcem gidebilirmi? motor şişme yapmaz dimi :))

Arkadaşlar youğun araştırmalarım sonucu debriyaj balatalarını yurtdışından getirtecegim.

ve bizim motorun balatları 125cc oldugu için bir cok model ile uyumlu aşagıya sadece honda modellerinin hangileri uyumluoldugunu yazıyorum gidpte 200 küsür lira bir balataya vermeniz gerkemez.

HONDA CBR 125 R/R4/R5/RS5/RW5/RR6/RS6 (Bj. 04-06 ) CK1252 CSK105
HONDA LS 125 R (Bj. 00- ) CK1252 CSK105
HONDA CBR 150 R (Bj. 00- ) CK1252 CSK105
HONDA CG 125 M1/1 (Bj. 01-03 ) CK1252 CSK41
HONDA CG 125 ES4 (Bj. 04-06 ) CK1252 CSK41
HONDA CA 125 S/T (Bj. 95-96 ) CK1252 CSK84
HONDA CB 125 TDJ (Bj. 87-89 ) CK1252 CSK84
HONDA TA 200 (TA Shadow) (Bj. 02-05 ) CK1252

HONDA FTR 223 Y/2/A2 (MCS4) (Bj. 00-02 ) CK1252

HONDA SL 230 V/W/X/1 (Bj. 97-01 ) CK1252

HONDA XL 230 2 (MC36) (Bj. 02 ) CK1252

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar