Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben nedense o maxsimumu göremedim bir türlü bir tek ilk aldığım gün otoyola çıktım bornovadan çeşmeye gelmek için arkamda artçım vardı ve motorun acemisiyiz diye yüklenmedim 110-120 ile geldik daha sonra şehir içi 130 gördüm iki ışık arası ancak o kadar yapabildim yanlış anlaşılmasın şehir içinde canavarlık yapan tiplerden değilim ama yol boştu iftar saati eve yetişmek için hemde ne yapabileceğini merak için biraz bastım,full korumalıkları takıp rüzgarsız bir havada otoyola çıkıcam tekrar sırf ne yapabilicek onu görmek için:silent:

avatardaki motor senin mi? dostum

avatardaki motor senin mi? dostum

yok benim ki değil profildeki fotolarıma bakarsan benim ateş böceğini görürsün:bounce:fotoğraf çekmeden önce nette foto bakıyordum onu buldum güzel bir motordu hoşuma gitti onu avatar yaptım:cherry:ama benimki daha güzel:mrgreen:

Ya dostum al Pirelli MT75 110/80 taş gibi alstik işte hem kalın görüntütde var hemde gayet performanslı

o bişey mi ben aldığımda 1 hafta aküyle uğraştım. kullanılmaya kullanılmaya aküsü bitmiş, doldurttum şarz tutmadı en son aküyü değiştirdim de öyle çalıştı!
teknokent'in kameralı otoparkından ala garaj mı olur :)

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 PM ----------

kardeş 100 130ytl 130 180 dediler banada:cat:

S.a arkadaşlar ben bir motor almak istiyorum bütçemin yettigi motorda honda cbr 125 r bu motoru çok begendim ama hakkında bazı arkadaşlarım iyi konuşmadılar sizden ricam motorla ilgili bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız? Tşkler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar