Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

siyahlar nasıl cıkıyor ?

yapışkanlı gibi geldiler bana

zor çıkacağı kesin. video atmıştım youtubedan adam uğraşmadı hiç kesti:p
altta da bir miktar yapışkanını kazıdı.fönle biraz ısıt önce solu çıkart altına şiş gibi bir şey sok arasını aç filan çıkar.

onları çıkarmak baya bi uğraştırır gibi o videodaki abim tertemiz kesti yenisi taktı :D

haa anladım su an.

resimleri bugun atamıyorum yarın atayım :)

bu arada bugun ilk defa yagmurda kullanmış oldum 70-80 gittim hep gayette eglenceli oldu lastikleride ekim gibi deiştireceim :)

repsol montu satan varmı aranızda yada bildiğiniz iyi bir site 100-200 lira arası bişey istiyorm?

slm beyler !

slm ya beyler bende mondial 125zn var motorumu satıp cbr125 almayı düşünüorum fakat bisikletten farksız göründüğü düşüncesi yaygın bu konuda ne diceksiniz.(beni aydınlatırsanız sevinirm).birde max hızı nedir ?

slm ya beyler bende mondial 125zn var motorumu satıp cbr125 almayı düşünüorum fakat bisikletten farksız göründüğü düşüncesi yaygın bu konuda ne diceksiniz.(beni aydınlatırsanız sevinirm).birde max hızı nedir ?

onu diyen halt etmiş... şu ana kadar hep olumlu eleştiri aldım... kedi ciğer meselesi yada çamur at izi kalsın...

Grenajlı görüntüsünden dolayı daha kaslı olması bir çok kişinin tercihi tamam ancak abartılacak ya da rahatsızlık vericek kadar da ince değil.

Bir kere de bu motorun frenleri nasıl kuru zemin olsun ıslak zemin olsun frenlemede performansı nedir diyen yok :)

yorum yok mu:silent:
12427153_4tu.jpg

Daha önce şöyle koruma topuzu kullanan görmüştüm bunun için bildiğim kadarıyla grenajın delinmesi gerekiyor.Beyaz ledlerinde resimlerini görürsek yorum yapabiliriz görmeden bişi diyemiyorum. Sanırım leo vinci sesini de sen paylaşıcaktın dimi onur? :)

Son düzenleme:
12427153_4tu.jpg

Daha önce şöyle koruma topuzu kullanan görmüştüm bunun için bildiğim kadarıyla grenajın delinmesi gerekiyor.Beyaz ledlerinde resimlerini görürsek yorum yapabiliriz görmeden bişi diyemiyorum. Sanırım leo vinci sesini de sen paylaşıcaktın dimi onur? :)

grenajlar delinse bile çok işe yaracağı kesin ben çirkin görünür diye umuyodum ama en kısa zamanda bulup takmalıyım bunlardan :cat:

grenajlar delinse bile çok işe yaracağı kesin ben çirkin görünür diye umuyodum ama en kısa zamanda bulup takmalıyım bunlardan :cat:

arkadaşım biraz aratırmanı tavsiye ederim bunu sanayıde ucuza yapanlar var ayrıca grenajı delmeden yapılanı gormuştum ben

resimde gosterdıgım sarı yer varya oraya takanı gormuştum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar