Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aslında ampulleri taktıktan sonrada sökmeye devam ettim.Neden bilmiyorum ama ön camı, göstege panelini, km telini filan komple çıkardım.Böylece ampulü takmak çok kolay oldu.En çok uğraştığım şey ampul yuvasındaki o teli takmak oldu.
Kim koydu bu led sinyalleri alsam mı almasam mı diye düşünmeye başladım:p.Bir de bu led sinyalleri takınca flaşörler sorun çıkartabiliyomuş.Sanırım böyle bir yazı okumuştum.Bunun gerçeğini bilen varmı aranızda.

flaşör analogsa sorun çıkarır. ama elektronik sürmeli ise sorun olmaz. sorun çıkarsa 5 liraya bir flaşör alırsınız olay çözülür.

flaşör analogsa sorun çıkarır. ama elektronik sürmeli ise sorun olmaz. sorun çıkarsa 5 liraya bir flaşör alırsınız olay çözülür.

Bizim cıbırlarda hangisi var elktronik mi, analog mu?Aslında hiç alma gibi niyetim yok ama motoru bir kez sağa yatırdığım için sağ sinyalde çizikler var.

Az önce cıbıra gidip baktım.Sinyalleri takıp çıkarmakta basitmiş.En azından ampuller kadar zor değil.:queen:

evet 2 kablosunu çekince hemen çıkıyor.

ampülleri takarken neden kafa kısmını söküyorsunuz. serviste hemen takıyorlar ampülü.

sizin moto da 2 ampül var belki eliniz zor giriyordur. benim motoda bir tane ampül var o da tam ortada 2 dakikada değişiyorum. eskiden 2 haftada bir ampül patlatıyordu benim moto bozuntusu:cherry:.sonra far tasını silikonla sabitledim 8 aydır hiç patlatmadı.

evet 2 kablosunu çekince hemen çıkıyor.

ampülleri takarken neden kafa kısmını söküyorsunuz. serviste hemen takıyorlar ampülü.

sizin moto da 2 ampül var belki eliniz zor giriyordur. benim motoda bir tane ampül var o da tam ortada 2 dakikada değişiyorum. eskiden 2 haftada bir ampül patlatıyordu benim moto bozuntusu:cherry:.sonra far tasını silikonla sabitledim 8 aydır hiç patlatmadı.

Daha bir kez ampul patlattı benim cıbır.Onda da babam benden habersiz değiştirmişdi.Bu sefer ben ona hiç söylemeden değiştirdim.:pKafa kısmını sökmeye gelince ben tamamen meraktan o kadar söktüm.:p

Cıbırı o halde gören herkes aynen şunu söyledi "ne oldu bir sorun mu var?" En son 60 yaşında yaşlı bir amca geldi hayrola yeğenim ne oldu? dedi.Ben de yok bişey amca bak işine sen deyince adam tip tip bakarak uzaklaştı.:p

Bu sinyaller benimde hoşuma gitmişti. Bunların montajlarında sorun oluyor mu yoksa birebir oturuyor mu arkadaşlar?
Bağlantı kısımları orjinalleri kadar kalın durmadığı için grenaj kısımlarında sırıtır mı?

Emre mesela senin arkaya taktığın sinyallerde siyah bir parça da var sanırım(oval diyebileceğim). Oyüzden şık durmuş o parça sinyalle mi geldi?

img3957if0.jpg

supermiş mont nerden bulabilirz acaba
feyizoglunda warmidir

dostum bunlar yurtdışı malı türkiyede nadir yerlerde bulunur.

www.ebay.com sitesinde mevcut. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------

Sanırım sinyalleride değiştireceğim.
Utku nasılsın?:cherry:

saol seni sormalı, Senin krom sticker bugun cıkmış yola :cat:

bur-k@ arkadasımıza kesınlıkle katılıorum derı montta her zaman daınese textıl montta ıse held kunlanıorum gayette memnunum o monta verıcegın 90-100 dolar cıvarı bır para ıle textıl 4 mevsım bır mont alsan daha ıyı olur dostum cunku kısın derı mont soguklarda bıraz sıkıntı yaratıor

aynen katılıyorum deri montta dainese den şamıyacaksın :rendeer:

utku sağolsun şu led sinyalleri sipariş ediyor pztesi günü.ardından aynaları değiştiricem.sonrada şu lanet honda kanatlarını söküp yerine tribal stickerlar yaptırmak için bi reklamcıya gidicem.sonra kısmet işte yapıcaz bişeyler.bu arada motoru aldım grenaj tamirinden güzel olmuş sıfır aldığım grenajlardan çok hafif bi ton koyulugu var ama göze hiç batmıyor.120 lik tekerde boşta durduğu kadar kalın durmadı janta girince yanakları kıvrıl biraz ama eskisinden cok daha iyi oldu

Bu sinyaller benimde hoşuma gitmişti. Bunların montajlarında sorun oluyor mu yoksa birebir oturuyor mu arkadaşlar?
Bağlantı kısımları orjinalleri kadar kalın durmadığı için grenaj kısımlarında sırıtır mı?

Emre mesela senin arkaya taktığın sinyallerde siyah bir parça da var sanırım(oval diyebileceğim). Oyüzden şık durmuş o parça sinyalle mi geldi?

img3957if0.jpg

Sinyallerin soketleri orjinaliyle uymadığı için ben kabloları kesip bağladım ve üzerilerini elektrik bandıyla kapladım.

Siyah parça ayrıca satılıyor bu tip sinyallerin sırıtmaması için, 5-10 TL birşey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar