Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sevgılı utku dynner arkadasımızdan rıca edelım bıze ebayden guzel hos gorunumlu ve ucuz yollu 1 sınyal baksın o zaman banada on sınyaller lazım su anda gomme sınyal kunlanıorum onden gozukmuo yanlardan gozukuo sıkıntı yaratıo kendı orjınal sınyallerı cok para yazık gunah o parayı o sınyale vermeye valla:)

sevgılı utku dynner arkadasımızdan rıca edelım bıze ebayden guzel hos gorunumlu ve ucuz yollu 1 sınyal baksın o zaman banada on sınyaller lazım su anda gomme sınyal kunlanıorum onden gozukmuo yanlardan gozukuo sıkıntı yaratıo kendı orjınal sınyallerı cok para yazık gunah o parayı o sınyale vermeye valla:)

Evet Utku sinyalde getirsin.:p
Az önce kargodan geldi ampuller.Kaliteli bişey gibi gözüküyor.Birazdan takmayı deniycem.Teşekkür ederim Utku.

ahanda size bir sinyal çifti 20 dolar hemde ledli :p

111vmm.jpg

isterseniz uzun olanıda var.

arkadaşlar resmni koydugum montun orjinal replikasını buldum fiyatı kargo ile birlkte 80-90 dolar arası

261007195_o.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 PM ----------

261006733_o.jpg

261006704_o.jpg

utku yerinde olsam o montu görmeden almazdım kordura kumaşlı içlikli montun yerini asla tutmaz... ;)

ha ha :D full deri o mont zaten bi arkadaş aldı bakalm :)

piyada repsol mont daha önce gördüm ve inceledim ve gördüklerimin çoğu 5 para etmezdi... deri mont var deri montcuk var deri mont ile deri montcuk arasında çook fark vaaa :wiinkk::wiinkk:
onun yerine clover richa revit kordura 4 mevsimlik mont öneririm icon da olabilir :cat:

piyada repsol mont daha önce gördüm ve inceledim ve gördüklerimin çoğu 5 para etmezdi... deri mont var deri montcuk var deri mont ile deri montcuk arasında çook fark vaaa :wiinkk::wiinkk:
onun yerine clover richa revit kordura 4 mevsimlik mont öneririm icon da olabilir :cat:

bur-k@ arkadasımıza kesınlıkle katılıorum derı montta her zaman daınese textıl montta ıse held kunlanıorum gayette memnunum o monta verıcegın 90-100 dolar cıvarı bır para ıle textıl 4 mevsım bır mont alsan daha ıyı olur dostum cunku kısın derı mont soguklarda bıraz sıkıntı yaratıor bıde bu arada daha baska ben genelde ıvır zıvırlı sevmem klasık adamımdırda daha sade sınyal cesıtlerı varsa fotosunu fılan eklersen ben almayı dusunuorumda adamım yardımcı olursan sevınırım dynner

bence piyasadaki en kalitelilier bunlar gayet sade bunlar led li hemde tepkime hızı cok guclu cok can alıcı :)

alış veriş yaptığın sitenin linkini verebilirmisin dynner . sinyalleri daha once görmüştüm hoşuma gitti sanırım başka şeylerde bulabilirim ordan.

Bu sabah ampulleri taktım.23 tane vida sökerek ancak takabildim.:mrgreen:Fotoları akşam çekip siteye koyarım.

bravo ahmet alnından öptüm tecrübe kazandın işte :p

Aslında ampulleri taktıktan sonrada sökmeye devam ettim.Neden bilmiyorum ama ön camı, göstege panelini, km telini filan komple çıkardım.Böylece ampulü takmak çok kolay oldu.En çok uğraştığım şey ampul yuvasındaki o teli takmak oldu.
Kim koydu bu led sinyalleri alsam mı almasam mı diye düşünmeye başladım:p.Bir de bu led sinyalleri takınca flaşörler sorun çıkartabiliyomuş.Sanırım böyle bir yazı okumuştum.Bunun gerçeğini bilen varmı aranızda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar