Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var örneğin cbr bildiğim kadarı ile 13 beygir ama son hızı epey var 13 beygiri bir cup veya scootere koyduklarında son hızları raceler gibi yüksek olmuyor racelerin hızlı olmasındaki sebep ne yani onları hızlı kılan üstünlükleri?

Arkadaşlar benimde soruma bir cevap verin.:) Bu arada fotoğraftaki arkadaşa bencede çok abes durmamış sırıtmıyor yani.Yinede 1.80den sonra düşünüp almakta fayda var.

Arkadaşlar benimde soruma bir cevap verin.:) Bu arada fotoğraftaki arkadaşa bencede çok abes durmamış sırıtmıyor yani.Yinede 1.80den sonra düşünüp almakta fayda var.

Selam Hocam benim bildiğim kadarıyla cbr125 te Racing şanzumanı var yani şanzuman farkı diye biliyorum genede yanlış olmasın...

Cakalaz hocam yazdım okadar ama bir daha yazıyım sorun değil.motoru genişletmek istiyorum bunu şaseyle değil sadece yan grenajlar ve kafa grenajıyla oynarak yapmak imkansız değil.Basit bir.acaba benden başka deneyen yapan oldumu,yada önerileriniz neler.

Abi sen en son kaza yapmıştın yine geçmiş olsun motorun fotoğraflarını koyar mısın yanlış anlamayın sadece merak ettim bu aralar bu foto işine bayağı ilgi duymaya başladım..

Valla şuana kadar CBR 125'i genişleten kimseyi görmedim :) Duymadım :) Ama tabii ki grenajları kabartma yapılabiliyor ; 125 lik bir motora yosung grenajı oturtmuslardı Rize de :cyclopsan Görmüştüm :)

ahmet zaten kazadan dolayı elim değmişken grenajları kabartıyım diyorum.yoksa hiç kalkışmazdım bu işe.ezik eksozla bi süre daha idare edicem cunku durumum müsait degil şuan.Sinyaller.Arka fren pedalı bayağı yamuldu ama iş görüyor.parmak ucumla basmam gerekirken resmen topuğumla basıyorum.aynalarda gitti onlarıda değiştirip kafaya alıcam.Biraz masraf var yani anlıycağın.fotoğraf ilk fırsatta koyucam henüz motoru bıraktığım otoparktan çıkarmadım bile.Yaklaşıuk 2 haftadır duruyor yerinde.cakalaz ben öyle abartı bi kabartma yapmayağım,sadece şimdi olduğundan hafif biraz daha genişleteceğim.Kendi orjinal grenajlarının üstünde oynatarak yapmayı düşünüyorum.şasiyle grenajın arasına bir aparat yada çııntı oluşturabilecek bir malzeme koyduktan sonra grenajı üstüne oturtucam.

Herşey hazır :) Gidip harcımı yatırım E-D+A2 'im cebime girecek :cherry:

Hyosung satılsa ne olcaka :) 250 si ile aynı fiyatta :)

snv31876el6.jpg

snv31877jb4.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi hadi sende benim kadar güzel durmuyo diye kıskanma şimdi:p 1.84 boyum olmasına rağmen yinede çok sırıtmamış ama:bounce:
Ayrıca boyunuzun çok kısa olmasından dolayıda kıskanıyo olabilirsiniz ben sulak yerde büyümüşüm:cherry::queen: öyle bir problemeim yok:bounce:

seni döverim çocuk :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar