Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler canımı sıkan bir diğer nokta da kocaman plakalık.bu plakalığı iptal etmenin pratik bir yolu varmıdır acep? plakalığı iptal ettirdikten sonra yeni yaptırdığım ufak plakayı nereye sabitleyim fikir verin hadi bana.

acaba 2010 modelinde bi değişklik olurmu ben o zamn almayı planlıyorum ama olmazsada o zamnlar simsiyah bir cbr ile sizlerin arasına katılıcam

Ben plakalığı ufaltmıstım! 10 dakikalık bir işi war... Her hangi bir usta veya sen bile yapabilirsin!
PLakayı çıkar ; plaka ısığını sök; PLakayı hemen stop un altına vidala ve alt tarafı kes :)

Ben plakalığı ufaltmıstım! 10 dakikalık bir işi war... Her hangi bir usta veya sen bile yapabilirsin!
PLakayı çıkar ; plaka ısığını sök; PLakayı hemen stop un altına vidala ve alt tarafı kes :)

Ufaltıncada ıslak yolda çok çamur atar gibime geliyo ben bugün zar zor çıkaardım 3e bile atmadım ama montun akası çok kötü oldu..

Son düzenleme:
bugun düştüm arkadaşlar. 60 la giderken kaldırıma çaprazlama girdim.Daha doğrusu teğet değdi teker.ben kaldırıma fırladım motor caddede sürüklendi.cadde dediğim boş bir yol.kask ım dışında hiç bir şey yoktu ne dizlik ne pantolun.dizlerim sıyrık içinde,avuç içleri tamamen yüzüldü,kalçamda yine yumruk büyüklüğünde yüzülmeler var ve şuan agrıdan ve sızıdan uyuyamıyorum.allahtan içimde yün bir içlik vardıda daha fazla yaralanmadım.motorun ön sinyali gitti,grenaj çatladı ve ön farın sağ tarafı sürtünmeden dolayı siyah bir hal aldı,eksoz ezildi,sağ ayak freni yamuldu.kask olmasaydı yüzümde o sürüklenmeyle ne hale gelirdi bilmiyorum.ucuzmu atlattım artık ne denir bilmiyorum ama çok çok büyük bir ders oldu bu bana.

CBA

aydaa kardşe geçmiş olsun yaaa durumun pek iyi değil herhalde anladığım kadarıyla
bi sağlık kuruluşuna filan gözüktünmü.

Çok üzüldüm yaw geçmiş olsun biran evvel iyileşirsin inşallah.

Sağol kardeşim.evet gittim.

sağol kardeşim.evet gittim,allah kimsenin başına vermesin berbat bir durum.

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşım zemin mi ıslaktı bu hızla olması bi şans hızın yüksek olsaydı daha kötü sonucları olabiklirdi Allah korumus..

Çok sağolun arkadaşlar.Gerçekten ucuz atlattım çok daha kötü şeyler olabilirdi.biraz daha hızlı olsaydım nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum.bu arada kask hayatımı kurtarmasada yüzümü parçalanmaktan kurtardı.bundan sonra dizlik ve dirseklik takmadan motora binmem

geçmiş olsun. bence mont ve pantolon yada dizlik al hazır önümüzde fuar da varken ucuza bulabilirsin

boy

Merhaba arkadaşlar,

Eşim çocuklar nedeniyle binemediğinden ve iki motorun artık fazla geldiğinden dolayı motorunu satmaya karar verdik. MT'nin en eski üyelerindenim, çoğu kişi tarafından tanınan biriyim. Motor konusunda garanti veririm. Apartmanın içerisinde durduğundan özellikle kışın hava şartlarından etkilenmemiştir. Grenajları oldukça yeni durumdadır, renginde solma olmamıştır. Tüm bakımları Honda yetkili servisinde yapılmıştır. Herhangi bir kazası yoktur.

"Motor nasıl rodaj yapılır?" konusunda forumda birçok yazım var, arayıp bulabilirsiniz. Bu motor çok iyi şekilde rodaj yapılmıştır, o yüzden diğer cıbırlardan performans olarak biraz daha iyidir. Cıbır manyağı GorkeM arkadaşımız bizzat binip performans farkını test etmiştir, kendisine sorabilirsiniz.

İlgilenenler bana ÖM atabilir...

Marka : Honda CBR125R
Model : 2006
Renk : Turuncu-Siyah
KM : 10250

Fiyat : 4000 TL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar