Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cbrlar sadece boş vitesteyken mi çalışıyor yoksa benimkinde bir problem mi var.

Ayaklık kapalı iken vitesde ise çalışmaz ayaklık müşürü engel olur çünkü.....

Ayaklık açıkken çalışmıyorsa Debriyaj müşürü engel oluyordur Motor vitesdedir ve çalılmaz boş a atana kadar bende 2 müşür de yok her türlü çalışıyor :D

Bence ayaklık müşürü olması daha iyi böylece CBR_125 arkadaşımız gibi dalgınlıkla ayaklık açık gezmeyiz..:mrgreen::p

benm 3 seneyi gecti daha son 1,1.5 aydr teklemeye basladı farın teki :) bnde full uzun kullnyorum mecburen dieri otomatige bağlamış selektör gbi yanıp sönüyo :)

arkadaşlar ben de 4. cü senesine girecek olan cbr ımın far ampulunü 2 ay önce değiştim.. motor 10 aydır benim...ben çok fazla 12 bin devirde kullandığım için dinamo fazla elektrik ürettiğinden ampulu patlattığını düşündüm ve altına 20 cm lik neon gibi bişi taktım..ve o sorun ortadan kalktı diyebilirm....

Ben artçıyla birlikten kısalarla gitsem bile hemen hemen tüm arabalar sellektör yapıyo bir de uzunları yaksam..!

far ampulu. :)

ahmet93
Farlarının ayarı çok yukarıdadır.

Son düzenleme:
herkese selam:rendeer: bişey sorcaktım..:cbr125'in önfarı komple 900 ytl miymiş??ve garanti süresinde kırılırsa garantiye dahil mi,yoksa değil midir? iyi forumlar herkeese..

Kesinlikle cbr 125 neden zaten 125 cc motor en az 5 ay sonra sarmıycak değiştirme istiyceksin zaten sadece görüntü için o kadar para vermek akıl karı değil

herkese selam:rendeer: bişey sorcaktım..:cbr125'in önfarı komple 900 ytl miymiş??ve garanti süresinde kırılırsa garantiye dahil mi,yoksa değil midir? iyi forumlar herkeese..

CBR125R ın ön farı komple 105 YTL dir ( OTOSEVER )

Kırılma, çatlama, çizilme hiçbir şekilde garanti kapsamında değildir....
Kullanıcı hatasıdır bariz bi şekilde tartışmasız böyledir...

Saygılar !

Ben aldıktan 5 ay sonra değiştirdim şimdi yine göz kırpmaya başladı bu arada arkadaşlar en son 4 ay önce dğiştirmişim sorry!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar