Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Görkemlede konuştum organizasyonu ve yasal yolları bulup bu şekilde hondadan konu üzerine duydugumuz rahatsızlıgı dile getiern bir mail hazırlıcaz ve hepimiz göndereceğiz
ayrıca japonyayyada ingilizce bir metin hazırlayıp göndereceğiz...

avukat olayını eger konuya çözüm bulunmaz ise mahkeme süreci başladıgında devreye girecektir ama hondadan halen bu konuda cvp beeklemekteyim ..
en son çare avukat işini halletmek istiyorum

Dediin şekilde bir yazı hazırlıcam bir iki gune kadar sizlerden destek kaç kişiden alabilrim bunu bilmiyorum sonuçta maili açıp kopyala yapıştır yapıp gönder demek 1 dakikamızı almıcak bir işlem ..

kaç cbr kullanıcısı yardım edecek bu konuda kendini beinm yerime koyup benim kadar üzülen herkese tşk ederim genede eger yardımcı olmak isteyen bir kaç arkadaş daha çıkarsa ..
sonuçta bu topikte yüzlerce cbr cı var honda ozaman daha dikkatli olacaktır...

ve daha ılımlı yakşalacaktır olaya..
iki gun içinde yazıyı hazırlayıp buraya koyacagım ..

Canım kardeşim Burda Hepimiz biriz :) Sıkıntı yok :)

iyireklam10,

Japonya'ya mail atma işi benim de aklımdan geçti.Yardımım dokunabilirse ne ala.Msn'e ekledim.

Arkadaşlar yanan Motorsikeltim ile ilgili bana sadece 1 dakikasını ayıraak yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bu Linki tıklasın:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-tuketici-kosesi/54607-cbr-icin-hondada-yetkili-kisilere-ulasabilmek.html

Alt kısımda beliritlen alanı kopyalayıp
sayfanın sonundaki linke tıklayıp İLETŞİM FORMU yazan ust menüye tıklayarak
hondaya göndersin
yardım edecek başta cbr kullanıcılarını sonra honda kullanıcılarını bekliyorum
benim başıma gelen siiznde başınıza gelebilridi
kendinizi benim yerime koyarak düşünün ve yardımlarınızı bekliyorum ...

maili gönderen arkadaşlar o topiğin altına yazarsa gönderidğine dair kaç kişinin göndemiş oldugunuda TAKİP edebilriiz..
tşkler şimdiden hepinize..

Son düzenleme:
umarım sonuç alırsın arkadaşım.Bu arada grenaj modifiyesi yapan sağlam bir yer varmı ankarada arkadaşlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de yazdım, çok üzüldüm çok geçmiş olsun :pale: Umarım bir sonuç alabilirsin..

ilgi gösteren herkese tşk ederim tek tek..

----------------------------
Arkadaşlar yanan Motorsikeltim ile ilgili bana sadece 1 dakikasını ayıraak yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bu Linki tıklasın:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-t...asabilmek.html

Alt kısımda beliritlen alanı kopyalayıp
sayfanın sonundaki linke tıklayıp İLETŞİM FORMU yazan ust menüye tıklayarak
hondaya göndersin
yardım edecek başta cbr kullanıcılarını sonra honda kullanıcılarını bekliyorum
benim başıma gelen siiznde başınıza gelebilridi
kendinizi benim yerime koyarak düşünün ve yardımlarınızı bekliyorum ...

maili gönderen arkadaşlar o topiğin altına yazarsa gönderidğine dair kaç kişinin göndemiş oldugunuda TAKİP edebilriiz..
tşkler şimdiden hepinize..

Beyler motorun jantlarını genişletmeyi düşünüyorum pazartesi bir ustaya göstereceğim.usta maşanında değiştirilmesi gerektiğini söyledi.maşanın genişletilmesinde ne gini problemler cıkar nasıl belalara bulaşırım bir fikriniz varmı.kış bitimine kadar görünüm üzerinde oynayabildiğim kadar oynayıp motoru kaslandırmak istiyorum.nette dolaştım ve inanılmaz cbr 125 modifiyelerine rastladım bunları türkiyede yapmakta mümkün doğru ustaların elinde.fikirleriniz neler? maşayı genişletmek jantı değiştirmek ( ön ve arka ) bana ne gibi sorunlar acacak sizce

Beyler motorun jantlarını genişletmeyi düşünüyorum pazartesi bir ustaya göstereceğim.usta maşanında değiştirilmesi gerektiğini söyledi.maşanın genişletilmesinde ne gini problemler cıkar nasıl belalara bulaşırım bir fikriniz varmı.kış bitimine kadar görünüm üzerinde oynayabildiğim kadar oynayıp motoru kaslandırmak istiyorum.nette dolaştım ve inanılmaz cbr 125 modifiyelerine rastladım bunları türkiyede yapmakta mümkün doğru ustaların elinde.fikirleriniz neler? maşayı genişletmek jantı değiştirmek ( ön ve arka ) bana ne gibi sorunlar acacak sizce

Sakın Motorun Şasesi ile oynama gerekli bi kaç modifikasyon var onalrı da söyleriz istiyorsan..... :cat:

CBR-125 Şase ile oynama fikrindeyim ama ben.daha daha sonra cc deki artışlar için silindiri genişletmeyi düşünüyorum.performansı şaseden sonra 2. plana bırakacağım.fakat fikirlerini bekliyorum

Benim yapmak istediğim şeyin maliyetine gidip temiz bir cbr 600 alınabilir ama ben bu motoru kişsielleştirmek istiyorum.bu benim için bir hobi.kullandığım tigranın ankarada eşi benzeri yoktu ve bu motorunda oyle olmasını istiyorum.

Son düzenleme:
En büyük sorunun motorun çekişi olacak. Şu anki haliyle bile 130luk lastik taktığında güç kaybı yaşadığın motor jant genişletince hiç çekmeyecek. Üstüne üslük sürekli zincir değiştireceksin. Motoru zorlayacak, bu da beraberinde motor sorunları getirecek.

Onun yerine aynı ebatlara sadık kalarak tek maşa jant yapabilirsin. Üzerine bir de 130 michelin taktın mı tadından yenmez.
Aşağıdaki linkte benim eski motorun fotografları var. Belki ilham verir.
Burada

Bu arada , egzos'un alta alınmasıyla ilgili...
bikepics-1413310-full.jpg

Bence kötü duruyor. Arka teker tek başına kalmış. Zaten ince...
Bu kadar uğraş yerine yeni nesil yandan küçük egzos yapmak daha mantıklı bence.

motoexhaust.jpg

exhaust01.jpg

moto.jpg

CSBRide16Nov08018.jpg

ic010xf0.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son resim en estetik duranı bence, bide sportif ses dışı parazit bağırtıları olmasa.

Arkadaşlar benim sağ ampul gidici ne zaman gaza biraz yüklensem yanıp sönüyo daha 2 ay bile olmamıştı değiştireli
Kısalarda böyle yapıyo bende hep uzunlarla gidiyorum..:cherry::p

Kısalarında temassızlık var. Yakında tamamen kopar. Cıbır ampulleri eski tip olduğu ve sürekli sabah akşam yandığı için fazla dayanmıyor. Sen yine iyi dayandırmışsın 2 ay...

Kısalarında temassızlık var. Yakında tamamen kopar. Cıbır ampulleri eski tip olduğu ve sürekli sabah akşam yandığı için fazla dayanmıyor. Sen yine iyi dayandırmışsın 2 ay...

Ona bakarsan motoru aldıktan 6 ay sonra ilk ampulu değiştirdim allahtan çok pahalı değil 7 ytl orjinali..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar