Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Cbr 125 Belli marka performans ekzostların test soundları , bunların yarısını bulmak zor olabilir belki ama taktırmadan önce nasıl ses çıkaracağını merak edenler için güzel .
Not:cbr Orjinal ekzost seside bulunuyor orjinal.waw .Cbr ekzost perdeleri sökülüp ve içi çıkartılıp monte edilmiş orjinalden performans ekzosta döndürülmüş seside mevcut :mrgreen: orjinalden çakma .waw Bilmiyorum ama perdesi sökülmüş olan çakma ekzostun sesi ne biliim daha hoş ..gerçi benimki de aynı ama içinde sadece bir perde duruyor , onudamı söksem :queen:
http://cid-2abe7da78272d53a.skydrive.live.com/browse.aspx/Cbr 125 R doc/cbr125 Ekzost Test sound

Son düzenleme:
dun eskişehire gittim diplomamda bi hata vardı düzeltmek için onumden 2 repsolcu gecti selam sabah vermeden kimdi o terbiyesizler:p birinin cantları turuncuydu.

dniz k2 güzel bir calısma yapmısn ellerine sağlık boylece egzos değitirmekten vaz caydım:) en ürkütücü ses arrowdan en racing vari seside leovince veriyor,en güzel seside orjinali:p

Son düzenleme:
herkese selamlar, 2005 model ve ikinci el Honda CBR 125 aldım, içinden 4 amperlik bosh marka bi akü çıktı. şarz tutmadığı için yenilemem gerek. aracın orjinal aküsü kaç amperliktir ve ne markadır, bilen varsa yardım edebilir mi?

arkadaşlar cbr 125 in şanzıman yag vidası ters diş olabilirmi cok sıkı korktum acmak icin.dişli sıyırmayalım boş yere.

Hayır ters diş değil...

inanck
Ilk sayfada istediğin bilgiyi bulabilirsin...
workshopdatayg0.jpg

Orjinal akü: YTZ6S 12V/5A dir...

arkadaşlar teşekkürler :) akünün adını öğrendim lakin kolay bulunan birşeydir umarım.. 1 aydır aküyle uğraşmaktan motordan bezdim valla :(

aküsü 5 amperdir bende aldım 6a alabilirsen daha uzun gider.herkese selam sagol gorkem cevap icin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün akşam pasta cilasını yaptık tankpadini yapıştırdık şeritleri de taktık mııı yeni fotolar geliyooo :mrgreen: canavar gibi oldu böcüüm :cat: 2 gün yok cıbırım Emre el koydu artık çarşambaya :cat:

Cbr12r

SLM ARKADAŞLAR BEN CBR125R ALMAK İSTİYORUM NE DERSİNİZ.SİZ BİNİYORSUNUZ EN AZINDAN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM...:cat:

çok Doğru Abi..

Son düzenleme:
SLM ARKADAŞLAR BEN CBR125R ALMAK İSTİYORUM NE DERSİNİZ.SİZ BİNİYORSUNUZ EN AZINDAN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM...:cat:

çok Doğru Abi..

valla kardeş bende almak istiyorum şu anda motor hakkında bende araştırma yapıyorum motor için yapılan yorumlar genelde iyi yönde problemli bir motor değil rahat kullanışlı bir motor yakıtı falanda iyi şu kesinlikle çin malı çakmalarıyla karşılaştırılıcak bir motor değil ama şunuda söyleyeyim yedek parçası biraz pahalı kısacası benim için bu motor 10 numara ama işte biraz ufak olması beni düşündürüyor ben boy olarak uzun değilim 1.70 boyundayım ama kilo açısından 83 kiloyum altında küçük kalmasından korkuyorum yani beni tek düşündüren kilom onun dışında motor dediğim gibi 10 numara gözün kapalı alabilirsin bu motoru

valla kardeş bende almak istiyorum şu anda motor hakkında bende araştırma yapıyorum motor için yapılan yorumlar genelde iyi yönde problemli bir motor değil rahat kullanışlı bir motor yakıtı falanda iyi şu kesinlikle çin malı çakmalarıyla karşılaştırılıcak bir motor değil ama şunuda söyleyeyim yedek parçası biraz pahalı kısacası benim için bu motor 10 numara ama işte biraz ufak olması beni düşündürüyor ben boy olarak uzun değilim 1.70 boyundayım ama kilo açısından 83 kiloyum altında küçük kalmasından korkuyorum yani beni tek düşündüren kilom onun dışında motor dediğim gibi 10 numara gözün kapalı alabilirsin bu motoru

dosrum bence kiloyu veya boyu önemseme önemli olan motorun üstündeki mutluluk eğer bu motorun üstünde mutlu olcaksan hiç durma derim benim boy 185 altımda küçük kalsada ben çok mutluyum allah herkese böyle bi motor nasip etsin

dosrum bence kiloyu veya boyu önemseme önemli olan motorun üstündeki mutluluk eğer bu motorun üstünde mutlu olcaksan hiç durma derim benim boy 185 altımda küçük kalsada ben çok mutluyum allah herkese böyle bi motor nasip etsin

haklısın dostum önemli olan mutlu ve zevk alarak kullanmak motoru. dediğin gibi herkese banada nasip olur inşallah bu motor

dun eskişehire gittim diplomamda bi hata vardı düzeltmek için onumden 2 repsolcu gecti selam sabah vermeden kimdi o terbiyesizler:p birinin cantları turuncuydu.

dniz k2 güzel bir calısma yapmısn ellerine sağlık boylece egzos değitirmekten vaz caydım:) en ürkütücü ses arrowdan en racing vari seside leovince veriyor,en güzel seside orjinali:p

slm dostum.o cıbırcılar ben ve faruktu.turuncu jantlı benim motor.ancak ben seni görmedim.motorlamı gelmiştin?hem cbr olcak hem 26 dan farklı bi plaka olcak görmemem mümkün deil...

slm dostum.o cıbırcılar ben ve faruktu.turuncu jantlı benim motor.ancak ben seni görmedim.motorlamı gelmiştin?hem cbr olcak hem 26 dan farklı bi plaka olcak görmemem mümkün deil...

malesef motorla gelemedim cok istedim gelmeyi ama kız arkdas baskısı ve trenin rahatlığı ve fiyatı motorla gelmeme engel oldu.
Önden siyah cantlı repsolu gorunce aha dedim cıbırcılar var burda arkadan turuncu jantlı bişi gordum(arabalardan iyi goremyordum)wayy dedim abi kardes geziyorlarl 1000rr repsol sandım basta sonradan goruntu tam net ortaya cıkınca kavradım durumu:)ama cok güzel bi takım olmusnuz jantlarında güzel olmus bende yaptırmayı düşüyorum neyle boyadınız jantları

s.a üstad larım zc den cıbır a kaymayı düşnüyorum hatta satmadan da cbr 125 alabilirim büyük ihtimal önümüzdeki kış alıcam 2. el olucak sizce 3500 ytl ye sağlam ve mümkünse repsol - siyah- siyahkırmızı- turuncu siyah- bi cbr alabilirmiyim ??? aslında ybr alıcaktım ama zc şekil motor yani alıştık :p hermneyse tavsiye edermisiniz yakıt durumu yada cıkarttıgı sorunları falan bi anlatırsanız mmnun olurum topiği okuyamadım fazla vaktim yok şimdiden teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar