Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cbr 125 im tekliyor

meraba arkadaşlar ben kavacıkta oturuyorum yeni ikinci el cbr aldım 3 viteste tekliyor anlık yardımınızı bekliyorum

bir gün tanışmak niyetiyle

Son düzenleme:
Arkadaşlar ÖSS denilen hayatımın bana en güzel anları yaşatan sınav yüzünden çok giremiyorum siteye:cherry:Bu ÖSS sisteminin dersanelerin denemelerin de Allah toptan belasını versin burdan da kendimi ifade etmek istiyorum.

Girmişken bi kaçta foto atıyım diyorum,viraja yatma problemlemlerimi aştım özelliklede sola yatmada korkumu yendim ve fotolar;

Orjinal lastikle,Florya tarafından B.köy e giderken sahil yolundan Galeria nın otoparkına çıkan sağa dönüşten sonraki göbekte yaptım bunu,2 kişi bu arada.

Lastiğin üstündeki diğer kısımlara göre daha beyaz olan kısıma kadar sildim lastiği virajda:cherry:Mutluyum.Farkı anlamanız için yatmadığım taraftan ve normal bir yoldan sonraki lastiğin halinide koyucam.

Yatmadığım taraf.

Normal yoldan sonraki lastik fotosu.

Ve Görkem e inanmaya başlıyorum orjinal lastik iyi gibi ya:mrgreen:

Yat yat bravo :cat:
Ama yine de dikkatli ol
- Yatma tekniklerini internetten oku , hep yeni teknikler dene.
- Lastiklerin soğukken veya yol şartları elverişli değilken fazla yatma.

Yat yat bravo :cat:
Ama yine de dikkatli ol
- Yatma tekniklerini internetten oku , hep yeni teknikler dene.
- Lastiklerin soğukken veya yol şartları elverişli değilken fazla yatma.

İnt. okumak yetmiyo gidip bilenlere sordum o daha iyi oluyo burdan tavsiyem.

Şimdi Cbr da bunu tattım ya bi tane 600lük olsa fena olmazdı diye düşünmeye başlıyorum:pr:

geçen seneki kazamdan dolayı yatma olayına bi türlü ısınamadım hala çok korkuyorum

Yalnız bilgi alacağın kişiyi çok iyi seçmen lazım... Biliyorsun ki hicbir eğitim almadan hicbir tekniği bilmeden sokakların kralı gibi gezen cok insan var.

Nasıl tekliyor? Sadece 3. viteste mi yapıyor? Dişli kaçırıyor olabilir...
Daha iyi bilgi almak için teknik bilgiler bölümüne konu açabilirsin. :cat:

aynı sorunu yaşayan yokmu neden olabilir karbüratörü temizledim aynı yakıt muslugundaki emme monifoltuna baglı hortum kör tıpa yapmışlar yakıt muslugu arızalı olabilirmi iptal etmişler sanırım.

benzinden sanırım yetiştiremiyor.sadece 3 .viteste yapıyor kardeş

fazla gaz verince anlık tekliyor az gaz verince yapmıyor.öteki viteslerde sorun yok vites atması 1veya 2 de olması daha normaldır

gorkem teknik testekteki bilgiler hepsi aynı bana uymuyor .egzozu söktüm,benzin filtresini temizledim,siboblarde ses yok,karbüratörü temizledim, yalnız yakıt muslugundan şöpeleniyorum 2 cıkış var biri boş yardımınız için teşekkürler arkadaşlar 10 senedir motora biniyorum ilk defa böyle bi sorun başıma geldi.

yokmu bi fikri olan arkadaşlar

Son düzenleme:
hayır gösteremedim .servislere güvenmiyorum istanbul kavacıktayım yardımın icin sagol moto tala gittim bi kere motoru yakıyodum başka motorumdu bu degil yag koyma tapasını sıkmayı unutmuşlardı.ben uyandım yolda.

Servisler de hata yapabilir... Ama hatalarını telafi etmek zorundadırlar...
Bu doktorlara güvenmeyip kendi tedavini yapmak gibi birşey.
Ben demiyorum ki kendi bakımını kendin yapmak kötüdür. Ama bir yere kadar, elinden geldiğince.
Eğer fikrin değişirse de motosiklet konusunda usta birinden yardım almayı düşünürsen ümraniye honda d&b motoru öneririm.

teşekkürler cevabın için ,dogu ve batı motor duydum servisi iyi ilgiliymiş.ilk fırsatta ugrayacagım.tanışmak dilegiyle.forumdaki herkes kendine iyi baksın kazasız sürüşler dilerim.

arkadaşlar cbr 125 in şanzıman yag vidası ters diş olabilirmi cok sıkı korktum acmak icin.dişli sıyırmayalım boş yere.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim bir akü sorunum vardı ya hani :) Ustaya götürmüştüm de bana akü demişti ? Meğer deponun altında karbüratörün oralarda bi fiş çıkmış akü sarj olmuyodu :) Onu takınca artık tek basımda alıyor motor :)

Arkadaşlar benim bir akü sorunum vardı ya hani :) Ustaya götürmüştüm de bana akü demişti ? Meğer deponun altında karbüratörün oralarda bi fiş çıkmış akü sarj olmuyodu :) Onu takınca artık tek basımda alıyor motor :)

Motoru keşfetmek güzel ..herşeyi ustaya bırakmak taraftarı değilim .Motorunu seven onu tanır ve onu anlar diyebilirim.Problemi çözmen beni mutlu etti :cat:

arkadaşlar cbr 125 in şanzıman yag vidası ters diş olabilirmi cok sıkı korktum acmak icin.dişli sıyırmayalım boş yere.[/QUOTE]

önemli olan akıldır arkadaşlar aptaL USTAYI NE YAPİM cözüm üretmadikce al sıfır parca tak herkes yapar.önemli olan onarmak

arkadaşlar cbr 125 in şanzıman yag vidası ters diş olabilirmi cok sıkı korktum acmak icin.dişli sıyırmayalım boş yere.[/QUOT

Son düzenleme:
Cbr125 nasıl Daha Hızlı gitmesini Sağlarım ? Diyorsanız Ön dişli , Arka Dişli Hesaplamaları hangi devirde ve hangi viteste kaç klm hızla gittiğini size söylesin ;-):queen:

http://cid-2abe7da78272d53a.skydrive.live.com/self.aspx/Cbr 125 R doc/

Gzel bi çalışma olmuş ama türkçeye çevrilmesi daha bi yararlı olur ve ayrıca sağ taraftaki opsiyonel seçeneklerin değiştirildiğinde hızın artması ile beraber oluşabilecek olumsuzluları da belirtmek gerekir.... :cat:

arkadaşlar cbr 125 in şanzıman yag vidası ters diş olabilirmi cok sıkı korktum acmak icin.dişli sıyırmayalım boş yere.[/QUOTE]

hiç bakımını kendi yapan yokmu arkadaşlar

arkadaşlar cbr 125 in şanzıman yag vidası ters diş olabilirmi cok sıkı korktum acmak icin.dişli sıyırmayalım boş yere.

hiç bakımını kendi yapan yokmu arkadaşlar[/QUOTE]

honda gibi bi marka ters dişli yapacağını tahmin etmiyorum ben geçenlerdeaçtım norman açılıyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar