Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tüm forum arkadaşlarıma motorsiklet severlere mersinden merhaba.en bastan okumak istedim bu topici ama maşallah 600 küsür sayfa az deil okuyamadım tabiki.bende 2005 model mavi bir cbr 125 sahibiyim.

tüm forum arkadaşlarıma motorsiklet severlere mersinden merhaba.en bastan okumak istedim bu topici ama maşallah 600 küsür sayfa az deil okuyamadım tabiki.bende 2005 model mavi bir cbr 125 sahibiyim.

aramıza hosgeldın bu topıc dıger topıclere benzemez okumaya basla kıtap gıbı bırakamıyorsun ben ılk uye oldugumda daha 100 sayfa cıvarındaydı bır gecede okumustum vaybe ne gunlerdı:p:p tekrar hosgeldın

hoş bulduk arkadaşlar.15 senedir motorsiklete binerim 20 ye yakın büyük motorsikletim oldu aldım sattım en son 2002 senesinde 1999 model kırmızı beyaz yamaha R1 im vardı ekonomik krizde sattım ve bidaha da büyük motor almak kısmet olmadı.(gerci ülkenin durumu ortada coğumuzun durumu yok almaya)bende bu sene Cbr 125 aldım.olsun motorsiklet sevgi dmektir paylaşım dmektir dostluk dmektir burda herkesin iyi bir dost olduguna paylaştığına ögrenip ögrettiğine eminim. önemli olan gönüllerin bir olması en ufak 50 cc lik sccoter ı olanda hayabusa sı olanda bizden hepimiz motorcuyuz aynı duygu, aynı mantık, aynı sevgi gerisi yalan.....

hoş bulduk arkadaşlar.15 senedir motorsiklete binerim 20 ye yakın büyük motorsikletim oldu aldım sattım en son 2002 senesinde 1999 model kırmızı beyaz yamaha R1 im vardı ekonomik krizde sattım ve bidaha da büyük motor almak kısmet olmadı.(gerci ülkenin durumu ortada coğumuzun durumu yok almaya)bende bu sene Cbr 125 aldım.olsun motorsiklet sevgi dmektir paylaşım dmektir dostluk dmektir burda herkesin iyi bir dost olduguna paylaştığına ögrenip ögrettiğine eminim. önemli olan gönüllerin bir olması en ufak 50 cc lik sccoter ı olanda hayabusa sı olanda bizden hepimiz motorcuyuz aynı duygu, aynı mantık, aynı sevgi gerisi yalan.....

keşke herkez sizin gibi düşşünse sevgili abiciğim :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim cıbırımı almamı beklediniz di mi ben kimlerlen geziciimm şimdii ::crying::

26-12-2006, 18:29 PM

hedef zaten enduro yada funduro
kle 500 klr 650 er-5 nx-4 falcon adaylar,
fazer dl 650 ımkansızlar
r 1200 gs adventure hayalım+ımkansızım:D

ertek beni gecmise yolladn
26 aralikta yazmisim falcon diye:)
ne guzel resimler ya..keske simdi de gezebilsek bole..

ben 6 ay istanbulda 6 ay mersindeyim nisan ayına kadar mersindeyim.mersin adana hatay g.antep deki cıbır cılarla kontak kurup bir yol yapalım.mayıs ayındada inşallah istanbullu dostlarımızla yaparız.

26-12-2006, 18:29 PM

hedef zaten enduro yada funduro
kle 500 klr 650 er-5 nx-4 falcon adaylar,
fazer dl 650 ımkansızlar
r 1200 gs adventure hayalım+ımkansızım:D

ertek beni gecmise yolladn
26 aralikta yazmisim falcon diye:)
ne guzel resimler ya..keske simdi de gezebilsek bole..

Bende tesadüfen gezerken gördüm bu yazılarımızı...

CıBıRcıktan sonra Z750'ye bindim ardından RR'a bindim ama cıbır ile yapılan geziler bir başkaydı... :rendeer:

Şimdide gezebilsek gerçekten...

cbr 125 ufak , şirin sinyal fiyatlarını bilen varmı ? fiyat veya satan yerin telefon ,adres verirseniz sevinirim .Benim sinyaller pert oldu artık ;-).

deniz_k2
1-Kocaelinde bilmiyorum fakat istanbulda sirkeci ve kızıltoprakta bulunur. 40 ytl ile 200 ytl arasında değişiyor fiyatları...
2-Sinyaller neden pert oldu? Fotografı var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar