sal motoru yamaçtan aşaği.....
250 bile yapar şerefsizim..![]()
vitesi bosa alırsak olur herhalde sanırım galiba
sal motoru yamaçtan aşaği.....
250 bile yapar şerefsizim..![]()
Lastikler ise ince olduğu için;
1.Yol tutuşu azdır
2.Virajlarda istediğin gibi yatamazsın düşebilirsin (Özellikle ıslak zeminde)
3.İnce olduğu için çok komik görünebilir arkadan Racing değil de Community gibi görünebiliyor plaka ile oynandıktan sonra mutlaka 130 luk bir lastik takılmalı
Ayrıca ek olarak jantlarını Beyaz renk yaparsan çok dikkat çekebilirsin :wiinkk:
CBr125 in max hızı 135 diye biliyorum ....
Benim gibi bi amatör 150 yaptı. Usta abilerim 170 i gördü 170 i gören bilidğim insan geçmişte forumda olan CRAZYYUSUFCUK dur.
Senin motorunda vardır bir arıza ondan 135 üzerine çıkamıyorsun ben düz yolda 140 hep görüyorum
arkadaşım 150 yaptığında devir saati kaçbin devirdeydi yazarmısın?!!!
ayrıca yalanlamak gibi olmasın ama cıbırın 170 km hıza çıkabilmesi için 13000 devir değil 16000 devir çevirmesi lazım ki 12000 devirde devir kesici devreye giriyor...
aklıma birşey daha geldi şimdi cıbıra bir şekilde 5 hp güc kazandır daha sonra ön dişliyi %13 kadar büyüt sende çıkarsın 170 km hıza
Benim gibi bi amatör 150 yaptı. Usta abilerim 170 i gördü 170 i gören bilidğim insan geçmişte forumda olan CRAZYYUSUFCUK dur.
Senin motorunda vardır bir arıza ondan 135 üzerine çıkamıyorsun ben düz yolda 140 hep görüyorum
Kıyamet alameti bunlarrr...![]()
internetteki videolarda bile 170 yok..
150 bile çok nadir..
Arada bir 97 oktan doldurun 95 ile karıştırın bide yaz bitmeden bi uzun yol yapın motoru devirli kullanın sizinkide açılır![]()
senden başka bu hızı yaptım şu hızı yaptım diyen yok kardeşim ne yalan söliyim inanmakta zorluk çekiyorum
ayrıca motorun açılması bölemi oluyormuş devirsiz doğru düzgün kullanmadım 97 oktanda kattım uzun yol desen 11 saat motorun tepesinde istanbuldan karamana geldim 900 km yol yaptım sanırım yeter ama hala neden böle
güzel kardeşim ben sitede bazı ustalara sordum o hızı yapmaz diyoooo en fazla 135-140 arası oynar diyo
6. vitesi yemiyo benimki dedim zaten 6. vites uzamak için değil motoru rahatlatmak için dedi
Tamam yakında video ya çekicem merak etmeyin ama şimdilik kameram yok bunu kanıtlıycam tüm topiğe. Eğer vaktin varsa beraber benim servise Şirinevler Oto Severin yanındaki Yamaha Aydın Motor a gidelim seni orada bi usta ile tanıştırayım onla bi konus sende anlarsın beni.
:farao: Bu motorda 170 göremezsiniz... Redline ı iki kere gecmiş olması lazım.. Kim demişse yalan demiş
Ben 150 yi gördüm kendi görüğüme şahid olurum başkalarının söylediğini savunmuyorum
ben duzde 120 gordum. yokuş aşaa vursam belki 135 140 gorurum. hadi arka teker buyuk benim 130 luk ondan oturu 150 ye yuvarlıyalım (ama hala yokuş aşagı) ama 170 de ne oluyor yahu?
Hem ustelik de ne gereksiz yani bizim alet 100 den sonrasını kaplumba ivmesiyle tırmanıyo 0 dan 170 e heralde 45 dakikada falan cıkar