Evet arkadaşlar beklenen olay oldu bu gece saat 10 da filan jandarma trafik durdurdu.Kask vardı motorun vergisi filan herşeyi tamam ama yaşımın küçük olmasından dolayı ehliyetim yok.Jandarma trafik alinde ışıkla işaret yaptı ve durdum ehliyet ruhsat ruhsatı verdim ehliyetim yok dedim. kimlik dedi verdim sonra a2 ehliyeti olan biri var mı dedi ewt dedim kim dedi eniştem(yalannn beraber gezdiğimiz arkadaşlardan biri ama o zaman yoktu ben tektim) neyse motoru almadılar benim kimliği alıp bi de o kağıda adres imza filan attım o kağtla birlikte tamam yarın saat 9 da kapaklı komutanlığında ol dediler(not:motor babamın üstüne galiba o yüzdende ceza yiycez)
Bi de eve gelince babamla zıtlaştık oda motoru satçam dio benim ehliyeti almama 2 yıl var bende kararsız kaldım galiba 3. yakalanışında hapis mi varmış o yüzdende tırsıyorum
Evet şu an toplam kaç ytl ceza kesilcek büyük ihtimalle satıcam 2 yıl sonra 2. el alırım yine.
Motoru sıfır aldım 2008 model 5000 km de kırmızı-siyah trafik borcunu ödeyipte satıcam ama fiyet belli değil...
Bi de eve gelince babamla zıtlaştık oda motoru satçam dio benim ehliyeti almama 2 yıl var bende kararsız kaldım galiba 3. yakalanışında hapis mi varmış o yüzdende tırsıyorum
Evet şu an toplam kaç ytl ceza kesilcek büyük ihtimalle satıcam 2 yıl sonra 2. el alırım yine.
Motoru sıfır aldım 2008 model 5000 km de kırmızı-siyah trafik borcunu ödeyipte satıcam ama fiyet belli değil...
Son düzenleme: