Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kardeşim Benim lastiklerim ön-arka geniş olduğu için gitmiyor sanıyorum... 110 bilemedin cok hafif rampalarda 120 görebiliyorum o da yata yata :p

Senin motorun durumu nedir ? Lastiklerin ebatı nedir ? 140 İyi görmüşsün.. Düz yolda kaç görüyosun ki :p

dostum orjinal lastik var bende 140 iyi ama buradaki milletin dedikleri yanında hiç bişey gibi geliyooo

Sen bakma miLLetin ne dediğine :) Zaten Motor beLLi ; en iyi rodajlısı 145 civarını geçmez :) Eğer oynamam yoksa tabi :p

Bana 1 Eylülden önce Bi Arka Artçı tutmalığı ile Plastik Honda anahtarlık verebilecek bi babayiğit aranıyor :):)

beyler bende cbr almayı düşünüyorum ama bana motorun tekerleri çok ince gibi geldi bu motora göre siz ne yaptınız yada ne öneriyorsunuz yarın ehliyeti alıyorum trafikten inşallah gelecek hafta içide motoruma kavuşucam :)

Benim iki yıl daha var ehliyetimi almama bakalım iki yıl boyunca kaç kez trafiğe yakalanıcam??

beyler bende cbr almayı düşünüyorum ama bana motorun tekerleri çok ince gibi geldi bu motora göre siz ne yaptınız yada ne öneriyorsunuz yarın ehliyeti alıyorum trafikten inşallah gelecek hafta içide motoruma kavuşucam :)

ARKadaşım :) Al Al :) iyi motordur kendiLeri.. Şöyle söliyim ; Motoru genişletemezsin ama lastikleri genişletebilirsin..
Arka lastiği 130 yapabilirsin ama öne dokunma ; yoksa baya bir hızını keser... Benim ikisi de geniş 110 bilemedn 120 anca yapabiliyorum.. Sen arkayı genişlet yeter sana :bounce:

130 derken 130/70/17 mi diyorsun bu fiyata insanın alabileceği en iyi motorlardan birisi arkaya akşam 5 de ehliyeti vericekler yarında akçor honda bayiinin kapısındayım :D 130 luk alıp arkadakini öne taksak çok fazla kayıp olurmu hızda ?

ARKadaşım :) Al Al :) iyi motordur kendiLeri.. Şöyle söliyim ; Motoru genişletemezsin ama lastikleri genişletebilirsin..
Arka lastiği 130 yapabilirsin ama öne dokunma ; yoksa baya bir hızını keser... Benim ikisi de geniş 110 bilemedn 120 anca yapabiliyorum.. Sen arkayı genişlet yeter sana :bounce:

orjinalde ön 70likti sanırım.arkayı 130 yapıptan ön 70 de kalırsa problem oluyo.cbr de denemedim ama f5 te sorun olmuştu çakoo.sonra önede 100 lük takmıştım:silent:

ya arkadaşlar benim motor istanbuldan gelirken 120-130 yapıyordu düz yolda dün az şehir dışına çıkmam gerekti 115'te takıldı gitmiyo düz yol her şey orjinal nedeni bilen varmı ya sanırım performans düşüklüğü yaşıyorum

yani arkadan çıkanı da öne almak mantıklı olur önce bi motora kavuşalımda buradan bayağı destek alıcam ben :D motor konusunda eksiklerim çok fazla ilk motorum olucak :)

Vallaha hiç bilmiyorum ki... Senin lastikler 130 mydu ... Kusrabakma unuttum :) 130 sa normal da değiLSe anormal bi durum var.. Baktır sebebini bana da söle :bounce:

yok ya ne 130'luğu norml bildiğin cbr125 hava filitresine bakıldı buji değişti başkada bişey yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar